سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ میخواد شام بده بی زحمت کوبیده و جوجه کباب نده مردیم از بس اینارو خوردیم 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ پدر مادر که همون چیزای همیشگی و کلیشه ای پدر بزرگانه : هر وقت چیزی گم کردی بگو "یا امام خامنه ای" پیدا میشه دوستانه : کلاستو رو بپیچون بریم کازینو حکم بازی کنیم برادرانه : تو مترو این پیر مرد پیر زنه اومدند پا نشیا 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ میخواد شام بده بی زحمت کوبیده و جوجه کباب نده مردیم از بس اینارو خوردیم و همینطور مرغ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یه نصیحت از رفیقم: تا میتونی از زندگی لذت ببر تا موقعی که توی سانحه رانندگی تو جاده داشتی میمردی دلت نشوزه که فلان کارو نکردی... 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ و همینطور مرغ اره مریم جون اینو یادم رفت من کلا از مرغیجات متنفرم:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اره مریم جوناینو یادم رفت من کلا از مرغیجات متنفرم:viannen_38: شبنم فائزه مرمت گر جوون مریم . . . سکینه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ شبنمفائزه مرمت گر جوون مریم . . . سکینه اااااااااااااااااا اشتب شد فکر کردم طرف خطابم مریم هستش شبنم جون 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اره مریم جوناینو یادم رفت من کلا از مرغیجات متنفرم:viannen_38: هوم؟ شبنمفائزه مرمت گر جوون مریم . . . سکینه :banel_smiley_4: اااااااااااااااااا اشتب شد فکر کردم طرف خطابم مریم هستششبنم جون 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ پدر مادر که همون چیزای همیشگی و کلیشه ای پدر بزرگانه : هر وقت چیزی گم کردی بگو "یا امام خامنه ای" پیدا میشه دوستانه : کلاستو رو بپیچون بریم کازینو حکم بازی کنیم برادرانه : تو مترو این پیر مرد پیر زنه اومدند پا نشیا با این که خانواده ام به جز خودم همه شون ولایت فقیه رو قبول دارم ولی من کلمه ی امام خامنه ای یا ایت الله خامنه ای یا اغا رو تا حالا از زبون خانواده ام نشنیده ام همه میگن خامنه ای 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ منم یک نصیحت دوستانه می کنم ... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ مادرانه:خوب غذا بخور نگران هیچی نباش مادر. مواظب باش.رسیدی زنگ بزن خواهرانه:ندارم خواهر برادرانه:(برادر بزرگ):پول میخای زنگ بزن بفرستم.یکم به خودت برس برادرانه(کوچیکه):یه تیشرت واسه داداشت بخر سوغاتی بیار.سعی کن واسه داداشت همیشه کادو بخری پدرانه:یکم ادم باش:banel_smiley_4: دوستانه:یکم جدی باش:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ دوستانه: خودت بعد از هر جلسه کلاس جزوه هات رو بده فتوکپی رو به روی دانشگاه،از روش چند سری بزنه من و بچه ها راحت بریم از اون بگیریم،مدام مزاحمت نشیم! 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ پدرانه : بابا میخواستی زبان بخونی شروع کردی؟.....بابا درساتو میخونی؟......بابا یکم با خواهرای کوچیکت بهتر باش......بابا همه چیزو ببین و بشنو و خوبش رو انتخاب کن..... مادرانه : یکم تو کار خونه کمکم کنی خسته نمیشی بخدا......این ایترنت چی داره آخه.....هدا هر روز داری کافرتر میشیا.....کاش تو نماز میخوندی.... خواهرانه : من اگه جای تو بودم میرفتم سرکار (اما یکی نیست بگه خوب کو کار!).....باز با میم کات کردی؟فردا آشتی میکنی...... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دوستانه : سعی کن با همه دوست باشی، ولی فقط با کسایی صمیمی بشو که میدونی باهات میمونن!! 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ مادرانه :درس بخون پدرانه :درس بخون خواهرانه:درس بخون برادرانه بزرگ: فیلم خوب بگیر که منم بتونم ببینم برادرانه کوچک: اتاقتو مرتب کن 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ نصیحت پدرانه : پسرم هواست باشه گرگ زیاده نصیحت مادرانه : داری میری بیرون این گوشیتو باز جا نذاری نصیحت برادرانه ( از طرف خودم ) : داداش بشین درساتو بخون انقده دنبال رفیق بازی نباش نصیحت برادرانه ( از طرف داداشم ) : داداش پس چرا خودت نمیخونی ؟ جوابیه : :zadan: بچه تو کار بزرگترت دخالت نکن نصیحت خواهرانه : داداش من دلم عروسی میخواد ؟ جوابیه : باشه بهش میگم 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ مادرانه:اینقدر اون پاتو آویزون نگه ندار جوش نمیخوره شوهرانه:خانم استراحت کن 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ آخوندانه : من شما را دعوت می کنم به تقوای الهی 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ پدرانه: من آخر عاقبت اینکاراتو میدونم! مادرانه: به خاطر بابات کمتر بشین پای نت شوهر کن! بردارانه: شوهر کن! اتاقت مال من میشه خواهرانه: شوهر کن! اتافت مال من! مادربزرگانه: شوهر کن! پدربزرگانه: دار فانی رو وداع گفتن...وگرنه شوهر کن!!!!! 8 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مادرانه:کاش نماز میخوندی!انقد کفر گقتی خسته نشدی..هرچی میثم میگه تو هم بگو! انقدر ساندویچ بیرون و نخور...پیتزا هم شد غذا!!!...چی میشد یکیوتون صالح میشد!!:دی :دی پدرانه:انقدر با هرچی مخالفت نکن..فک نکن همیشه درست فکر میکنی!!!کنکور ارشد و دریاب خربزه ابه!!!:دی برادرانه:زبان بخون ندا...ببینم میتونی یه کاری کنی 2 سال دیگه اینجا باشی..ایران طویله است!!!:دی :دی خواهرانه:ما آخر نفهمیدیم اینی که باهاش میحرفی اسمش چیه؟!تلفن پوکید!!!:دی :دی مادربزرگانه:نمازت و بخون دخترم..موهات و بپوشون! دوستانه:ندا یکم بیا درس بخونیم دیگه..آخر ترم شد:دی :دی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده