spow 44203 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 شما میتونستی درس بخونی شهر خودت قبول شی ما خوندیم شهر خودمون شدیم ولی بازم این همه راه نداره بچه :brodkavelarg: :brodkavelarg: تهران زده بودم نامردا پارتی بازی کردن
masoume 5751 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 تفاوت داره چون این همه هر روز تو ترافیکیم 1 ساعت و 45 دقیقه طول میکشه تا برسم به دانشگاه من این همه آلودگی اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: ما رو هم تعطیل میکردن . میگفتن بچه هایی که تهرانین تعطیل چون شهرشون الودس . منم می امدم خونه 2
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 اصلان هم نداره . منم 5 صب راه میفتم 2 ساعت تو راهم بعدش باز 45 مین تو راهم تا برسم به یونی ببین من مظلوم ترم !!! تازه من خانواده بالاسرم ندارم . غریبم . تو چی؟ خونتون غذا مامانتو میخوری ، مامانت هست و .... :w00: 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 دانشگاهه منم اطرافه تهرانه و رفتم یونی ولی خیییییلییی شلوغ بود مترو :jawdrop: از روزای دیگه خیلی شلوغتر بود خوبه تعطیل بود همه این روز تعطیلی داشتند میرفتند حرم امام تجدید میثاق کنند 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری