*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ شما برو راه نیمه تمامتو بساز آقا جون...شهر پیش کشت.. لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا سواد ما معماریا بیشتره شما شهر سازیاست...هرچی باشه شما طرح های ما رو اجرا میکنین....ما معماریا اینقدر رک رشته ی کسی و زیر سوال نمیبریم....چقدر خوبه که بعضی از آدما برای رشته ی دیگران ارزش و احترام قائل باشن...خوبه شهر سازی زیر مجموعه معماری ها وگرنه دیگه هیچی...........اره تازه فهمیدی؟؟ اگه شک داری برو به سایتی که ستاره جون گفته کدوم گوشه دنیا شهرسازا طرح های معمارا رو اجرا می کنن ؟ ؟ فکر کنم این وقتی اجرایی باشه که یه شهر رو بخوایی تو یه خونه جا بدی ببینم مینا نکنه بخاطر اینکه می گن مثلا دانشکده معماری و شهرسازی میگی شهرسازی زیر مجموعه معماریه ؟ ؟؟ ای بابا!! مرتضی کجایی بیای بخندی روحت باز بشه داداش!!! مینا خان این شهرسازه که ضوابط رو تعیین میکنه، معمار باید تو این چارچوب طراحی کنه!! متوجه شدین؟ حالا خودتون قضاوت کنید کی زیر دست اون یکی هست!! ستاره گفت منطق، اینم یه منطق!! اومدم دادا ، 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید؛ اینجا میشه دعوا کرد؟ :guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ ببخشید؛ اینجا میشه دعوا کرد؟ :guntootsmiley2: شما هموون جایی که بودی هم می تونستی دعوا کنی :167: پ.ن ، چهار دیواری شهرسازی 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی مکالمه این دوتا خانم رو ببین... 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ مرتضی مکالمه این دوتا خانم رو ببین... آخی :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ مخصوصاحرفای mini الان داره از ما به رئیس سازمان حمایت از معماران شکایت می کنه وای وای !!! :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ الان میان دستگیرمون میکنن!! نه !! یکی که کم نمیاره هیچوقت میاد حالمونو میگیره الان! فقط باید مواظب باشیم زیاد عصبانیش نکنیم!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ تازه اگه زیاد بهشون گیر بدیم، شاید یکیشون بیاد مارو بخوره!! :ws47: 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ شما هموون جایی که بودی هم می تونستی دعوا کنی :167: پ.ن ، چهار دیواری شهرسازی اواااااا من اصلا اهله دعوا نیستم، رو رشتممم حساس نیستم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ الان میان دستگیرمون میکنن!!نه !! یکی که کم نمیاره هیچوقت میاد حالمونو میگیره الان! فقط باید مواظب باشیم زیاد عصبانیش نکنیم!! :ws28: خالی بندم هست . یه هفته هم نیست عضو شده میگه 2 هفتس دارم با اینا کتک کاری می کنم . :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ تازه اگه زیاد بهشون گیر بدیم، شاید یکیشون بیاد مارو بخوره!! :ws47: خدا نکشت محمد حسین :ws28::ws28: اواااااا من اصلا اهله دعوا نیستم، رو رشتممم حساس نیستم حالا حساسم باشی خیلی فرقی نمی کنه . . . 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ باز شما دوتا رو یه جا تحویل گرفتن پر روو شدین؟؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ خدا نکشت محمد حسین :ws28::ws28: حالا حساسم باشی خیلی فرقی نمی کنه . . . اوا بلا بگیری مرتضی، چقد شیرینی تو... بابا شوما ها چه دنیای باحالی دارین ها... لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ اواااااا من اصلا اهله دعوا نیستم، رو رشتممم حساس نیستم شما ساعت خوابت دیر شده آآآ!! خالی بندم هست . یه هفته هم نیست عضو شده میگه 2 هفتس دارم با اینا کتک کاری می کنم . :ws28: والا همینو بگو!! :vahidrk: خدا نکشت محمد حسین :ws28::ws28: حالا حساسم باشی خیلی فرقی نمی کنه . . . کلا زیاد جدی نگیرش!! کبریت بی خطره!! 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ باز شما دوتا رو یه جا تحویل گرفتن پر روو شدین؟؟:ws28: :jawdrop: اوا بلا بگیری مرتضی، چقد شیرینی تو... اختیار دارین شیرینی از خودتونه بابا شوما ها چه دنیای باحالی دارین ها... دیگه تازه داریم از دنیای شما سر در میاریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده