faranak123susmar 541 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 فيس بوك هم خـــز شد ! ___________ منم خاستم همینو بگوم! 2
mamadj 1361 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 خب یکی به ما کمک کنه....اصلا نمیدونم چی هست:icon_pf (34): .فلفل شکن بده تا عضو بشیم
spow 44198 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 من یادم رفته نام کاربریم.....کدوم ایمیلمو دادم نمیدونم تازه شدی مثل من برو یکی از نو بساز
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 من یادم رفته نام کاربریم.....کدوم ایمیلمو دادم نمیدونم سهیل با اسم و فامیل خودت بود...الان ایمیلتم می گم ................ سهیل روحت شاد....فکر کنم اکانتت ترکیده
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اسمو فامیل خودم :girl_in_dreams: اسمت عطره ، فامیلت هم بارون ؟؟؟ 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اسمت عطره ، فامیلت هم بارون ؟؟؟ نه این نام ِ دوممه اسمو فامیلیه اصلیمه :dancegirl2: 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 نه این نام ِ دوممه اسمو فامیلیه اصلیمه :dancegirl2: یعنی دو شناسنامه ای هستی، یا تو خونه،خانواده شما را عطر صدا میزنند؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 یعنی دو شناسنامه ای هستی، یا تو خونه،خانواده شما را عطر صدا میزنند؟ اره دیگه یه شناسنامه دنیای واقعی دارم یه شناسنامه ام اینجا یعنی دنیای مجازی و تو خونه به اون شناسنامه صدام میکنن و اینجا به این شناسنامه 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اره دیگه یه شناسنامه دنیای واقعی دارم یه شناسنامه ام اینجا یعنی دنیای مجازیو تو خونه به اون شناسنامه صدام میکنن و اینجا به این شناسنامه پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... 1
الهام. 8079 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟ 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟ به ازای هر اسم در هر دنیا....... داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! 1
الهام. 8079 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 به ازای هر اسم در هر دنیا.......داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! آهان...الان دخيخا توجيه شدم...كااااااااااامل! 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 به ازای هر اسم در هر دنیا.......داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! .... بحث خیلی خوبیه و من اماده ام در موردش بحث کنیم آهان...الان دخيخا توجيه شدم...كااااااااااامل! 2
Waffen 15118 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... 3
سمندون 19437 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... :aghosh: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... ...اخیییییییی گریه نکن اگه فیلت داشتم و میتونستم بیام اونجا و جز دوستای هم بودیم حتمن واست مینوشتم 1
ارسال های توصیه شده