am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تقريبا 2برابر منيتا چن وقت پيش 45 بودم :w02::w02: منم دارم... همه میدونند اسم و فامیلم رو... من نبدونم:hanghead: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من نميدونم :w02::w02: من نبدونم:hanghead: تو دیگه چرا ؟ سامان ح 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تو دیگه چرا ؟ سامان ح اون ح رو شک دارمممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ آها یادم اومد حلههههههههههه ساحل جیگرررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ آهایادم اومد حلههههههههههه ساحل جیگرررررررررررررررررررر :ws3: این ساحل بیچاره رو ولش کن... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :ws3: این ساحل بیچاره رو ولش کن... تازه داریم آشنا میشیم امره خیره واس سهیل میخوام بیگیرمش لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مامان بهم گفته دنباله فیس میس نباش! 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ جالبه منم نظرم مثل مهنازه چرا تو فیس بوک اسم واقعیتون رو نمیذارید؟ هر کی سجاد و مهناز رو پیدا کنه یحتمل اسم منم میبینه چون اسم فامیل خودمه 1 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ Stan laurel چرا اینقد به لورل علاقه دارید ؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چجوری میرین فیس بوک؟:viannen_38: سخته با فیلـتر شکن سلام.ببخشید من ی چیزی رو همین اول بگم.... چرا خیلی ها اسم های فرومی میذارن تو فیس بوک؟ این همیشه برام سئوال بوده! اولش نوشته اسم واقعیتون رو بگید! برای اینکه شناسایی نشیم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ فيس بوك هم خـــز شد ! اوهوم الان این ---> مده 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چجوری میرین فیس بوک؟:viannen_38:سخته با فیلـتر شکن نه اونقدرا سخت نیس 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ جالبه منم نظرم مثل مهنازه چرا تو فیس بوک اسم واقعیتون رو نمیذارید؟ هر کی سجاد و مهناز رو پیدا کنه یحتمل اسم منم میبینه چون اسم فامیل خودمه تایید می شود 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سلام.ببخشید من ی چیزی رو همین اول بگم.... چرا خیلی ها اسم های فرومی میذارن تو فیس بوک؟ این همیشه برام سئوال بوده! اولش نوشته اسم واقعیتون رو بگید! من عمرا" بگم! ( چون همه می دونن اسم و فامیلمو ) من 2تا account تو فیس بوک دارم یکیش اسم و فامیل واقعی اون یکیم که خیلیا بلتنواسه دوستای نتی هستش لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ آدرس فيس بوك رو بديد ما هم بريم عضو بشيم.... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ديشب براي دومين بار رفتم فيس بوك با وي پي ان دوستم يوزرمو اشتباه گفته بودم جوووونش جا موند setiyajooon lotfi لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ فلفلشکن نداری چرا فلفل شکن دارم اما مهم تر از اون اعصاب کلنجار رفتن باهاش رو ندارم :w00: لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ شاهین جان پیدات نکردم !!!!! مطمئنی که اسمت رو اشتب ندادی ؟؟؟؟؟ من همون emad fakhimi هستم اینطوریم آدرس نمیدم که اگه اونو دیدین اون یکیو پیدا کردین منم اون وسط ضایم چی من اون وسط ضایم به ضایع بودن ما گیر میدهی پدر سوخته بدهم از زبان آویزانت کنند بدهم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده