moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من معین....کودک درونم 2 ساله است.....تازه راه افتاده..تا همین اواخر شیر خشک می دادم بهش....هنوزم پوشاکش می کنم... کلا زبونش مثه شمشیر می مونه پدر سوخته....دیوار دلم رو خط خطی کرده...روش نوشته می خوام بزرگ شم...می خوام خلبان شم!!! ولی چون نمی تونم..می خوام دلال شم...دلال ارز....کودک درونم باهوشه...الانش اینه بزرگ بشه چی می شه... من که شیطنت از واژه هام میریزه.....فلان فلان شده...اصلا اهل سیاست و مماشات نیست.....هر چی می آد از سرانگشاتش می نویسه....کلا دیگرون رو اعلامیه می کنه به دیوار...یا می چسبونه به سقف باید با کاردک جمع شون کنن.... کلا کاری هست که از دستش بر می آد..از اوووون خانواده هاشههه پ.ن:باید کنترلش کرد....سرکش بشه غصه دارت می کنه....دلت رو تیکه تیکه می کنه....ذهنت رو می کنه بازار شام.....اونوقت با شتر افکارت تو ذهنت گم می شی...و تا در بیاییی...کلا یک دوره از زندگی رو از دست دادی.... باید بشناسیش و کنترلش کنی... برای هر کی هم روش کنترلش فرق می کنه..هر کی نسخه ی خودش رو داره..واسه بعضی ها آروم تره..واسه بعضی ها تُخس تر... 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من کودک درونم بچه خوبیه. گاهی وقتا شیطنت میکنه.گاهی وقتا هم مثل آدم بزرگا رفتار میکنه. کلا دوست دارم مثل بچه ها رفتار کنه . با بچه ها بازی کنه.بدوه و.... گاهی وقتا فرناز بهم میگه.فرنوش تو کی بزرگ میشی. 1 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دوس دارم همیشه کودک درونم زنده باشه اما ....... 2 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ منن کودک درونم زنده و قعاله و اماده شیطنت....... 4 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ كودك درون منم فعاله ولي فعلا لالا كرده! خيلي دوستش دارم دلم براش تنگ شده ميخوام برم بيدارش كنم. 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من از کودکی آروم بود ولی الان بستگی به موقعیتش داره که بخوام یه کم شیطونی بکنم یا نه.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم همیشه فعال باشه ... اخه خیلی دوسش دارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم که فک کنم نیاز به توضیح ندارهه همه با کودک درون من اشنا هستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده