mm.programmer 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من 15ساله کاراته کار میکنم.سه سال هم تکواندو.ووشو هم چند ماه کار کردم خوشم نیومد.اگه قرار بود دوباره شروع کنم بازم کاراته و تکواندو رو انتخابمیکردم. 1 لینک به دیدگاه
mm.programmer 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا رزمی کارا تو انجمن فعال نیستن!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من چند سالی تکواندو کار کردم یه ماه هم کیک بوکسینگ اگه بخوام دوباره کار کنم.. تکواندو 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من چند سالی تکواندو کار کردم یه ماه هم کیک بوکسینگ اگه بخوام دوباره کار کنم.. تکواندو 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم چندسال جوونی تکواندو کار کردم خیلی باحاله ......اعتماد به نفس آدم میره بالا.... 1 لینک به دیدگاه
mm.programmer 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کسی هست تو انجمن حرفه ای کاراته یا تکواندو کار کرده باشه؟در حد قهرمانی کشور و تیم ملی؟ 1 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چیست؟ از برای چه مضطرب می باشین؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چیست؟ از برای چه مضطرب می باشین؟ ترس شرط احتیاط می باشد فاصله تان را دور نمایید 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترس شرط احتیاط می باشد فاصله تان را دور نمایید بدیو بدیو دور شو تا از حملات ما در امان باشید... یه همچین آدم فداکاری ام من... بتون فرصت فرار می دم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده