faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ فيس بوك هم خـــز شد ! ___________ منم خاستم همینو بگوم! 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ خب یکی به ما کمک کنه....اصلا نمیدونم چی هست:icon_pf (34): .فلفل شکن بده تا عضو بشیم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ من یادم رفته نام کاربریم.....کدوم ایمیلمو دادم نمیدونم لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ من یادم رفته نام کاربریم.....کدوم ایمیلمو دادم نمیدونم تازه شدی مثل من برو یکی از نو بساز لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ من یادم رفته نام کاربریم.....کدوم ایمیلمو دادم نمیدونم سهیل با اسم و فامیل خودت بود...الان ایمیلتم می گم ................ سهیل روحت شاد....فکر کنم اکانتت ترکیده لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اسمو فامیل خودم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اسمو فامیل خودم :girl_in_dreams: اسمت عطره ، فامیلت هم بارون ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اسمت عطره ، فامیلت هم بارون ؟؟؟ نه این نام ِ دوممه اسمو فامیلیه اصلیمه :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ نه این نام ِ دوممه اسمو فامیلیه اصلیمه :dancegirl2: یعنی دو شناسنامه ای هستی، یا تو خونه،خانواده شما را عطر صدا میزنند؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یعنی دو شناسنامه ای هستی، یا تو خونه،خانواده شما را عطر صدا میزنند؟ اره دیگه یه شناسنامه دنیای واقعی دارم یه شناسنامه ام اینجا یعنی دنیای مجازی و تو خونه به اون شناسنامه صدام میکنن و اینجا به این شناسنامه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اره دیگه یه شناسنامه دنیای واقعی دارم یه شناسنامه ام اینجا یعنی دنیای مجازیو تو خونه به اون شناسنامه صدام میکنن و اینجا به این شناسنامه پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ پس خیلی مجهول الهویه هستی....... یکبار میتونی در دنیای مجازی شهید بشی و یکبار هم در دنیای واقعی...... اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ اسي جان يعني به ازاي هر اسم بايد يه بار شهيد شد؟؟ به ازای هر اسم در هر دنیا....... داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ به ازای هر اسم در هر دنیا.......داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! آهان...الان دخيخا توجيه شدم...كااااااااااامل! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ به ازای هر اسم در هر دنیا.......داستان دنیای مجازی با واقعی فرق میکنه. بحث تاپیک چی بود به کجا کشیده شد،بریم جلوتر درباره آخرت و... هم بحث میشه!!!!! .... بحث خیلی خوبیه و من اماده ام در موردش بحث کنیم آهان...الان دخيخا توجيه شدم...كااااااااااامل! 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من الان بعد از صد میلیون سال رفتم فیس فیس... بعد حتی یه نفرم برام چیز ننوشته بود رو دیفالم... اصلا هیشکی منو دوست نداره... ...اخیییییییی گریه نکن اگه فیلت داشتم و میتونستم بیام اونجا و جز دوستای هم بودیم حتمن واست مینوشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده