Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ به طرفت بستگی داره و معنای آزادی از نظر تو 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همه اینا به طرفت بستگی دارهو معنای آزادی از نظر تو یادت بخیر اواتورتو عوضیدی :smiley (18): لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همه اینا به طرفت بستگی دارهو معنای آزادی از نظر تو :w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یادت بخیر اواتورتو عوضیدی :smiley (18): مگه قاب عکسی شدم به روی تاقچه ؟ 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من،ازدواج مانع پیشرفت و آزادی آدم نمیشه به شرط اینکه اونی که واسه زندگیه مشترکت انتخاب میکنی و قراره سالیان سال کنارش با خوبی و خوشی زندگی کنی،هم فکرت باشه،هم عقیدت باشه،تو رو درک کنه،هدفتون از زندگی مشترکتون معلوم باشه،هدفتون یکی باشه،اگه هدفت و تعریفت از زندگی با اون یکی نباشه واگه هم فکرت نباشه اون وقته که مانع هدفت میشه و در نتیجه آزادی عملتو میگیره و هر دفعه رو اعصابته ، اما اگه از اون اول درست انتخاب کرده باشی و هم فکرت باشه،دیگه آزادیتو تو کارات نمیگیره که هیچ،با هم تو اون راهی که باید بری،راه میرین،باعث پیشرفته هم میشین و با هم، با آرامش، به اونایی که میخواین میرسین کاملا به انتخابه تو و اون فرد بستگی داره ازدواج در کنار هم بودنه نه رو بروی هم بودنه،قراره ازدواج کنی که پیشرفت کنی،تو اون راهی که دارین میرین،بال پرواز پیشرفت همدیگه باشین،در کنار هم آرامش داشته باشین اگه قراره باعث ناراحتیه همدیگه بشین،با هم در آرامش نباشین و یکی مانع آزادیه اون یکی بشه، خوب چه کاریه؟!همینجوری واسه خودمون با خیاله راحت داریم زندگی میکنیم! 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مگه قاب عکسی شدم به روی تاقچه ؟ مگه به کسی که قاب عکس شده میگن یادت بخیر؟ :JC_thinking: منظورم اینه خوشحالم بعدِ مدت ها برگشتی :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مگه به کسی که قاب عکس شده میگن یادت بخیر؟ :JC_thinking: منظورم اینه خوشحالم بعدِ مدت ها برگشتی :dancegirl2: منظورتو گرفتما منم خوشحالم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من که به کل با ازدواج مشکل دارم به نظرم ازدواج یعنی اسارت حتی افکارمونم به اسارت گرفته میشه وقتی بارون که نه بو داره نه طعم،بهش میگی عطر بارون،این هم میشه نتیجه اش. ده سال دیگه باید بهت بگن ترشی بارون. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منظورتو گرفتما منم خوشحالم ممنون وقتی بارون که نه بو داره نه طعم،بهش میگی عطر بارون،این هم میشه نتیجه اش. ده سال دیگه باید بهت بگن ترشی بارون. بارون بو نداره؟؟؟ بهتر ازینه که بشم بدبخت بارون 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بهتر ازینه که بشم بدبخت بارون اقلا بذار موقع پیری یکی بهت بگه مامان بارون یا ننه بارون.......... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خانومها ، آقایون..برید دنبال زندگیتون..هر وقت به true love تون برخورد کردید خودتون متوجه میشید چی کار باید بکنید. ازدواج فقط مال وقتیه که true love پیدا شده باشه. غیر از اون دردسره...مشکلاتی که سارا جون نوشتن!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خانومها ، آقایون..برید دنبال زندگیتون..هر وقت به true love تون برخورد کردید خودتون متوجه میشید چی کار باید بکنید. ازدواج فقط مال وقتیه که true love پیدا شده باشه. غیر از اون دردسره...مشکلاتی که سارا جون نوشتن!!! به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بله ازدواج به معنای پایان آزادی است... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم خدا میدونه باهاش برخورد میکنی یا نه به نظر من اگر true love باشه متنفر نمیشین... من هم باهاش ازدواج نمیکنم.. همینجوری از دور نگاه کردن و رنج و درد عشق کشیدن خیلی شیرین تره..:ws54: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ به نظرت واقعا یه روزی باهش برخورد میکنیم؟:girl_in_dreams: من اگه باهش برخورد کنم دوس ندارم باهش ازدواج کنم چون ممکنه یه روز از هم متنفر شیم خدا میدونه باهاش برخورد میکنی یا نه به نظر من اگر true love باشه متنفر نمیشین... من هم باهاش ازدواج نمیکنم.. همینجوری از دور نگاه کردن و رنج و درد عشق کشیدن خیلی شیرین تره..:ws54: :w58::w58: مازوخیسم میدونین چیه؟!!!! من الان فهمیدم! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :w58::w58: مازوخیسم میدونین چیه؟!!!! من الان فهمیدم! نه نمیدونم چیه!!!! لینک به دیدگاه
13605493 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ نه نمیدونم چیه!!!! خود آزاریه عزیزم.... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خود آزاریه عزیزم.... هان؟؟ ولی از همه این حرفها گذشته درد عشق و فراق و دوری و چشم انتظاری خیلی لذت بخشه!!!! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ هان؟؟ ولی از همه این حرفها گذشته درد عشق و فراق و دوری و چشم انتضاری خیلی لذت بخشه!!!! :w58:پس معلومه درد عشق نکشیدی جیجره من ....لذت بخش؟!!!!!.....ایشالا سرت نیاد! عاشق شدن و نمیگما...اینکه محکم یه چیزی رو تو مشتت نگه داری بعد دستتو باز کنی ببینی هیچی توش نیست و از اولم فقط یه توهم بوده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده