tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام بجز من اقتصاد کشاوزی پیدا نکردم که بکمکش اقتصاد کشاورزی هم داشته باشیم برامن سخته چون هنوز دروس تخصصیم شروع نشدن که بدونم چیکارکنم 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام.اشکال نداره الهام جان هر ترم دروسی ک پاس کردی یا پای میکنی رو میتونی بصورت پی دی اف اینجا قرار بدی. یامثلا اموزش ی مبحثی از درسات رو ک فک میکنی میتونه برا بقیه مفید باشه رو شروع کنی. مام کمکت میکنیم.ایشالا بخش اقتصاد کشاورزی رو هم بعد این کارا میزنیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ منم موافقم با اقتصاد کشاورزی من یه مدت به عنوان کارشناس برنامه رادیویی در زمینه اقتصاد کشاورزی حرف زدم میتونه مبحث جالبی هم باشه راستی سلام مخلصیم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ [h=1]بحث و گفتگوی علمی کشاورزی-سری سوم(اقتصاد در کشاورزی)[/h] 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. دوستان ی سر پست بالا رو بخونین.جالبه... کسی هست بعنوان سفیر کشاورزی تو تالار شهرسازی اعلام امادگی کنه ؟؟ و ی درخواست دیگه:مدتی من نمیرسم صفحه اول انجمن رو آپ کنم.کی میتونه این کارو انجام بده تا بهش یوزر و پسوورد بدم؟ هفتگی ارسال 3 تا مطلب کفایت میکنه. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.دوستان ی سر پست بالا رو بخونین.جالبه... کسی هست بعنوان سفیر کشاورزی تو تالار شهرسازی اعلام امادگی کنه ؟؟ و ی درخواست دیگه:مدتی من نمیرسم صفحه اول انجمن رو آپ کنم.کی میتونه این کارو انجام بده تا بهش یوزر و پسوورد بدم؟ هفتگی ارسال 3 تا مطلب کفایت میکنه. سلامممم... سفیر کشاورزی یعنی چی؟ من هنوز برام دوزاری نیفتاده.. اگه من بتونم این کاررو میکنم.. درمورد اپ کردن انجمن. من مشکلی ندارم.. شاید یه مدت باز نباشم. ولی با شناختی که رو من داری انجمن رو اجازه نمیدم.. لالا کنه.... حالا باز اگه مهدی عزیز درخواست رو قبول نکردن من مشکلی ندارم.. ولی مهدی لایق تر از منه برای اپ کردن انجمن.. 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سلامممم...سفیر کشاورزی یعنی چی؟ من هنوز برام دوزاری نیفتاده.. اگه من بتونم این کاررو میکنم.. یعنی اینکه مسئول فعالیت هایی که تو تاپیک گفتم میشین. البته مسئول فعالیت های مربوط به تالار خودتون در تالار ما 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی اینکه مسئول فعالیت هایی که تو تاپیک گفتم میشین. البته مسئول فعالیت های مربوط به تالار خودتون در تالار ما خوبه.. قبوله..اگه کسی از دوستان نخواد سفیر تالار کشاورزی بشه من این عهده رو قبول میکنم.. 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خوبه.. قبوله..اگه کسی از دوستان نخواد سفیر تالار کشاورزی بشه من این عهده رو قبول میکنم.. با مدیرتون هماهنگ کنین، مدیر هر تالار نظرات و نتیجه رو به من اعلام میکنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ با مدیرتون هماهنگ کنین، مدیر هر تالار نظرات و نتیجه رو به من اعلام میکنه صدالبته... تصمیم اخر رو مدیرمون میزنه.. چی فکر کردی... من باز نظرم مهدی سفیر کشاورزیمون بشه... 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خوبه معصومه جان خوشحالم ک برا هر جفتش اعلام امادگی کردی... منتظر میشیم مهدی هم بیاد یکی رو اون انجام بده،یکی رو هم تو! حالا اگه هر بنی بشر دیگه ای از این تالار رد شد و دوس داشت فعالیت کنه ما مشکلی نداریماااا میتونه اعلام کنه راستی بچه ها ایشونy65 از دوستان جدیدمون هستن.نمیخواین برین و بهش خوش امد بگین 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خوبه معصومه جان خوشحالم ک برا هر جفتش اعلام امادگی کردی...منتظر میشیم مهدی هم بیاد یکی رو اون انجام بده،یکی رو هم تو! حالا اگه هر بنی بشر دیگه ای از این تالار رد شد و دوس داشت فعالیت کنه ما مشکلی نداریماااا میتونه اعلام کنه راستی بچه ها ایشونy65 از دوستان جدیدمون هستن.نمیخواین برین و بهش خوش امد بگین خواهش میکنم. گلم... من خوش امدگویی نگفتم چون فکر میکردم از اعضای قدیمی هستن. ما قبلا اشنا شدیم در حد چندسوال علمی... ولی چشم مدیرجان.. راستی اقای Mohammad1675هم فعالیتشون عالیه. ایشون هم یکی از این روشها رو بهشون پیشنهاد بدیم. شاید قبول کنن.. هم اطلاعاتشون خوبه.. هم فعالیتشون عالیه.. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خواهش میکنم. گلم... من خوش امدگویی نگفتم چون فکر میکردم از اعضای قدیمی هستن. ما قبلا اشنا شدیم در حد چندسوال علمی... ولی چشم مدیرجان.. راستی اقای Mohammad1675هم فعالیتشون عالیه. ایشون هم یکی از این روشها رو بهشون پیشنهاد بدیم. شاید قبول کنن.. هم اطلاعاتشون خوبه.. هم فعالیتشون عالیه.. ممنون از لطفت ولي من ميترسم از عهده اين كارا بر نيام اونوقت شرمندتون ميشم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خواهش میکنم. گلم... من خوش امدگویی نگفتم چون فکر میکردم از اعضای قدیمی هستن. ما قبلا اشنا شدیم در حد چندسوال علمی... ولی چشم مدیرجان.. راستی اقای Mohammad1675هم فعالیتشون عالیه. ایشون هم یکی از این روشها رو بهشون پیشنهاد بدیم. شاید قبول کنن.. هم اطلاعاتشون خوبه.. هم فعالیتشون عالیه.. ممنون عزیزم.:hapydancsmil: ممنون از لطفت ولي من ميترسم از عهده اين كارا بر نيام اونوقت شرمندتون ميشم نه دیگه وقتی معصومه جون میگه باید بگی چشم! حتما از پسش بر میای روش بیشتر فک کن نتیجه رو بگو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون عزیزم.:hapydancsmil: نه دیگه وقتی معصومه جون میگه باید بگی چشم! حتما از پسش بر میای روش بیشتر فک کن نتیجه رو بگو معصومه خانوم لطف دارن نسبت به بنده خب يه كم سخته 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ معصومه خانوم لطف دارن نسبت به بنده خب يه كم سخته ارسال هفته ای 3 تا دونه پست سخته؟:| عجبا....در کل خوشحال میشیم یجورایی بیشتر تو این تالار درگیرت کنیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ارسال هفته ای 3 تا دونه پست سخته؟:|عجبا....در کل خوشحال میشیم یجورایی بیشتر تو این تالار درگیرت کنیم مثلا اگه قبول كنم بايد چكارا بكنم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون عزیزم.:hapydancsmil: نه دیگه وقتی معصومه جون میگه باید بگی چشم! حتما از پسش بر میای روش بیشتر فک کن نتیجه رو بگو لطف داری الهه جون اره یه مقدار فکر کن بعد تصمیمتو به الهه جون بگید. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون عزیزم.:hapydancsmil: نه دیگه وقتی معصومه جون میگه باید بگی چشم! حتما از پسش بر میای روش بیشتر فک کن نتیجه رو بگو لطف داری الهه جون اره یه مقدار فکر کن بعد تصمیمتو به الهه جون بگید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده