Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگه نظرسنجی بشه بیشتر گل ها و گیاهان زینتی رای میاره در مورد موضوعاتی که کمتر روش بحث شده بحث کنیم بهتر نیست علوم دامی , آبیاری , اقتصاد و.. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگه نظرسنجی بشه بیشتر گل ها و گیاهان زینتی رای میاره در مورد موضوعاتی که کمتر روش بحث شده بحث کنیم بهتر نیست علوم دامی , آبیاری , اقتصاد و.. اگه رای بیاره برا من فرقی نداره..تازه چون بحث تازه تریه برام تکراری و کسل کننده نمیشه این موضوعاتی ک انتخاب کردم بخاطر دوستان غیر کشاورزی بود ک ممکن نتونن تخصصی وارد بحث بشن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الهه جان به نظر من همون پرورش گل ا و سبزیجات توی خونه بهتر از بقیه س چون موضوع پایه و ساده ایه و عموم بهش علاقه دارن که یاد بگیرن و تو خونه هاشون درست کنن در مراحجل بعدی می تونیم موضوعات علوم دام و .... رو وارد بحث کنیم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.دوستای گلم میگم نظرتون چیه ی موضوع علمی پیدا کنیم و یک ماه(یا کمتر)روش بحث کنیم؟ اینجوری هم وقتمون الکی تو نت صرف نمیشه.هم یچی گیرمون میاد...در مورد همه گرایش های کشاورزی هم میتونیم صحبت کنیم.حتی اگه تخصصش رو نداشته باشیم. اینجوری سوادمون تو همه زمینه های کشاورزی میره بالا.نه فقط اون 3 تا جزوه ای ک تو دانشگاه خوندیم.:icon_pf (34): اونایی ک پایه ان دستاشون بالا؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من فکر میکنم. از کاشتن سبزیجات.. شروع کنید بهتر باشه. درسته اولیه است ولی برای دوستانی که اصلا تجربه ای در کشاورزی ندارن. ولی یه اطلاعات کمی هم که دارن میتونن در این زمینه. فعالیت و شرکت کنن..و اینکه چون موضوع ساده است. از موضوعات ساده میشه.. بصورت کلیدی مطالبی رو به عنوان نکته یا تجربه در کشت هر نوع گیاهی استفاده کرد... سبزیجات. کاشت سبزیجات میتونه .. مخصوصا هوارو به گرمی و کشت سبزیجات فراهمه..و رغبت به یادگیری این نوع مباحث راحت تر.. و دل انگیز تره. مخصوصا که.. خود دوستان یاد بگیرن. در حین اینکه بحث درمورد کشت سبزیجات مورد نظر میکنیم. دوستان هم بکارن.. و نسبت به نکات همدیگه و تجربیات.. بهمرغوبیت سبزیشون کمک کنن.. گیاهان زینتی هم خوبه منتهی یه مقدار اون تخصصی و اینکه خیلی در این زمینه.. بحث شده...و فکر میکنم از حوصله دوستان خارج... وقتی یه موضوعی رو انتخاب کنیم.. میتونیم.. درمورد همه موارد ازخود گیاه/خاک/ اجزای گیاه/ اب.. و غیره بحث کنیم.. به خصوص میتونیم ابتکاراتی که در زمینه کشت میشه انجام داد رو.. برای گیاهان استفاده کنیم. و درموردش حرف بزنیم.. و روششو به دیگردوستان یاد بدیم.. پس هر موضوعی انتخاب بشه میتونیم. درموردش مطلب بزاریم.. ولی باید ببینیم علاقمون و حوصله و انگیزمون. به کدوم موضوعاته.. تا بتونیم تصمیم بگیریم.. این انتخاب رو هم باید به عهده دوستانی قرار بدیم که رشتشون کشاورزی نیست.. وباید ببینیم به چه موضوعاتی علاقه دارن. تا شروع کنیم.. ببخشید زیاد حرف زدم... ایده ی خوبی الهه جون.. و خیلی پیشنهادتون عالیه ممنونم. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ محصل ها زود امتحانتون رو بدین و بیاین دور دومش رو استارت بزنیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ استارت بزن من اومدم کم میام ولی قول میدم بیام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ خب حالا ی چن تا موضوع پیشنهاد بدین ک روش بحث کنیم موضوعاتی ک مرتبط با فصل تابستون باشه.و بهتر از اون مرتبط با ماه رمضون! مثلا نوع رژیم غذایی ک مناسب ماه رمضون؟از اضافه وزن و و یا ضعف جلوگیری میکنه. نظرتون چیه؟(صنایع غذایی یا میشه گیاهان داروئی) 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ خب حالا ی چن تا موضوع پیشنهاد بدین ک روش بحث کنیمموضوعاتی ک مرتبط با فصل تابستون باشه.و بهتر از اون مرتبط با ماه رمضون! مثلا نوع رژیم غذایی ک مناسب ماه رمضون؟از اضافه وزن و و یا ضعف جلوگیری میکنه. نظرتون چیه؟(صنایع غذایی یا میشه گیاهان داروئی) من با این نظرتون موافقم مدیرالههه///// 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ شما موضوع رو قرار بده.. مهدی درمورد موارد غذاییش توضیح بده منم خواص هاش و نکات پزشکیش.. دوستان هم بیان نظر بدن.. و اطلاعات خوبشونو قرار بدن خیلی هم عالی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ باشه عزیزم.فقط چن روزی هم صبر میکنیم ک مطمئن شیم همه امتحاناتشون تموم شده :d 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها تاپیکش رو 3 ساعته زدم.ولی هیچکدومتون حتی ب تاپیک سر هم نزدین چرا http://www.noandishaan.com/forums/thread130177.html#post1417545 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها تاپیکش رو 3 ساعته زدم.ولی هیچکدومتون حتی ب تاپیک سر هم نزدین چرا http://www.noandishaan.com/forums/thread130177.html#post1417545 ممنون لینک گذاشتی حال نداشتم بگردم :دی:2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها تاپیکش رو 3 ساعته زدم.ولی هیچکدومتون حتی ب تاپیک سر هم نزدین چرا http://www.noandishaan.com/forums/thread130177.html#post1417545 اع الهه جون به خدا ندیدیم, این سیستمم عوض شدع کاش برامون لینکشو میزاشتی بازم ممنونم گلم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سلام. دوستان واسه تاپیک بعدی موضوع بدین؟ دوست دارین در مورد چی بیشتر صحبت شه؟ متاسفانه 2 تا از دوستامون الان تو انجمن حضور ندارن.تعدادمون کم شده باز 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام.دوستان واسه تاپیک بعدی موضوع بدین؟ دوست دارین در مورد چی بیشتر صحبت شه؟ متاسفانه 2 تا از دوستامون الان تو انجمن حضور ندارن.تعدادمون کم شده باز اقتصاد تو کشاورزی چطوره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده