سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خوب الان من باید چیکار کنم ؟ برم منچ بازی کنم تا کودکم بیداربشه ؟ برم به 110 بگم کودک درون من گم شده ؟ این همه گرفتاری دارم کم نبود اینو کجای دلم بزارم ؟ نه نیازی نیست بیدارش کنین...خب شخصیت شما اینجوریه.لزومی نداره به زور کودک درونو بیدار کنین که :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ نه نیازی نیست بیدارش کنین...خب شخصیت شما اینجوریه.لزومی نداره به زور کودک درونو بیدار کنین که :icon_pf (34): ای بابا !!! پس هیچی به هیچی ؟:brodkavelarg: خدارو شکر 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا !!! پس هیچی به هیچی ؟:brodkavelarg: خدارو شکر اره با خیال راحت بزار بخوابه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا !!! پس هیچی به هیچی ؟:brodkavelarg: خدارو شکر ولی حال میده با کودک درونت ارتباط برقرار کنیا :smiley (18): لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ باسه من نیمه فعاله هر وقت لازم باشه بیدارش میکنم هروقتم نباشه میخوابونمش لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ ولی حال میده با کودک درونت ارتباط برقرار کنیا :smiley (18): چه حالی میده ؟ یه نون خور اضافی ... لازم نکرده دوستان عزیز من کودک درونمو میخوام بدم به بهزیستی سرپرستیشو بگیره کسی اگه میخواد بره اونجا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ استنلی دوران کودکی و پیری ، نداشت و نداره. هرچی داره از جوونیشه. لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ آقا ماله من که خیلی فعاله همیشه تو مجلس خودمونی و یه کوچولو رسمی آبروم می ره از بس فعالیت می کنه لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من یکی از لباس پوشیدنم تو خونه و حرف زدنم کاملا مشخصه!به قول مامانم تو فقط تا چهارم ابتدایی بزرگ شدی بد موندی ساکن 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من یکی از لباس پوشیدنم تو خونه و حرف زدنم کاملا مشخصه!به قول مامانم تو فقط تا چهارم ابتدایی بزرگ شدی بد موندی ساکن پس اونی که میگن یارو 4 کلاس سواد داره همینه نه:icon_redface: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ پس اونی که میگن یارو 4 کلاس سواد داره همینه نه:icon_redface: سواد که دارم!!! لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سواد که دارم!!! این مثل برا کسی که اخلاق یه بچه 4 کلاس سواد دارو داره لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ این مثل برا کسی که اخلاق یه بچه 4 کلاس سواد دارو داره منظورم سواد دانشگاهیه:w00: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ منظورم سواد دانشگاهیه:w00: بابا شوخی کردم چرا میزنی:icon_gol: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ بابا شوخی کردم چرا میزنی:icon_gol: شما راحت باش باش جای بابامونی 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ شما راحت باش باش جای بابامونی من از اون بابا هاییم که به بچه هاشون پس گردنی میزنه ها:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ کسی نمی دونه چه طور میشه بزرگ درون رو فعال کرد؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من نمیدونم فعاله یا نه... اینجا روانشناس داریم که... یکی بیاد به من کمک کنه بفهمم فعاله یا نه... :imoksmiley: به نظر خودم فعال نیست زیاد... یا کلا ندارم شاید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده