شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ این تاپیک جهت راحت پیدا کردن دوستان در فیس بوک هستش و جنبه ی دیگری ندارد. قوانین 1.شرایط اسپم در اینجا اول عضویت در فیس بوک هستش 2.برای شروع به اسپم باز باید اسم کار بری خود در فیس بوک را قرار دهید. 3.از ارسال مطالب سیاسی جدا خود داری کنید چه میکروب ها چه ساندیس خور ها 4.از کپی برداری عکس های حریم شخصی دیگران در فیس بوک و قرار دادن ان در سایت خود داری کنید. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 6 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همگی من اسم کار بری من توی فیس بوک شاهین تیز پرواز هستش خوش حال میشم از دوستی با شما لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب منم با ایمیلم میتونید پیدام کنید اسم کاربریم هم سجادپوررحیمی هست لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تو فیس بوک نیستم...حداقل فعلا نیستم...وقت میگیره ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ خب منم دوباره ميگم فلفل شكن ندارم كه بيام ولي عضوم setiya lotfi 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام. ببخشید من ی چیزی رو همین اول بگم.... چرا خیلی ها اسم های فرومی میذارن تو فیس بوک؟ این همیشه برام سئوال بوده! اولش نوشته اسم واقعیتون رو بگید! من عمرا" بگم! ( چون همه می دونن اسم و فامیلمو ) 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام.ببخشید من ی چیزی رو همین اول بگم.... چرا خیلی ها اسم های فرومی میذارن تو فیس بوک؟ این همیشه برام سئوال بوده! اولش نوشته اسم واقعیتون رو بگید! من عمرا" بگم! ( چون همه می دونن اسم و فامیلمو ) سجاد بیا بهش اخطار بده می خواد سیاسیش کنه:w13::167: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من هم که یه بار بدون دعوت گفتم اما این بار که دعوت رسمی شدم باز هم میگم اسم کاربریم : Sepideh Shiny (اما خیلی کم پیش میاد که سری بزنم ) لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من هم که یه بار بدون دعوت گفتم اما این بار که دعوت رسمی شدم باز هم میگم اسم کاربریم : Sepideh Shiny (اما خیلی کم پیش میاد که سری بزنم ) فلفلشکن نداری لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من نیمیگم تا لو نرم بچه خوشگلا رو میدزدن 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من نیمیگم تا لو نرمبچه خوشگلا رو میدزدن کوچولو تو چه جوری مدیر شدی؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ کوچولو تو چه جوری مدیر شدی؟ به 80 و خورده ای کیلو میگی کوچولو؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به 80 و خورده ای کیلو میگی کوچولو؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به 80 و خورده ای کیلو میگی کوچولو؟؟؟؟؟؟؟؟ در برابر 100 اره عمویی لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ در برابر 100 اره عمویی پ بیا بریم شوبرت بدم لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 83 وزن 178 قد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 83 وزن 178 قد تقريبا 2برابر مني تا چن وقت پيش 45 بودم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ منم دارم... همه میدونند اسم و فامیلم رو... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ منم دارم... همه میدونند اسم و فامیلم رو... من نميدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده