رفتن به مطلب

فیس بوکی ها بیان داخل شماره2

ارسال های توصیه شده

:aghosh:

یعنی بیام بخلی ؟ :icon_redface:

اومدم... :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws44:...اخیییییییی گریه نکن

اگه فیلت داشتم و میتونستم بیام اونجا و جز دوستای هم بودیم حتمن واست مینوشتم :hanghead:

:hanghead:

باشه... ولی خوب دردناک بود... :shame:

خوب فیلی بگیر دیگه... منم فیلی ندارم... ولی میرم... از من یاد بگیر... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... :hanghead:

جدی؟ اوخی.... :ws44:

فیس بوک من وضعش بد نیست....افراد میان و می رن!:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

باشه... ولی خوب دردناک بود... :shame:

خوب فیلی بگیر دیگه... منم فیلی ندارم... ولی میرم... از من یاد بگیر... :ws3:

داشتم خیلیم خوب بود و سرعتشم بالا بود نسبت به فیلتای دیگه ولی یه بار دس کاریش کردم دیگه کار نمیکنه :hanghead:

چجوری؟؟؟؟؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدی؟ اوخی.... :ws44:

فیس بوک من وضعش بد نیست....افراد میان و می رن!:ws37:

والا... :icon_razz:

من آخرین باری که یک واکنش از طرف دوستان- آشنایان- فوامیل گرفتم زمانی بود که سقف خونمون سولاخ شده بود بعد شب من خواب بودن بارون اومده بود بعد آب بارون زیاد بود بعد از سقف رفته بود تو سقف کاذب بعد از اونجا ریخته بود رو لپتاپی که 6 ماه بود خریده بود... بعد سوختونده بودش... بعد من در غم و رنج بودم از بی کسی رفتم اونجا گفتم بعد یه بنده خدایی دلش برام سوخت در جوابم گفت : آخی... :icon_razz:

باید حتما اتفاق در مقیاس های بزرگ باشه که response بگیرم...

مطمئنم روزی که به امید خدا به ملکوت اعلا بپیوندم کلی status response میگیرم... :ws50:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من آخرین باری که یک واکنش از طرف دوستان- آشنایان- فوامیل گرفتم زمانی بود که سقف خونمون سولاخ شده بود بعد شب من خواب بودن بارون اومده بود بعد آب بارون زیاد بود بعد از سقف رفته بود تو سقف کاذب بعد از اونجا ریخته بود رو لپتاپی که 6 ماه بود خریده بود... بعد سوختونده بودش... بعد من در غم و رنج بودم از بی کسی رفتم اونجا گفتم بعد یه بنده خدایی دلش برام سوخت در جوابم گفت : آخی... :icon_razz:

مطمئنم روزی که به امید خدا به ملکوت اعلا بپیوندم کلی status response میگیرم... :ws50:

حالا ناراحت نباش :hanghead:

بوگو بچه ها ادت کنن شاید یه فرجی شد :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
داشتم خیلیم خوب بود و سرعتشم بالا بود نسبت به فیلتای دیگه ولی یه بار دس کاریش کردم دیگه کار نمیکنه :hanghead:

چجوری؟؟؟؟؟:ws52:

منم داشتم ها... یعنی دارم... خوبم هست... نمیدونم امشب چرا همه چیز خراب شده... :ws52:

همش تقصیر این دانشجوهاست... اگر تو مملکت این دانشجوهارو نداشتیم مشکلی نداشتیم... همش میان به وضعیت ننگین جامعه و حکومت اعتراض میکنند بعد این برادران اطلاعاتی و بسیجی و سپاهی مجبور میشند برند تلفن و اینترنت و پرت و درگاه و دروازه و لوله و همه چیزو ببندن... همش برای اینا زحمت میشه...

خوب من با وی پی ان میرم... همش 10 هزار تومنه... 6 ماه... همه کارتم راه میندازه... سرعتشم خیلی بالاست... بگیر از دست این فیلی های چینی راحت شو...

از چی استفاده میکردی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا ناراحت نباش :hanghead:

بوگو بچه ها ادت کنن شاید یه فرجی شد :hanghead:

:ws3:

خوب شدم... :w16:

نه دیگه... هنوز اینقدم بیچاره نشدم... خودم به خودم ایمیل میزنم... واسه خودم پیام میزارم تو فیس فیس... به خودم اس ام اس میزنم... خلاصه نمیزارم تنها باشم... :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم داشتم ها... یعنی دارم... خوبم هست... نمیدونم امشب چرا همه چیز خراب شده... :ws52:

همش تقصیر این دانشجوهاست... اگر تو مملکت این دانشجوهارو نداشتیم مشکلی نداشتیم... همش میان به وضعیت ننگین جامعه و حکومت اعتراض میکنند بعد این برادران اطلاعاتی و بسیجی و سپاهی مجبور میشند برند تلفن و اینترنت و پرت و درگاه و دروازه و لوله و همه چیزو ببندن... همش برای اینا زحمت میشه...

خوب من با وی پی ان میرم... همش 10 هزار تومنه... 6 ماه... همه کارتم راه میندازه... سرعتشم خیلی بالاست... بگیر از دست این فیلی های چینی راحت شو...

از چی استفاده میکردی ؟

:w58:

واقعا؟؟؟چه خوب!!!

راستشو بخوای یادم نیس تو مایه های ویدالیا اینطورا بود فک کنم:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... :hanghead:

اوخيييييي!!

خب بيا با ما بحرف!

همش داريم ميجنگيم...خيلي كيف ميده :ws3:

:ws28::ws28::ws28:

چه خوشي ميگذره اون موقع

از چی استفاده میکردی ؟

واس من كه كاملا حالش خوبه!

كلا اين چيزا رو من تاثير نداره...

اون موقعي كه مسنجرو پوكونده بودن اي دي من به راحتي باز ميشد:ws3:

نه دیگه... هنوز اینقدم بیچاره نشدم... خودم به خودم ایمیل میزنم... واسه خودم پیام میزارم تو فیس فیس... به خودم اس ام اس میزنم... خلاصه نمیزارم تنها باشم... :w02:

:ws28:

خوشحاليااااااااااا

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم راه خوبیه :ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوخيييييي!!

خب بيا با ما بحرف!

همش داريم ميجنگيم...خيلي كيف ميده :ws3:

:ws28::ws28::ws28:

چه خوشي ميگذره اون موقع

واس من كه كاملا حالش خوبه!

كلا اين چيزا رو من تاثير نداره...

اون موقعي كه مسنجرو پوكونده بودن اي دي من به راحتي باز ميشد:ws3:

:ws28:

خوشحاليااااااااااا

چطوری میجنگید ؟ :ws52:

از این بازی ها ؟ من یه زمانی یکی بازی میکردم بسی بی نمک بود... :icon_razz:

دلت میاد اصلا ؟ من به این نازی ؟ به اون سیبیلام نیگا کن... :w58:

خوش به حالت مال من امروز بیچارم کرد... اصلا نمیشد هیچ سایتی رو باز کرد... :icon_razz:

پس چرا مال من اینطوری شده ؟ :w74:

آره دیگه... یه دوستی بهم گفت چرا اصلا خوشحال نیستی... منم خواستم اثبات کنم که هستم... :ws3:

اینم راه خوبیه :ws28::ws28:

دخیخا... :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به من یه سایت خوب واسه دان فیلم معرفی کنید به همرا اسم فیلم!!!:ws3:

تورنت اگر بلد باشی برای تمام مشکلات روحی , روانی , جسمی , اعتقادی و ... جواب میده... فیلم که جای خود دارد...

بلدی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
تورنت اگر بلد باشی برای تمام مشکلات روحی , روانی , جسمی , اعتقادی و ... جواب میده... فیلم که جای خود دارد...

بلدی ؟

:w58::w58::w58:

هووووووووووووووووووووووووم؟:ws52:

زیر دیپلم لطفا!:w02:

لینک به دیدگاه
چطوری میجنگید ؟ :ws52:

از این بازی ها ؟ من یه زمانی یکی بازی میکردم بسی بی نمک بود... :icon_razz:

دلت میاد اصلا ؟ من به این نازی ؟ به اون سیبیلام نیگا کن... :w58:

خوش به حالت مال من امروز بیچارم کرد... اصلا نمیشد هیچ سایتی رو باز کرد... :icon_razz:

پس چرا مال من اینطوری شده ؟ :w74:

آره دیگه... یه دوستی بهم گفت چرا اصلا خوشحال نیستی... منم خواستم اثبات کنم که هستم... :ws3:

نه باو...بازي نيس كه!

برو بچ دانشگاهن...تو يوني يه چي ميشه...ميريم فيس بوك سرش ميجنگيم!

يا مثلا ديروز يكي تو فيس بوك يه چي گفت...امروز سر كلاس دهنش اسفالت شد كامل:ws3:

نازيت منو كشته...سيفيل:w58:

واس من همه چيو با سرعت نور باز مي كنه!!!

دلت بوسوزه:ws37:

آهان...الان دخيخا اثبات بشد :w16:

لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58:

هووووووووووووووووووووووووم؟:ws52:

زیر دیپلم لطفا!:w02:

ابتدا به www.utorrent.com مراجعه کنید...

سپس در صفحه ای که بر روی نمایشگر نمود میکند بر روی کلمه ی دانلود کلیک کنید...

نرم افزارش خیلی سبک میباشد... زود میدانلودد...

بعد از اینکه دانلود کردی نصب کن... بعد از اینکه نصب کردی برو www.thepiratebay.com... بعد اسم فیلمی که میخوای رو به زبان کفار جست و جو کن... بعد دانلودش کن... :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ابتدا به www.utorrent.com مراجعه کنید...

سپس در صفحه ای که بر روی نمایشگر نمود میکند بر روی کلمه ی دانلود کلیک کنید...

نرم افزارش خیلی سبک میباشد... زود میدانلودد...

بعد از اینکه دانلود کردی نصب کن... بعد از اینکه نصب کردی برو www.thepiratebay.com... بعد اسم فیلمی که میخوای رو به زبان کفار جست و جو کن... بعد دانلودش کن... :w16:

شبنمي بلد نيميباشد به زبان كفار صحبت نُمايد!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...