.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام به همه دوستای گلم خوب می خوایم دوباره سری مسابقات تشخیص هویتو از سر بگیریم با نبودن مهسا جان وقفه افتاد برای همین این مسابقه رو فعلا من برگزار می کنم تا مهسای عزیزم بیاد خودش دستش بگیره مسابقه رو ایشالا قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! ( خوب اینا کپی پیست بود ) و اما شرکت کننده این مسابقه: راهنمایی: 1. خیلی شلوخه 2. خیلی بانمکه 3. خیلی خوش سر زبونه 4. خیلی هم شیکموه از نگاهی که به کیکش می کنه معلومه 5.پسره :imoksmiley: از کساییه که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن :w00: بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی :w00: راهنمایی های بعدی رو بعدم می دم :Ghelyon: تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. راهنمایی جدید :w42: بچه م بزرگ شده اینجا یه راهنماییه دیگه تو باشگاه مهندسانم بوده 24 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ یعنی الان باید بگردیم ببینیم زبون کی دراز تره و شیکمش هم بزرگ تر ؟؟؟؟؟؟:w58: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ می تونیم سوال بپرسیم؟ دختر هستن؟ پسره! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اسمه یه نفر یهو اومد تو ذهنم اما نمیدووووووووووونننننننم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ از رنگ عکسا مشخصه که شمالیه اهان پس شیکموی شمالی زبون دراز..... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اسمه یه نفر یهو اومد تو ذهنم اما نمیدووووووووووونننننننم :banel_smiley_52: ترسناکه مگه :banel_smiley_52: اهان پس شیکموی شمالی زبون دراز..... شمالی نیست 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اهان پس شیکموی شمالی زبون دراز..... خودتی ذاقارتتتتتتتت :ws3: 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ايليا ست !!! ( خوب اینا کپی پیست بود ) كجا كپي بود ؟؟ اون مهسا بيچاره كلي ميگفت ايليا نيست و تاپيك ايلياشناسي داشت چرا با ذهن بچه هاي سايت بازي مي كني 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ خودتی ذاقارتتتتتتتت :ws3: نه تویی باقالی.... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ترسناکه مگه :banel_smiley_52: شمالی نیست ترسناک نیست استرس دارم بگم یا نه ولی اونی که اسمش اومد تو ذهنم شمالیه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ايليا ست !!! كجا كپي بود ؟؟ اون مهسا بيچاره كلي ميگفت ايليا نيست و تاپيك ايلياشناسي داشت چرا با ذهن بچه هاي سايت بازي مي كني خوب همه ش که کپی پیست نیست بعضیاش هست :w00: ایلیا هم نیست :w00: از بچه های معماری هستن؟ نه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ داداشته................. شکمو و چاخ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اینجا که همه شمالین ... مگه خلافش ثابت شه.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اینجا که همه شمالین ... مگه خلافش ثابت شه.... من نیستم :w00: خلافش ثابت شد................ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده