Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ آخ جوووووون بازم مسابقه :w42: منم میخواستم بگم اسهیل هست ولی پسر ایرانی زودتر گفته soheiiil کاربر ویژه ساخت و تولید برم یکم تحقیقات کنم باقی حدس هام رو بعدا میگم 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ پس چی شد این راهنمایییییییییییییییی :w00: هر کی فقط فقط در کل تمام مسابقه دو تا حدس ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من هم حدس اول و اخرم سهیله..... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یومیه:smiley (18): یومی=میلاد پست تکراری :w00: :icon_pf (34): راهنمایی بعدیییی تاریخ عضویتش چه مدلیه ؟ چقد قدیمیه چقد قدیمی نیس چقد فعالیت داره چقد فعالیت نداره کلا اینااااااا آق قدیمیه برین سراغ پیرمردا من بازم میگم داداششششه (سهیل) چاخ و شکمو من تورو باید بدم دست داداش سهیلم یه تکونی بهت بده :167: محمده!ادمین! اینم تکراری :w00: :icon_pf (34): عکسشو نمیبینم من چرا می بینم ؟ من عکسو نمیبینم نه باو فاطمه جون بیا یکم راهنمایی کن دیگهههههههه راهنمایی می خوای؟؟؟؟ گفتم دیگه شلوخه شوخه خوش سر زبونه قدیمیه آخ جوووووون بازم مسابقه :w42:منم میخواستم بگم اسهیل هست ولی پسر ایرانی زودتر گفته soheiiil کاربر ویژه ساخت و تولید برم یکم تحقیقات کنم باقی حدس هام رو بعدا میگم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): برو همون تحقیقات من هم حدس اول و اخرم سهیله..... :w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ میلاد تی نیست؟؟؟ مدیر شهرسازی؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ رضا جامع؟؟؟؟؟؟؟ امین منظورت مدیر تالار کامپیوتره ؟ من با رضا مدیر تالار کامپیوتر و همینطور یاقوت سفید موافقم 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ دقیقا منم تو ذهنم آرمین بود اما گفتن شمالی نیست و از بچه های معماری نیست دیگه نگفتم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ همینطورم جزو پیرمرداس آرمین اینجا چند ماهه است نه پیرمرد مگه که ما رو دور زده باشن :w00: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): برو همون تحقیقات مطمئن شدم سهیله 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ایلیاست :banel_smiley_4: میلاد تی نیست؟؟؟ مدیر شهرسازی؟:JC_thinking: نوچ، یه حدس دیگه داری رضا جامع؟؟؟؟؟؟؟ کی؟ تو هم همون بالایی ارمینالمانه مراجعه به بالایی :w00: دقیقا منم تو ذهنم آرمین بود اما گفتن شمالی نیست و از بچه های معماری نیست دیگه نگفتم الان گفتی یا نگفتی؟ چرا اسمشو رو کیکش ننوشته؟ یه لحظه فک کردم گفتی نوشته هنگ کرد بعد دیدم نوشتی ننونشته سکته دادی مارو بابا ! مطمئن شدم سهیله نوچ داداشیم نی 6 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ اینم حدس آخر-----> یاقوت سفید:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نوچ داداشیم نی جدی ؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): خب من 1 حدس دیگه هم دارم ! نمی خوای راهنمایی کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نه دیگه نگفتم باشه اینم حدس آخر-----> یاقوت سفید:mornincoffee: :icon_pf (34)::icon_pf (34): جدی ؟؟؟؟؟ :icon_pf (34):خب من 1 حدس دیگه هم دارم ! نمی خوای راهنمایی کنی ؟ اوهوم جدی؟ حالا تا آخر هفته وقت زیاده یه عکسشم گذاشتم برو ببین می حدسی احسان (پرشین لند) نیست... نوچ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ راهنمایی جدید :w42: بچه م بزرگ شده اینجا تو منطقه سرد سیر زندگی میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده