Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ سیلام سیلامداداشتون دوباره اومد اینبار می خوام از پایه آموزش حرفه ای شدن رو واسه دوستای گلم بزارم باشد که همی موجب پیشرفت افراد و جامعه شود خب اول بیاییم ببینیم باید چگونه حرفه اي بينديشيم؟ نحوه صحبت كردن، لباس پوشيدن، نوشتن، رفتار كردن و كار كردن شما تعيين ميكند كه آيا يك حرفه اي ميباشيد و يا يك آماتور. با آنكه اغلب افراد آماتور بودن را عادي مي پندارند اما شما هرگز طوري رفتار نكنيد كه آماتور بنظر آييد. هر كاري را كه انجام ميدهيد، مانند يك حرفه اي انجامش دهيد: مطابق با معيارهاي حرفه اي. ۱- يك حرفه اي تمام جوانب شغل خود را آموزش مي بيند. يك آماتور از هر فرصتي استفاده ميكند تا از روند يادگيري طفره رود. 2- يك حرفه اي به دقت در مي يابد به چه چيزهايي نياز و احتياج است. يك آماتور نيازها و احتياجات ديگران را حدس ميزند. 3- ظاهر و طرز بيان يك حرفه اي همانند يك حرفه اي ميباشد. يك آماتور ظاهر و گفتار به هم ريخته اي دارد. 4- يك حرفه اي محيط كار خود را پاكيزه و منظم نگه ميدارد. يك آماتور يك محيط كار شلوغ، آشفته و كثيفي دارد. 5- يك حرفه اي متمركز و مدبر است. يك آماتور سردرگم و پريشان خاطر. 6- يك حرفه اي از اشتباهات خود درس ميگيرد. يك آماتور اشتباهات خود را ناديده گرفته و يا پنهان ميكند. 7- يك حرفه اي از وظايف و ماموريتهاي دشوار استقبال ميكند. يك آماتور تلاش ميكند از كارهاي دشوار خود را رهايي بخشد. 8- يك حرفه اي در اسرع وقت پروژه ها را به انجام ميرساند. يك آماتور در ميان انبوه كارهاي ناتمام احاطه گشته است. 9- يك حرفه اي همواره خوشبيني و خونسردي خود را حفظ ميكند. يك آماتور از كوره در ميرود و بدترين وضعيت را متصور ميشود. 10- يك حرفه اي پول و حسابهاي بانكي خود را به دقت مديريت ميكند. يك آماتور پول خود را بي حساب خرج ميكند. 11- يك حرفه اي سعي ميكند مشكلات و ناراحتي هاي ديگران را رفع كند. يك آماتور از مشكلات ديگران اجتناب ميورزد. 12- يك حرفه اي از لحن احساسي مثبت استفاده ميكند: اشتياق، خوشي، علاقه، رضايت. يك آماتور از لحن احساسي منفي استفاده ميكند: خشم، خصومت، ترس، نفرت، قرباني. 13- يك حرفه اي آنقدر پافشاري ميكند تا به مقصود خود برسد. يك آماتور در ابتداي كار شانه خالي ميكند. 14- يك حرفه اي بيش از انتظار بهره وري دارد. يك آماتور تا اندازه اي كه كارها پيش رود. 15- يك حرفه اي خدمات و فراورده هاي مرغوب وب ا كيفيت بالا ارائه ميدهد. يك آماتور خدمات و محصولات با كيفيت پايين. 16- يك حرفه اي آينده اي نويد بخش دارد. يك آماتور آينده اي مبهم و نامشخص. یا رب المهدی بحق المهدی اشف صدر المهدی بظهور الحجتیا رب المهدی بحق المهدی اشف صدر المهدی بظهور الحجت نخستين گام براي حرفه ای شدن شما آنست كه: باور كنيد حرفه اي هستيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سخن امروز آتـــــــــــروس برای حرفه ای شدن و در آوردن پول: يا بابات برات پول در بياره؛ يا باباي مردم رو براي پول دربياري؛ يا بابات دربياد تا پول دربياري؛ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ داره شکوفها در میاد برگهای سبز سبز تر میشن و بالاخره سر از خاک در میارن تو این تاپیک هیچیز ممنوع نیست... فقط زن سالاری ممنوعه وگرنه هر روشی آزاده یه لینک میزارم برای اونایی که میخوان تحریم های اینترنتی رو دور بزنن بدردشون میخوره برن یه سرم اینجا بزنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو سال جدید با روشای جدید پیچوندن یارانه همچین یه عیدی خوب به همه میدم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای افراد فوژول! به شدت می خوان بدونن با کی داری حرف می زنی و به نوعی گوششون توی تلفنه! اصولا" بعد اتمام تل می گن: کییییییی بوددددددددد؟ و به شدت انتظار دارن بگی کی بود و درد دل کنی. بهترین روش برای پیچوندن این افراد یک جمله ی بسیار کوتاه هست: چه طورمگه؟ ببینید این جمله ی چه طور مگه کاربرد های زیادی داره که به مرور گفته می شه! 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای افراد فوژول!به شدت می خوان بدونن با کی داری حرف می زنی و به نوعی گوششون توی تلفنه! اصولا" بعد اتمام تل می گن: کییییییی بوددددددددد؟ و به شدت انتظار دارن بگی کی بود و درد دل کنی. بهترین روش برای پیچوندن این افراد یک جمله ی بسیار کوتاه هست: چه طورمگه؟ ببینید این جمله ی چه طور مگه کاربرد های زیادی داره که به مرور گفته می شه! بزرگتر باشه بی احترامی نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بزرگتر باشه بی احترامی نمیشه؟ نه یه "چه طور مگه" مهربون بگو...حله البته من به دوستای خیلی صمیمیم که می دونم بهشون برنمی خوره می گم: فوژولی؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای افراد فوژول!به شدت می خوان بدونن با کی داری حرف می زنی و به نوعی گوششون توی تلفنه! اصولا" بعد اتمام تل می گن: کییییییی بوددددددددد؟ و به شدت انتظار دارن بگی کی بود و درد دل کنی. بهترین روش برای پیچوندن این افراد یک جمله ی بسیار کوتاه هست: چه طورمگه؟ ببینید این جمله ی چه طور مگه کاربرد های زیادی داره که به مرور گفته می شه! چه طور مگه؟ چیزی شده:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استـــــــــــادان گرام :mrsbeasley: می شه یه کم روش های دور زدن مامان و بابا وقتی می خوان برن یه جایی و تو هم نمی خوای باهاشون و البته حنات پیششون بی رنگ شده که حالت بده و امتحان داری و ....... رو قبول نمی کنن رو معرفی کنین ؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استـــــــــــادان گرام :mrsbeasley:می شه یه کم روش های دور زدن مامان و بابا وقتی می خوان برن یه جایی و تو هم نمی خوای باهاشون و البته حنات پیششون بی رنگ شده که حالت بده و امتحان داری و ....... رو قبول نمی کنن رو معرفی کنین ؟ :icon_pf (34): خب خیلی ریلکس بگو: اگه من نیام چیزی می شه؟ اگه دیدی پیچ نخوردن بگو: خب بود و نبود من چه فرقی داره؟ یا بگو: فکر نمی کنم تو این جمع راحت باشم اینا اثر نمی کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب خیلی ریلکس بگو: اگه من نیام چیزی می شه؟ اگه دیدی پیچ نخوردن بگو: خب بود و نبود من چه فرقی داره؟ یا بگو: فکر نمی کنم تو این جمع راحت باشم اینا اثر نمی کنه؟ نه بابا اینا که کار ساز نیست می گه برای چی نیای ؟ از آدم به دور شدی ؟ چرا داری دوری می کنی ؟ حتما یه چیزی شده نه ؟ خلاصه این قدر می گه و می گه که آخرش تسلیم می شم البته اگه دلیل قانع کننده باشه فوری قبول می کنه اما بهانه رو خیلی زود متوجه می شه و تا متوجه نشه جریان چیه دست بردار نیست :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا اینا که کار ساز نیست می گه برای چی نیای ؟ از آدم به دور شدی ؟ چرا داری دوری می کنی ؟ حتما یه چیزی شده نه ؟ خلاصه این قدر می گه و می گه که آخرش تسلیم می شم البته اگه دلیل قانع کننده باشه فوری قبول می کنه اما بهانه رو خیلی زود متوجه می شه و تا متوجه نشه جریان چیه دست بردار نیست :icon_pf (34): :banel_smiley_52: پروسه ی پیچیده ای در پیش رو داری. کلا" بی خیال شو باهاشون برو 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52:پروسه ی پیچیده ای در پیش رو داری. کلا" بی خیال شو باهاشون برو خب این که کار هر دفعه امه :icon_pf (34): مثلا می خواستم از شما پیشکسوتان راهنمایی بگیرم که دیگه باهاشون نرم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب خیلی ریلکس بگو: اگه من نیام چیزی می شه؟ اگه دیدی پیچ نخوردن بگو: خب بود و نبود من چه فرقی داره؟ یا بگو: فکر نمی کنم تو این جمع راحت باشم اینا اثر نمی کنه؟ اینا روشای اونور ابیه به ما نمیسازه که بگو امتحان دارم بهتررین راهه 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینا روشای اونور ابیه به ما نمیسازه که بگو امتحان دارم بهتررین راهه هـــــــــــــــــی امتحان دارم دیگه قدیمی و تکراری شده اینا خودشون یه عمری این کاره بودن حالا آب رو دست من رو که نمی خورن که 2 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاری نداره که دوست من خودت بزن به مریضی سردرد و دل درد پیشنهاد میشه 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ این مطلب سیاسی نیست تنها روش پیچوندن و به خوبی نشون میده حضور رهبر در اولین اجلاس بیداری اسلامی و جمع صدها تن از اندیشمندان مسلمان 80 کشور دنیا . . . . . چفیه ای که بود.... چفیه ای که نیست...! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ عجججججججججب تاپيكه توپي!!!:biggrin: دمت گرم چقد خندم گرفت:lol: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من یه راهکار دارم برا حضور غیاب سر کلاس!!!! برا من که جواب داد ... :biggrin: بعد از اینکه غیبتامون زیاد شده حدودا دوبار... :14k8gag: میری به استاد مورد نظر در اخر کلاس که حضور غیاب کرد میگی استاد... من جلسه قبل زمان حضور غیاب رفته بودم بیرون:ydm47612zsesgift969 ... کاری پیش اومده بود ... فکر کردم دوستام حضورمو بهتون گفتن .. الان میشه لطف کنید حضورمو بزنید:viannen_38:... استادم یه تیک کنار اسمتون میزنه ... به همین راحتی:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی جواب میده.. امتحان کنید:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من یه راهکار دارم برا حضور غیاب سر کلاس!!!! برا من که جواب داد ... :biggrin: بعد از اینکه غیبتامون زیاد شده حدودا دوبار... :14k8gag: میری به استاد مورد نظر در اخر کلاس که حضور غیاب کرد میگی استاد... من جلسه قبل زمان حضور غیاب رفته بودم بیرون:ydm47612zsesgift969 ... کاری پیش اومده بود ... فکر کردم دوستام حضورمو بهتون گفتن .. الان میشه لطف کنید حضورمو بزنید:viannen_38:... استادم یه تیک کنار اسمتون میزنه ... به همین راحتی:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی جواب میده.. امتحان کنید:texc5lhcbtrocnmvtp8 خب آخه تا کی دو بار اینکارو کنی مچتو میگیره بهترینش اینه که با بچها حواسش رو پرت کنی حضورات و خودت تیکاشو درست کنی ...آی هیجاااان داره:lol: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خب آخه تا کی دو بار اینکارو کنی مچتو میگیره بهترینش اینه که با بچها حواسش رو پرت کنی حضورات و خودت تیکاشو درست کنی ...آی هیجاااان داره:lol: تا اونقد جرئتمون نمیکشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده