رفتن به مطلب

روسری.... آری یا نه!

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

سلام سلام.

من همیشه یه سئوال برام مطرحه.

چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن!:ws52:

نامحرم نامحرمه....خارجی و ایرانیش فرقی داره؟

حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم:ws52:

واقعا" چرا این اتفاق میفته؟

پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه:ws28:

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بحث سر زوری بودن نیست.

ببین توی یه خانواده که حجاب زوری نیست دیگه.

من می تونم تو خونم هر جور بخوام بگردم...غیر از اینه؟ می گیم 4 دیواری اختیاری.

موضوع سر طرز تفکره....من می گم چه اتفاقی میفته که طرف وقتی تو ایرانه محرم نامحرم مهمه براش...خارج که اومد مهم نیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

ایرانی و خارجیش یه فرق داره اونم اینه که ایرانیا جنبشو ندارن...ولی خارجیا چشم و دلشون سیر شده دیگه....ردمورد بلند شدن هواپیما و اینام خوب حق دارن....یه عده تو ایران مجبورن روسری بپوشن....چرا جایی که دیگه اجباری وجود نداره باید روسریشون و سرشون بذارن بمونه؟!!!!!:w58::w58:

البته من کم دیدم خانمایی که تو ایران محرم و نا محرم واقعا براشون مهمه و. وقتی از ایران خارج میشن حجابشونو بر میدارن....معمولا کسایی اینکارو میکنن که تو ایرانم حجاب کردن براشون مهم نیست

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام سلام.

چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن!:ws52:

حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم:ws52:

پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه:ws28:

خودت چه جوری مهناز اگه بیای ایران روسری سرت نمیکنی یا اونجا هم روسری سرت میکنی هان

• Like 4
لینک به دیدگاه
خودت چه جوری مهناز اگه بیای ایران روسری سرت نمیکنی یا اونجا هم روسری سرت میکنی هان

من اقلیتم...برام تو خانواده فرقی نداره :ws3:

کلا بدون روسری هستیم همه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

می دونی چرا ؟

چون حجاب محدودیت نیست فاجعه است ادمو تبدیل میکنه به یک بیمار کافیه همین مرد ایرانی که با دیدن یه تار مو چشاش چارتا میشه یه هفته بره اروپا یا کشورای شرق اسیا هنوز چند روز نگذشته همه چی براش عادی میشه حق داره دیگه اینجا جامعه بسته مذهبیه، تبدیل شده به یک ادم وحشی

البته زن ها هم مریض هستنا وقتی یه دختر روزی 5 ساعت خودشو هفت قلم ارایش میبکنه تا یه ساعت بره سر کلاس درس فک میکنی سالمه ..مریضه دیگه ..تا وضعیت مذهبیه همین آش و همین کاسه ..همه بیمار تشریف داریم

• Like 9
لینک به دیدگاه

یه مساله ای هم هست...تو جمعی که غریبه هست احتمال داره برای آدم حرف در بیارن..... آدم چه میشناسه مثلا همکار باباش کیه... تو این مملکت جلوی کسی که نمیشناسی باید پوشیده باشی

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اقلیتم...برام تو خانواده فرقی نداره :ws3:

کلا بدون روسری هستیم همه.

منظورت از اقلیت چیه اقلیت مذهبی رو میگی

لینک به دیدگاه

قضیه روسری نیست ............

محجوبه بودن فرد مطرح است ...........

ایمان وپایبندی به آرمانها وارزش ها وباورها ..................مورد نظر است

کسی که به هدفش وآرمانش معتقد وپایبند است ؛ اختلاف سر زمینها وتغییرفرهنگها ودگرگونی دوستان و.و.و .......برایش فرق نمی کند ..........

هرچه دوست می خواهد ؛ همان را انجام میدهد ........

وزن محجوبه , به آنچه خدا می خواهد عمل می کند............ نه پسند دیگران وعرف جامعه والسلام

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

به نظر من اگه آدم یه چیزیو قبول داشته باشه ایران و خارج نداره . روسری هم همینطوره من خیلی باحجاب نیستم ولی دوست دارم هر جا که میرم همینجوری باشم

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام سلام.

یه جورایی ترس از حرف مردمه

کسایی هستن که تو جمعهای کوچیک روسری نمیپوشن و اعتقادی هم بهش ندارن ولی تو مهمونی هایی که بعضی افراد خاص فامیل هستن روسریهاشون سرشونه

• Like 2
لینک به دیدگاه

adverimg-60118.jpg3.jpgbythepool.jpg

آیا این زنان روسری بر سر نداشتند بهتر نبود؟

اگر روسری با تو سری باشه عاقبت میشه همین یکسری انسان های وادار و مجبور به ریا شاید اگر اجباری نبود خیلی از آنها این کارو نمیکردن

شما یک روسری باریک روی خرمنی از مو ویک مانتو تنگ و کوتاه را می توانید حجاب تصور کنید ؟

نمیدانم اسلام گفته بچه دبستانی کلاس اول دوم باید مقنعه بر سر کند ؟که وقتی زنگ مدرسه میخوره همه بچها مقنعه را از گردن آویزون میکنند و گویی آنها نیز مانند مسافرانی که شما گفتید کشف حجاب و حس آزادی میکنند؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
قضیه روسری نیست ............

محجوبه بودن فرد مطرح است ...........

ایمان وپایبندی به آرمانها وارزش ها وباورها ..................مورد نظر است

کسی که به هدفش وآرمانش معتقد وپایبند است ؛ اختلاف سر زمینها وتغییرفرهنگها ودگرگونی دوستان و.و.و .......برایش فرق نمی کند ..........

هرچه دوست می خواهد ؛ همان را انجام میدهد ........

وزن محجوبه , به آنچه خدا می خواهد عمل می کند............ نه پسند دیگران وعرف جامعه والسلام

E

سلام

تو کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...