soil eng 17164 ارسال شده در 6 آبان، 2014 کدوم بخش بزنم؟ اینجا http://www.noandishaan.com/forums/forum1851.html 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 آبان، 2014 سلام خوبیناین مجله ما چی شد پس؟ سلام. به یه طراح نیاز داریم. و همچنین منتظر تالار منابع هستیم 2
masi eng 47046 ارسال شده در 12 آبان، 2014 مجله احتمالا بیفته برای سال دیگه برای طرح ریزیش نیاز به یه جلسه و برنامه ریزی داره.. 2
masi eng 47046 ارسال شده در 20 آبان، 2014 ببخشید من این موضوع رو بصورت پی دی اف گذاشتم ارمشو اشتباه زدم اگه میشه درستش کنید گیاهی با خاصیت حشره کشی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 آبان، 2014 زراعت وعلوم زراعی ؟ بیشتر توضیح میدی؟ ببین مثلا از بین تمامی بحثای علمیمون کشت سبزی و رژیم ماه رمضون بیشتر مورد پسند قرار گرفت... چون همه میتونستن شرکت کنن... همین زراعت و علوم زراعی رو چجوری میتونیم عمومیش کنیم؟بنطرت تو چ زمینه ش صحبت شه نتیجه ش بهتر میشه؟ 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 22 آبان، 2014 بیشتر توضیح میدی؟ببین مثلا از بین تمامی بحثای علمیمون کشت سبزی و رژیم ماه رمضون بیشتر مورد پسند قرار گرفت... چون همه میتونستن شرکت کنن... همین زراعت و علوم زراعی رو چجوری میتونیم عمومیش کنیم؟بنطرت تو چ زمینه ش صحبت شه نتیجه ش بهتر میشه؟ در سطح عمومی بعد از این دو تا کدوم مورد پسند بود؟؟ زراعت بحث گسترده ای داره و تخصصی بیایم در مورد گیاهان زراعی صحبت کنیم مثلا : غلات , حبوبات , گیاهان روغنی , گیاهان علوفه ای , گیاهان ادویه ای و چاشنی , و..... یا میتونیم در مورد ادوات کشاورزی که تو زراعت به کار برده میشه و... هرکی هر اطلاعاتی داره در اختیار عموم بزاره! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 آبان، 2014 در سطح عمومی بعد از این دو تا کدوم مورد پسند بود؟؟ زراعت بحث گسترده ای داره و تخصصی بیایم در مورد گیاهان زراعی صحبت کنیم مثلا : غلات , حبوبات , گیاهان روغنی , گیاهان علوفه ای , گیاهان ادویه ای و چاشنی , و..... یا میتونیم در مورد ادوات کشاورزی که تو زراعت به کار برده میشه و... هرکی هر اطلاعاتی داره در اختیار عموم بزاره! بعد اون اقتصاد بود ک چون تا حدی تخصصیه جندان مورد استقبال قرار نگرفت... گیاهان زراعی بهتر به نظر من...مثلا تشخیص حبوبات با کیفیت تو بازار.. تو ک پسری با این مشکل مواجه نیستی..ولی دخترا خوب میفهمن نخود و لپه دیرپز چ زجری به ادم میده.. ک ناشی از نوع و کیفیتشون! 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 22 آبان، 2014 بعد اون اقتصاد بود ک چون تا حدی تخصصیه جندان مورد استقبال قرار نگرفت...گیاهان زراعی بهتر به نظر من...مثلا تشخیص حبوبات با کیفیت تو بازار.. تو ک پسری با این مشکل مواجه نیستی..ولی دخترا خوب میفهمن نخود و لپه دیرپز چ زجری به ادم میده.. ک ناشی از نوع و کیفیتشون! میدونم اقتصاد که اول خودم پیشنهاد دادم فک کردم موضوعی باقی مونده از قلم افتاده حبوبات و ادویه و چاشنی مردم بیشتر سرکار دارند و دستشون بازتر هم هست ببینیم و تعریف کنیم .. البته همش هم این نیست مثلا روش های داره که شب قبل با خیساندن بعضی حبوبات میشه زودتر بپزه 3
soil eng 17164 ارسال شده در 22 آبان، 2014 میدونم اقتصاد که اول خودم پیشنهاد دادم فک کردم موضوعی باقی مونده از قلم افتاده حبوبات و ادویه و چاشنی مردم بیشتر سرکار دارند و دستشون بازتر هم هست ببینیم و تعریف کنیم .. البته همش هم این نیست مثلا روش های داره که شب قبل با خیساندن بعضی حبوبات میشه زودتر بپزه اهوم. منتظر نظر بقیه میشیم...اگه همه موافقت کنن همینو استارت میکنیم 4
masi eng 47046 ارسال شده در 22 آبان، 2014 سلام به مدیران تالارکشاورزی هرنظری و انتخابی مورد قبول واقع شد منم موافقم 3
masi eng 47046 ارسال شده در 24 آبان، 2014 تحولی نو در تالار کشاورزی... اموزش داروهای خام گیاهی و ادویه جات... [h=1]ازمایش مقدماتی و ذهنی ماکروسکوپی داروهای خام[/h] 3
masi eng 47046 ارسال شده در 8 آذر، 2014 سلام اشتب شد.. این تاپیک آشنایی با بیماریهای مهم طیور بومی به اینجا منتقل شود.. مرسی/ [h=3]بیماری های طیور و درمان آنها[/h] 3
masi eng 47046 ارسال شده در 10 آذر، 2014 لطفا این تاپیک مهم بشه مرسی [h=1]یک مبحث کلی از صنایع غذایی[/h] 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 10 آذر، 2014 لطفا این تاپیک مهم بشه مرسییک مبحث کلی از صنایع غذایی مهم شد 3
ارسالهای توصیه شده