- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه که چرا میزنی تو سرت:w00:دیر پیر میشی بده؟ میدونی من تا الان فکر میکردم پسری مامانم می گه خجالت بکش یکم بزرگ شو آخه قیافم هم کم می زنه نگو شقایق جون :jawdrop: از آواتارم تابلو هست دخترم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامانم می گه خجالت بکش یکم بزرگ شو آخه قیافم هم کم می زنه نگو شقایق جون :jawdrop: از آواتارم تابلو هست دخترم والا تو این زمونه از روبرو نمیشه تشخیص داد دختره یا پسر پسرا آرایش میکنن دخترت کت و شلوار میپوشن من چجوری از آواتار بفهمم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی تو الان عروسکی؟!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی تو الان عروسکی؟!! :w00: نخیر من کودکم تو برو عروسکت و بغل کن و بخواب:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00:نخیر من کودکم تو برو عروسکت و بغل کن و بخواب:ws28: کودک و عروسک یکیه!!! اون و الان نمیشه بغل کنیم!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کودک و عروسک یکیه!!!اون و الان نمیشه بغل کنیم!! بیشین بیتیم بابا 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادم میاداوایل این تاپیک روزدم اماحذف شدبه علت تکرار.الان نمیدونم تکرارمعنی چی میده؟اگه تکراربوده پس الانم بایدتکراری میشد!:thk: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودم با کودک درونم داریم می ریم بخوابیم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادم میاداوایل این تاپیک روزدم اماحذف شدبه علت تکرار.الان نمیدونم تکرارمعنی چی میده؟اگه تکراربوده پس الانم بایدتکراری میشد!:thk: پیمان جان قبل از اعتراض به تاریخ استارت تاپیک نگاه کن تاپیک زیر خاکیه لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیشین بیتیم بابا من عروسکم رو میخوام لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودم با کودک درونم داریم می ریم بخوابیم احساس نمیکنی کودکت و دیر میخوابونی:w00: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادم میاداوایل این تاپیک روزدم اماحذف شدبه علت تکرار.الان نمیدونم تکرارمعنی چی میده؟اگه تکراربوده پس الانم بایدتکراری میشد!:thk: شما دیگه چرا این حرفو میزنی به تاریخ تاپیک نگاه کنی متوجه میشی هر تاپیکی ممکنه دوباره بالا بیاد چون دوستان جدیدی مثل شما هنوز پست ندادن توش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احساس نمیکنی کودکت و دیر میخوابونی:w00: رفیق ناباب شقی! کودک درون شوهرمو با خود شوهرم خوابوندم خودم اینجام. رفتم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفیق ناباب شقی!کودک درون شوهرمو با خود شوهرم خوابوندم خودم اینجام. رفتم :ws28: خب کودکها تون و با هم مچ کنید با هم بخوابن:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws28:خب کودکها تون و با هم مچ کنید با هم بخوابن:ws28: شقی اینجا مجرد رد می شه...بیا پیغام خضوضی 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید! اصلاحواسم نبودعذرمیخوام! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیمان جان بخاطر اینکه فکر نکنی من تاپیک تکراریت و حذف کردم و خودم استارت کردم میگم استارت تاپیک 13-11-2010 بوده ولی ورود شما به انجمن تاریخ31-01-2011 بوده یعنی قبل از عضویت شما تاپیک زده شده 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید! اصلاحواسم نبودعذرمیخوام! :icon_gol: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کودک کسی بیدار نیست کودک من تازه بیدار شده مامیش نیست به من گفته شیر بدم بهش!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالاکه تااینجااومدم با اجازه استارتر(که تازه فهمیدم چراتاپیکم اونموقع اینقدرسریع حذف شد:دی ) من هنوزمتوجه نشدم من کودک درونم هستم یا کودک درونم من! چی گفتم خودمم نفهمیدم! شب بخیر :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده