احلام 254 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 چقد با کودک درونتون دوستید؟؟ اصلا سراغش میرید ؟ باهاش حرف زدید تا حالا ؟ دوستی با کودک درون یعنی صاف و ساده شدن ..یعنی زندگی واقعی یعنی دنیایی بدون دروغ ...نامردی ...بی اخلاقی و... کودک درون یه بچه پاک ..اگه با کودک درونتون آشتی کنید میبینید که دنیا چقد براتون زیباست .. هر چیز کوچیکی به چشمتون میاد و زندگیتون هر رزو رنگ تنوع و زیبایی به خودش میگیره ... چقد با کودک درونتون اشتی کردید ؟؟؟چقد به حرفاش گوش میدید ؟ 6
احلام 254 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2010 کودک درون در واقع پاکی و صداقت رو به شما هدیه میکنه ...کودک درون از شما میخواد تا در همه حال راستگو و صادق باشید ... دقیقا بر عکس چیزی که ما فکر میکنیم ..ماها فکر میکنیم زرنگ اونیه که سر مردم رو کلاه بذاره در حالی که بر عکس زرنگ اونیه که با کودک درونش آشتی کنه ...زرنگ کسی است که همیشه صداقت داشته باشه و با همه صاف و ساده باشه فقط یه بار دوستی با کودک درونتون رو امتحان کنید به زیبایی های زیادی می رسید 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 کودکه درونه من واسه خودش الان خانومی شده!! :Ghelyon: دیگه نی نی نیست.....خودم بزرگش کردم...:wubpink: 4
Avenger 19333 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 کودکه درونه من واسه خودش الان خانومی شده!! :ghelyon:دیگه نی نی نیست.....خودم بزرگش کردم...:wubpink: بزن تو سرش نذار بزرگ شه که اون جوری فوری پیر میشی 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 بزن تو سرش نذار بزرگ شه که اون جوری فوری پیر میشی نه بابا این چه کاریه؟؟؟؟ اون طوری قد کوتوله میشه!! 2
Avenger 19333 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 نه بابا این چه کاریه؟؟؟؟اون طوری قد کوتوله میشه!! نترس میکشمت داراز شی ناراحت اون نباش 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 کودکه درونه من واسه خودش الان خانومی شده!! :Ghelyon:دیگه نی نی نیست.....خودم بزرگش کردم...:wubpink: E تو خودت كي بزرگ شدي كه كودك درونت رو بزرگ كردي ني ني ويسكوزيته؟؟؟ 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 نترس میکشمت داراز شی ناراحت اون نباش E تو خودت كي بزرگ شدي كه كودك درونت رو بزرگ كردي ني ني ويسكوزيته؟؟؟ ببینم شما دوتا به جز جواب دادن به پستای من کاره دیگه ای بلد نیستید؟؟؟ یعنی به خاطره من اومدید تو این تاپیک؟؟؟:persiana__hahaha: 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 ببینم شما دوتا به جز جواب دادن به پستای من کاره دیگه ای بلد نیستید؟؟؟یعنی به خاطره من اومدید تو این تاپیک؟؟؟:persiana__hahaha: خب ميگم انقدر خودت رو تحويل ميگيري ......يه وقت نتركي؟؟؟ 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 خب ميگم انقدر خودت رو تحويل ميگيري ......يه وقت نتركي؟؟؟ :Ghelyon::Ghelyon: 4
رعد آسا 587 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 کودک درون من که از خودم بازیگوش تره اگه به حرفش گوش کنم که ...:banel_smiley_52: 1
royan aria 2423 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 ولی من یکی متاسفانه قبل از اینکه خودم بزرگ شم کودک درونم پیر شده:icon_pf (34): گاهی وقتا فکر میکنم اصلا مرده 1
رعد آسا 587 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 اگه نظر منوبخواهی یک مدتی خوش باش هر چند توی این دوره سخته مثل زمان کودکیت بخند از ته دل بدون ترس از این که بگن این دختره دیونه شده :banel_smiley_52:به شما قول میدم که میاد و می بینیش
ارسال های توصیه شده