EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ به دليل آلودگي هوا ، تهران روز چهارشنبه تعطيل است جام جم آنلاين: كميته اضطراري آلودگي تهران در نشست دوشنبه شب خود به دليل پايداري هواي آلوده شهر تهران را در روز چهارشنبه تعطيل اعلام كرد. به گزارش جامجم آنلاين، مرتضي تمدن استاندار تهران و رئيس كميته اضطراري آلودگي هواي شهر تهران با صدور اطلاعيهاي اعلام كرد: به دليل تداوم شرايط آلوده تهران و با توجه به اعلام هواشناسي مبني بر افزايش ميزان آلودگي هوا در روز چهارشنبه اين كميته تصميم گرفت روز چهارشنبه 3/9/89 كليه ادارات دولتي، بانكها، سازمانها، نهادها و مدارس و دانشگاههاي شهر تهران تعطيل شوند. سازمانهاي نظامي و مراكز درماني و اورژانس و دستگاههاي امدادي داراي كشيك مشمول قوانين خاص خود خواهند بود. 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فردا امتحان داشتم 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر اون موقع ماها تو گرد و خاک مجبور بودیم بریم سر کار ، ولی این مسئولین حاضر نبودن تعطیل کنن، اگر هم تعطیل می کردن فردای اون روز رو تعطیل می کردند که هوا صاف و سالم بود خلاصه با این عدالت برین حال کنین 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فردا امتحان داشتم پس بزن قدش :icon_pf (17): (جمله بر گرفته از الفاظ پسرونه بود ) یادش بخیراون موقع ماها تو گرد و خاک مجبور بودیم بریم سر کار ، ولی این مسئولین حاضر نبودن تعطیل کنن، اگر هم تعطیل می کردن فردای اون روز رو تعطیل می کردند که هوا صاف و سالم بود خلاصه با این عدالت برین حال کنین عذر می خوام جسارتا شما از قرون وسطی صحبت می کنین ؟ :JC_thinking::banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ عذر می خوام جسارتا شما از قرون وسطی صحبت می کنین ؟ :JC_thinking::banel_smiley_90: بله آخه اینجا قرون وسطاست، موهامو ببین 1 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ آخ جون فردا همه میرن بیرون ول میچرخن حالی میده این آلودگی....بچها که میرن تو کوچه فوتبال جونا میرن دور دور بقیه ام میرن خرید و دید وبازدید عید:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم میخام . چرا بین تهران و دیگر شهرا تفاوت میذارن ؟؟ من میخام بیام خونمون چرا شماها خونه باشین من دانشگاه ، خیلی بده 3 لینک به دیدگاه
زیباخانوم 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم میخام . چرا بین تهران و دیگر شهرا تفاوت میذارن ؟؟ من میخام بیام خونمون چرا شماها خونه باشین من دانشگاه ، خیلی بده اگه درس میخوندی دانشگاه تهران قبول میشدی 24 ساعت تق و لق بود ولی همون بهتر شهرستانی میومدی تهران یه بچه پول دار میومد کنارت میگفت با پول اومدم دانشگاه سراسری بد 3دستی میزدی تو سرت که چرا درس خوندی 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اگه درس میخوندی دانشگاه تهران قبول میشدی 24 ساعت تق و لق بود ولی همون بهتر شهرستانی میومدی تهران یه بچه پول دار میومد کنارت میگفت با پول اومدم دانشگاه سراسری بد 3دستی میزدی تو سرت که چرا درس خوندی چه مشکل فلسفی پیش می امد . :ws52: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ منم میخام . چرا بین تهران و دیگر شهرا تفاوت میذارن ؟؟ من میخام بیام خونمون چرا شماها خونه باشین من دانشگاه ، خیلی بده تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی خب منم هر روز مسیر 50 دقیقه ای رو 3 ساعته میرم ایششششششششششششش 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب منم هر روز مسیر 50 دقیقه ای رو 3 ساعته میرمایششششششششششششش اونجا مشکل از تو هست خوب اینجا مشکل از ترافیکه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اونجا مشکل از تو هست خوب اینجا مشکل از ترافیکه ایشششششششششششش فقط نیم ساعت تو ترافیک گاز علافیم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ایششششششششششششفقط نیم ساعت تو ترافیک گاز علافیم ما که ماشین نداریم بریم گاز بزنیم:viannen_38: به جاش تو اتوبوس له و لورده میشیم قاليباف: از له و لورده شدن مردم در اتوبوس شرمندهام خبرگزاري فارس: قاليباف با بيان اينكه شرمنده مردم هستم كه در اتوبوس له و لورده ميشوند، گفت: در تلاشيم تا با توسعه حملونقل عمومي بخشي از خسارات مردم را در اين زمينه جبران كنيم. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ ما که ماشین نداریم بریم گاز بزنیم:viannen_38: به جاش تو اتوبوس له و لورده میشیم نه گولاخخخخخخ :ws28: میدان گاز (اسمش گازه) رو میگم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نه گولاخخخخخخ :ws28:میدان گاز (اسمش گازه) رو میگم:ws28: یعنی فکر کردی من باید میدونای اون روستای دور افتادتون رو بشناسم؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ یعنی فکر کردی من باید میدونای اون روستای دور افتادتون رو بشناسم؟ روستای دورافتاده فعلا که تهرانه نه آب داره نه برق داره نه گاز چه فرقی با روستا داره؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی اصفهان تعطیل نمیشه بابا خب ما هم 20 ساعت توراهیم دی: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اصفهان تعطیل نمیشه بابا خب ما هم 20 ساعت توراهیم دی: شما میتونستی درس بخونی شهر خودت قبول شی ما خوندیم شهر خودمون شدیم ولی بازم این همه راه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده