Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام. من همیشه یه سئوال برام مطرحه. چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن! نامحرم نامحرمه....خارجی و ایرانیش فرقی داره؟ حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم واقعا" چرا این اتفاق میفته؟ پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه 26 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ بحث سر زوری بودن نیست. ببین توی یه خانواده که حجاب زوری نیست دیگه. من می تونم تو خونم هر جور بخوام بگردم...غیر از اینه؟ می گیم 4 دیواری اختیاری. موضوع سر طرز تفکره....من می گم چه اتفاقی میفته که طرف وقتی تو ایرانه محرم نامحرم مهمه براش...خارج که اومد مهم نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ یه بی حجاب ادم بهتر از صد تا با حجاب فاسد هستش... 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ایرانی و خارجیش یه فرق داره اونم اینه که ایرانیا جنبشو ندارن...ولی خارجیا چشم و دلشون سیر شده دیگه....ردمورد بلند شدن هواپیما و اینام خوب حق دارن....یه عده تو ایران مجبورن روسری بپوشن....چرا جایی که دیگه اجباری وجود نداره باید روسریشون و سرشون بذارن بمونه؟!!!!!:w58: البته من کم دیدم خانمایی که تو ایران محرم و نا محرم واقعا براشون مهمه و. وقتی از ایران خارج میشن حجابشونو بر میدارن....معمولا کسایی اینکارو میکنن که تو ایرانم حجاب کردن براشون مهم نیست 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام.من همیشه یه سئوال برام مطرحه. چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن! نامحرم نامحرمه....خارجی و ایرانیش فرقی داره؟ حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم واقعا" چرا این اتفاق میفته؟ پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه خودت چه جوری مهناز اگه بیای ایران روسری سرت نمیکنی یا اونجا هم روسری سرت میکنی هان 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ خودت چه جوری مهناز اگه بیای ایران روسری سرت نمیکنی یا اونجا هم روسری سرت میکنی هان من اقلیتم...برام تو خانواده فرقی نداره کلا بدون روسری هستیم همه. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من اكه برم خارج باز روسريم و بر نميدارم ولي با مانتو بيرون نميرم بلوز وشلوار يا كت دامن و روسري 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ می دونی چرا ؟ چون حجاب محدودیت نیست فاجعه است ادمو تبدیل میکنه به یک بیمار کافیه همین مرد ایرانی که با دیدن یه تار مو چشاش چارتا میشه یه هفته بره اروپا یا کشورای شرق اسیا هنوز چند روز نگذشته همه چی براش عادی میشه حق داره دیگه اینجا جامعه بسته مذهبیه، تبدیل شده به یک ادم وحشی البته زن ها هم مریض هستنا وقتی یه دختر روزی 5 ساعت خودشو هفت قلم ارایش میبکنه تا یه ساعت بره سر کلاس درس فک میکنی سالمه ..مریضه دیگه ..تا وضعیت مذهبیه همین آش و همین کاسه ..همه بیمار تشریف داریم 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ یه مساله ای هم هست...تو جمعی که غریبه هست احتمال داره برای آدم حرف در بیارن..... آدم چه میشناسه مثلا همکار باباش کیه... تو این مملکت جلوی کسی که نمیشناسی باید پوشیده باشی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ دوستان، عزیزان، سروران: بحث رو خواهشا" سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و...نکنید. لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ من اقلیتم...برام تو خانواده فرقی نداره کلا بدون روسری هستیم همه. منظورت از اقلیت چیه اقلیت مذهبی رو میگی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ منظورت از اقلیت چیه اقلیت مذهبی رو میگی آره دیجه لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ فک کنم این بحث یه نگاه کارشناسانه آرشی میخواد لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ قضیه روسری نیست ............ محجوبه بودن فرد مطرح است ........... ایمان وپایبندی به آرمانها وارزش ها وباورها ..................مورد نظر است کسی که به هدفش وآرمانش معتقد وپایبند است ؛ اختلاف سر زمینها وتغییرفرهنگها ودگرگونی دوستان و.و.و .......برایش فرق نمی کند .......... هرچه دوست می خواهد ؛ همان را انجام میدهد ........ وزن محجوبه , به آنچه خدا می خواهد عمل می کند............ نه پسند دیگران وعرف جامعه والسلام لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان به نظر من اگه آدم یه چیزیو قبول داشته باشه ایران و خارج نداره . روسری هم همینطوره من خیلی باحجاب نیستم ولی دوست دارم هر جا که میرم همینجوری باشم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام سلام.من همیشه یه سئوال برام مطرحه. چرا بعضی خانوما که تو ایرانن تا یه مرد نامحرم می بینن مانتو و روسری و چادر و اینا می پوشن...بعد...همونا که میان کشورای خارجی با تاپ و شلوارک می گردن! نامحرم نامحرمه....خارجی و ایرانیش فرقی داره؟ حالا به خارجی بودنشونم کاری نداشته باشیم...بگیر همه ی اطرافیان ایرانی باشن و نا محرم واقعا" چرا این اتفاق میفته؟ پ.ن: یکی از فامیلامون می گفت پروازای خارجی تا هواپیما بلند می شه...روسری هام بلند می شه یه جورایی ترس از حرف مردمه کسایی هستن که تو جمعهای کوچیک روسری نمیپوشن و اعتقادی هم بهش ندارن ولی تو مهمونی هایی که بعضی افراد خاص فامیل هستن روسریهاشون سرشونه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ آیا این زنان روسری بر سر نداشتند بهتر نبود؟ اگر روسری با تو سری باشه عاقبت میشه همین یکسری انسان های وادار و مجبور به ریا شاید اگر اجباری نبود خیلی از آنها این کارو نمیکردن شما یک روسری باریک روی خرمنی از مو ویک مانتو تنگ و کوتاه را می توانید حجاب تصور کنید ؟ نمیدانم اسلام گفته بچه دبستانی کلاس اول دوم باید مقنعه بر سر کند ؟که وقتی زنگ مدرسه میخوره همه بچها مقنعه را از گردن آویزون میکنند و گویی آنها نیز مانند مسافرانی که شما گفتید کشف حجاب و حس آزادی میکنند؟ 6 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ پس بگذار از حجاب که خدا دوست داردبگوییم ............تا موقعیت روسری را بفهمیم در کجای حجاب واقع شده است ؟ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ قضیه روسری نیست ............ محجوبه بودن فرد مطرح است ........... ایمان وپایبندی به آرمانها وارزش ها وباورها ..................مورد نظر است کسی که به هدفش وآرمانش معتقد وپایبند است ؛ اختلاف سر زمینها وتغییرفرهنگها ودگرگونی دوستان و.و.و .......برایش فرق نمی کند .......... هرچه دوست می خواهد ؛ همان را انجام میدهد ........ وزن محجوبه , به آنچه خدا می خواهد عمل می کند............ نه پسند دیگران وعرف جامعه والسلام E سلام تو کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده