mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۸۹ مهران رضائیان 21 دانشجوی صنایع تحلیل سیستمها شمال ورزش(والیبال).موسیقی.اینترنت 3 لینک به دیدگاه
Michael008 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد، ۱۳۸۹ 1- سینا فاضل 2- 20 3-ترم 4 ،72 واحد 4- تولید صنعتی 5- تبریز 6- منم دانشجوی بیکار 7- اینترنت، شنا، مطالب صنایعی، گیتار،... 4 لینک به دیدگاه
mkhmkh 19 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۸۹ 1-نام ونام خانوادگي: مصطفی 2-سن: در آستانه 23 سالگی 3-وضعيت تحصيلي: فارغ التحصیل کارشناسی، انشاالله از اول مهر دانشجوی ارشد 4-گرايش: تولید صنعتی 5-محل سكونت: شیراز 6-شغل: ؟؟؟ مگه دانشجویی هم شغل محسوب میشه؟ 7-علائق: ادبیات، تاریخ، فوتبال و ... :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
moshkan 20 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مرداد، ۱۳۸۹ اسمم مشکان متولد 68 خودتون حساب کنید چند سالمه..؟؟!! تولید صنعتی_دانشگاه یزد زیر اسمون خدا زندگی میکنم فعلا توی فولادمبارکه اصفهان مشغولم شنا -اسکیت وموسیقی(سه تار) رو خیلی دوست دارم یه پیشنهاد واسه مهندس خوش فکردارم :اواتاری که واسه باشگاه مهندسان ایران انتخاب کردید از این اواتارتون زیباتره.........موفق باشید:ws2: 5 لینک به دیدگاه
Aseman Etemaad 45 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ آذر، ۱۳۸۹ DASH MOHSEN گفته است: بچه ها اين سوالهارو جواب بديد:1-نام ونام خانوادگي( هركي دوس نداره نگه! همون نام كاربري كفايت ميكنه!!!) 2-سن 3-وضعيت تحصيلي(دانشجوا بگن چند واحد دارن و فارغ التحصيلا بگن كي فارغ شدن!) 4-گرايش 5-محل سكونت 6-شغل 7-علائق سلام ، امیدوارم بتونم از دوستان چیزهای زیادی یاد بگیرم 1. آسمان - اعتماد ؛ 2. 24 ؛ 3. دانشجوی ترم 2 کارشناسی ارشد صنایع ؛ 4. مدیریت سیستم و بهره وری ؛ 5. فعلا قزوین 6. دانشجوییـــــــــــم ... 7. فیلد های مورد علاقه ی من در صنایع : تحقیق در عملیات ،مدیریت استراتژیک، MIS ، تحلیل سیستم ، مباحث اصول مدیریت و رفتار سازمانی و ... از حضور در جمع شما خوشحالم 8 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ تیر، ۱۳۹۰ 1-علی اکبر 2- 20 3-[/url]دانشجو (ترم 4) 4-تولید صنعتی 5-کرج 6-فعلا بیکار (قراره یه کارایی بشه) 7-همه چیز (فوتبال ،فیلم ،خود رشتمون و... ) 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان زبل 1:لورنا 2-20 3-میرم ترم 7 4-صنایع 5-همدان 6-ندارم 7-طبیعت-سالاد الویه-بدنسازی-زبان انگلیسی 5 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه بچه های گل صنایع 1-محمد مسلمی 2- 21 3-ترم 4 میرم ترم5 دانشگاه امیرکبیر تفرش 4-تکنولوژی صنعتی 5-بچه تهران(از ون باحالاش) 6-دانشجو(الاف مخفی) 7-موسیقی،ورزش،تفریح،ددرکلن عشق وحال وچیزای باحال 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام پریسا هستم 22 سالمه متولد و بزرگ شده اراک ترمای آخرم دانشگاه درس میخونم هستم در خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
ssharifi215 25 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ مهر، ۱۳۹۰ سلام من محمد شریفی هستم سال 87 لیسانس صنایع ام رو گرفتم و الان دارم فوق لیسانس مالی می خونم. تهران و در دانشگاه امیرکبیر درس خوندم و الان دانشجوی بهشتی ام و مشغول نوشتن پایان نامه در یک شرکت مشاوره و خدمات مدیریت کار می کنم. علایقم مالی ، مدیریت استراتژیک ، مهندسی مالی، کنترل پروژه و مباحث کیفیته 5 لینک به دیدگاه
مهندس ازاد 19 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آبان، ۱۳۹۰ سلام مهندس ازاد 23 سال :hapydancsmil: دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی عاشق رنگ آبی، دلباخته ی ماکارونی و الموت را مهد تمدن جهان میدانم میخوامتون رفقا 9 لینک به دیدگاه
latifeh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ فروردین، ۱۳۹۱ منم اومدم خوب لیلی مهندسی صنایع گرایش تجزیه تحلیل سیستمها 24 دانشجو فعلا هستم 32 واحد دارم 7 لینک به دیدگاه
pinkkite 84 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ فروردین، ۱۳۹۱ pinkkite هستم....دانشجو...اصفهانی رسما وارد می شویم...:yes: 7 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ حنانه n ساله تازه فارغ التحصیل شدم. چهره های اینجا چقدر برام آشناست... بعدا بیشتر باهم آشنا میشیم! فعلا شبتون ناز 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۱ pinkkite گفته است: pinkkite هستم....دانشجو...اصفهانیرسما وارد می شویم...:yes: خوش اومدید حنانه۲۱ گفته است: حنانه n ساله تازه فارغ التحصیل شدم. چهره های اینجا چقدر برام آشناست... بعدا بیشتر باهم آشنا میشیم! فعلا شبتون ناز 4 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ VINA گفته است: خوش اومدید قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ حنانه۲۱ گفته است: قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ خوب شما بيشتر از اون خوش اومدي حنانه خانوم 3 لینک به دیدگاه
حنانه21 37 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ mohammad.ie۶۹ گفته است: خوب شما بيشتر از اون خوش اومدي حنانه خانوم مرسی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ حنانه۲۱ گفته است: قبول نیست چرا به اون یکی خوش آمد گفتی به من نگفتی؟؟ شما خوشتر اومدی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۱ به انجمن پربار نواندیشان خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده