sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سسیییییییییییلام هرکی می خواد بیاد و توی یک جمله خودش رو بیان بکنه... من ... ادمی که هیچکس نبود.. 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ شَفیعٌ مُطاعٌ نَبِیًّ کَریمً / قَسیمٌ جَسیمٌ نَسیمٌ وَسیمٌ 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من از اولش هم اشتباهی بودم. در کجا اشتباهی بودی ؟؟ زمانی ؟ مکانی ؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ زیادی تنها .... زیادی شیطون....زیادی غمگین ..... زیادی پر ماجرا.... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من از اولش هم اشتباهی بودم. جون تو میدونستم همینو میگی چند ماه پیش یه بار گفته بودیش شست چی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ جون تو میدونستم همینو میگیچند ماه پیش یه بار گفته بودیش شست چی من نبودم، شیر فرهاد بود !!! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ تو جیگری قربونت برم هیچ توصیفی پیدا نکردم که گویا باشه.....پیدا کنم پستمو ادیت میکنم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من ادم بدی هستم چون نماز نمیخونم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من کودکی که ناخواسته زاده شد......... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ غیر قابل پیش بینی ........ (همین کلمه یه دنیا حرف داره !!! ) لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ شَفیعٌ مُطاعٌ نَبِیًّ کَریمً / قَسیمٌ جَسیمٌ نَسیمٌ وَسیمٌ بلغ العلا به کماله..........کشف الدجا به جماله 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ من کودکی که ناخواسته ، زاده شد......... اشکال نداره، حالا خواسته ، زندگی کن. هرچند ناخواسته هم ، خواهیم مرد. 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم فکر کنم باید بگم دختر خوبیم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ اشکال نداره، حالا خواسته ، زندگی کن.هرچند ناخواسته هم ، خواهیم مرد. میدونم عیبی نداره!تازه خیلی هم به خودم میبالم که قهرمانانه به دنیا اومدم. :ws50: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ کسی که دارو هاشو به موقع نمی خوره اصلا نمی خوره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده