sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کاش در کنج دلم خانه ای میداشتم روزهای سخت را فارغ از هر دردی در درون این دل خسته و زار رها میداشتم 8 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دلم می خواست در عصر دیگری دوستت می داشتم در عصری مهربان تر و شاعرانه تر عصری که عطر کتاب عطر یاس و عطر آزادی را بیشتر حس می کرد دلم می خواست دلبرم بودی در روزگار شارل آیزنهاور ژولیت گریکو پل الوار پابلو نرودا چاپلین دلم می خواست شبی با تو در فلورانس شام می خوردم آن جا که تندیس های میکل انژ هنوز هم نان و شراب را با جهان گردان قسمت می کنند دلم می خواست تو را در عصر شمع دوست می داشتم در عصر هیزم و بادبزن های اسپانیایی و نامه های نوشته شده با پر و پیراهن های تافته ی رنگارنگ نه در عصر دیسکو ماشین های فراری و شلوارهای جین دلم می خواست تو را در عصر دیگری می دیدم عصری که در آن گنجشکان ، پلیکان ها و پریان دریایی حاکم بودند عصری که از آن نقاشان بود از آن موسیقی دان ها عاشقان شاعران کودکان و دیوانگان ! دلم می خواست تو با من بودی در عصری که بر گل و شعر و بوریا و زن ، ستم نبود ! ولی افسوس! ما دیر رسیدیم !! ما گل عشق را جستجو می کنیم در عصری که با عشق ، بیگانه است ...! 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من ازاین کاش ها بیزارم…بیزارم وقتى که مرا با خودبه رویاى قشنگت می برند…مى برند و با برگشتنم دوباره غمى بزرگ رابه دلم می نشانند! 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش ... زمین ، حرفهای گالیله را... باور نمی کرد کاش گوشه ای داشت برای پنهان شدن ... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش میتوانستند از آفتاب یاد بگیرند که بیدریغ باشند در دردها و شادی هاشانحتی با نان خشکشان و کاردهایشان را جز از برای ِ قسمت کردن بیرون نیاورند افسوس آفتاب مفهوم بیدریغِ عدالت بود وآنان به عدل شیفته بودند و اکنون با آفتاب گونه ای آنان را اینگونه دل فریفته بودند !! ای کاش میتوانستم خون رگان خود رامنقطره قطره قطره بگریم تا باورم کنند. ای کاش میتوانستم یک لحظه میتوانستم ای کاش بر شانههای خود بنشانم این خلقِ بیشمار را، گرد حباب خاک بگردانم تا با دو چشم خویش ببینند که خورشیدشان کجاست و باورم کنند. ای کاش میتوانستم! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش این سنگ ها را در هم شکنیم ای کاش نسیمی از عشق بر ما وزیدن کند کاش این دیوار را فرو ریزیم..... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ ای کاش از لغاتم محو می شدی.. ای حسرتِ همیشگی..ای کاش! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای کاش میشد به ای کاش هم امید بست ... 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ آهوی خیال های من! تا کی... صبوری ؟ تا کدامین نگاه ِ منتظر تکه ای از اطلسی هایت را به آغوش بکشم تا کدامین شب عطر تن تو... در بالش من ریخته شود من از فاصله هایی که قصه ی دلواپسی هایش تمامی ندارد بیزارم... تو را یک جا می خواهم! 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ [h=3]ای کاش (خواننده الهه)[/h] ای کاش ای کاش با تو میموندم ای کاش از تو میخوندم ای کاش لحظه هام بوی تو رو داشت ای کاش ای کاش عشقت عشق دنیامه عشقت شوق فردامه عشقت ای کاش غم توی قلبم نمیذاشت ای کاش ای کاش ای وای قلبم بی تابه ای وای چشمام بی خوابه کاش با من بودی هر شب هرجا مهتاب مهتابــــــــــه آه ای کاش ای کاش ای کاش چشمات چشمه نورن چشمات مست و مغرورند قلبت ای کاش شور و حال قلبمو داشت ای کاش ای کاش برگرد بی تو گریونم برگرد با تو میمونم ای کاش اون نگات تنهام نمیذاشت ای کاش ای کاش ای وای قلبم بی تابه ای وای چشمام بی خوابه کاش با من بودی هر شب هرجا مهتاب مهتابــــــه آه ای کاش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ای کاش ... بگذریم شاید باید همینطور که هست میبوده است ، کسی چه می داند ؟!!!! .... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ ای کاش...همه مریضا الان سلامتیشونو بدست میاوردن.... 4 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ کاش در این دیر غم/چاره ما میشدی کاش برای دلم/چاره گشا میشدی "تقدیم به حضر قائم" 2 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ کاش پروانه کمی وسواس داشت , یا شعاع نور شمع احساس داشت .. شاعر , م حبیبی , اقلید فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ ای کاش...همه مریضا الان سلامتیشونو بدست میاوردن.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ ای کاش..کاشکی ، کَشکی هایمان تمامی داشت... 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۸ کاش امتداد یک گلبرگ را میشد دید یا حتی یک بوسه ساده از صورت یک ماه چید کاش رگبرگ یک حادثه خوب را میشد چشید یا در زیر باران نفس باد را در خود دمید کاش میشد در زیر حس غریب ، پر باران و صفا بود کاش میشد رقص یک نسیم را زیر پلک باران ندیده ، دید کاش میشد روی واژهای خشک و بی بار لانه ای ساخت از جنس بهار کاش میشد خواب باران را تعبیر کرد از بغض نبودش پیش خدا تفسر کرد بگذریم ، کاش های زیادی داریم که ای کاش طاقت این کاش ها را میشد در خود ندید ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده