maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ بیگانه هستم ، سرگردان.......... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ بدبختیم اینه زیاد به فکر دیگران هستم نه به فکر خودم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دختری که تو رؤیاهاش زندگی می کنه به امید اینکه روزی به واقعیت تبدیل بشن... 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ حساس،دلرحم،لوس،باگذشت تو هم مثلآسی جونه خودم هستی که.....از اونایی که پدر آدم رو در میارن.. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من .... هرچی خواستم خودمو توصیف کنم نتونستم...من هیچ وقت خودمو نشناختمو نمیشناسم 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من .... هرچی خواستم خودمو توصیف کنم نتونستم...من هیچ وقت خودمو نشناختمو نمیشناسم عزیزم خیلی مهمه که خودتو بشناسی و قدر خودتو بدونی... لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من دختر تنهای شبم... دقیقا میخواستم این جمله رو بنویسم که دیدم شما نوشتی....!:shame: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ I'm a child of chaos and the deep structure of change is decay . . .!!! 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ من هستم ولی باور ندارم هستم دیگرون میگن هستم لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تو هم مثلآسی جونه خودم هستی که.....از اونایی که پدر آدم رو در میارن.. از کجا فهمیدی لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ i'm a child of chaos and the deep structure of change is decay . . .!!! حالا نمی شد فارسی بگی؟ فهمیدیم زبانت خوبه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ حالا نمی شد فارسی بگی؟فهمیدیم زبانت خوبه کتاب : The second Law نوشته ی Peter Atkins . . . البته من این متنو از کتاب Unweaving the rainbow یادم مونده بود . . . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده