pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه عمرآني ها و غير عمراني ها ...... ... ... ................. حالا وقتش رسيده كه همكار مدير جديد تالار عمرآن رو معرفي كنم ... كاربر فعال سابق ، امروز بنفش شد .... معرفي مي كنم : . . خانم ياسمن pme :w70::w70::w70::w70::w70::w70: :w70::w70::w70: . اميدوارم با حضور در جمع مديران تالار عمرآن و همكاري تمامي دوستان تالار، موجب پيشرفت بهتر تالار بشه .... خب ديگه حالا نوبت شماست .... . زود تند سريع تبريك بگيد .... سلام ببخشيد دير كردم ...درگير ميان ترما بودم البته ماهي هر وقت از آب بگيري خفه شده ست باعث افتخارمه كه همكار شما باشم ممنون الان یه سوالی پیش اومد برام چرا ایکن کنار خبر اینه؟ :w127: ايشون عادتشونه...علاقه خاصي به اين شكلك دارن اوه ببخشيد به مدير ما چي گفتي؟:w00: تبریییییییییییییییککککککککککککک یاسیخب باس برم یه گونی محکمتر بگیرم دیگه جرئتشو نداري بهههههههه میبینم که گرفتار شدیتبریک میگم بهت یاسمن جان امیدوارم تالار عمران با وجود شما دوستان گل هر روز بهتر بشه:dancegirl2: پيش مياد ديگه ممنون تبریک من همیشه فکر میکردم Pme پسره ممنون اولين نفر نيستي با عرض سلام من هم تبریک عرض میکنم پ.ن : ما که بالاخره نفهمیدیم رنگ هیئت علمی چه رنگیه ؟ ( بنفش - ابی - قرمز ... ) سلام ممنون گل همه رنگش خوبه تبریک می گم...امیدوارم موفق باشید...دوست داشتم زودتر خبر دار شم ولی....من که نتونستم تو دوره حضورم فعالیت پررنگی داشته باشم و به درد تالار عمران بخورم امیدوارم شما جرقه ای باشید برای انفجار تالار عمران به سوی موفقیت...با تشکر...مونتانا خداحافظ تا بعد از کنکور سلام اين چه حرفيه با وجود شما تالار عمران شكل گرفته خوب بعد از اینکه همه مدیرا و کاربرای فعال و .......... بهت تبریک گفتن نوبتی هم باشه نوبت عضو جدیده:w42::w14::w70::w70::w70: از صمیم دل بهت تبریک میگم و آرزوی موفقیت و ترکوندن تالار عمران:Laie_28::Laie_28: ما هم فلسفه این رنگارو پس فهمیدیم ممنون عزيزم آفرين یاسمن گل بانو تبریک میگم ممنون محمد پيانو 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ من سری قبل نبودم تبریک نگفتم... حالا تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ من سری قبل نبودم تبریک نگفتم... حالا تبریک میگم اکشال نداره عزیز...من دوره ای کار میکنم ممنون 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ به به یاسمن جوووووووووووون:aghosh: خیلی تبریک میگم وامیدوارم که خیلی زیاد موفق باشی عزیزم:4uboxsmiley::2eaoapgxehimkak1y7e 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ به به یاسمن جوووووووووووون:aghosh:خیلی تبریک میگم وامیدوارم که خیلی زیاد موفق باشی عزیزم:4uboxsmiley::2eaoapgxehimkak1y7e تو رو خدا بیا تبریک نگو کلی به من رشوه داده تا جاشو بگیرم آرزوی موفقیتم میکنه ممنون تبریک میگم یاسمنگولا محمد پیانو؟ منو چی صدا کردی؟ من گل بانو هستم دیگه با من حرف نزن تبریک میگم.موفق باشی ممنون ...البته با هم موفق باشیم مبارک باشه .پیروز باشید . ممنونم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ تبريك ميگم ياسمن جان....ايشالا روز به روز سمتت بره بالاتر 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ تبریک میگممم ببخشید اگه دیر شد 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ تبريك ميگم ياسمن جان....ايشالا روز به روز سمتت بره بالاتر ممنون به امید روزی که جای محمد ادمین بگیرم..البته منظورم داداششه تبریک میگممم ببخشید اگه دیر شد نمی بخشم تبریک میگم. ممنون عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده