*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.دوستای گلم میگم نظرتون چیه ی موضوع علمی پیدا کنیم و یک ماه(یا کمتر)روش بحث کنیم؟ اینجوری هم وقتمون الکی تو نت صرف نمیشه.هم یچی گیرمون میاد...در مورد همه گرایش های کشاورزی هم میتونیم صحبت کنیم.حتی اگه تخصصش رو نداشته باشیم. اینجوری سوادمون تو همه زمینه های کشاورزی میره بالا.نه فقط اون 3 تا جزوه ای ک تو دانشگاه خوندیم.:icon_pf (34): اونایی ک پایه ان دستاشون بالا؟ :mrsbeasley: 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :mrsbeasley: خوبه.تا میتونی به دوستای غیر کشاورزی هم لینک بده بیان از مباحث ساده و پایه شروع میکنیم. دوستان میتونین موضوشم همینجا پیشنهاد بدین 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پایه ام منم منم:mrsbeasley: خوش اومدین:hapydancsmil: خب هر کدوم ی پیشنهادیم بدین بد نیستا 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوش اومدین:hapydancsmil:خب هر کدوم ی پیشنهادیم بدین بد نیستا حالا فعلا دور هم جمع شیم ببینیم دوستان چی میگن 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اومدم!ولی قبلش عذر خواهی کنم که دیر جواب دادم باور کن دستم بند ... اهوم خوبه! حتما این کارو کن مام میزاریم تا بتونیم دروسی رو که مشترک شناسایی کینم... الهه کوشولو بودی اون موقع ازون بچه هایی که صف اول کلاسن راستی این حمید قربانی همون حمید تارکو هستش نه اولین آواتارش هم 2011 یه یوزپلنگ بود فک کنم میگم موضوع رو یه همه پرسی اساسی کن ببینیم چی میشه 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الهه کوشولو بودی اون موقع ازون بچه هایی که صف اول کلاسنراستی این حمید قربانی همون حمید تارکو هستش نه اولین آواتارش هم 2011 یه یوزپلنگ بود فک کنم میگم موضوع رو یه همه پرسی اساسی کن ببینیم چی میشه چرا؟چ ربطی داشت به این پستم؟؟ اولا فربانی نه قبادی!! ثانیا ترکو نه تکرواول اسمش حمید تکرو بود....بعد شد حمید قبادی! بود تا چن وقت پیش...ولی الان بخاطر بعضی گرفتاری های کاری ک داره دیگه نیس آری.اواتارشم از سال 2010 همون یوزپلنگ بود منتظرم چن نفری اعلام آمادگی کنن.از فردا رو موضوشم کار میکنیم 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا؟چ ربطی داشت به این پستم؟؟اولا فربانی نه قبادی!! ثانیا ترکو نه تکرواول اسمش حمید تکرو بود....بعد شد حمید قبادی! بود تا چن وقت پیش...ولی الان بخاطر بعضی گرفتاری های کاری ک داره دیگه نیس آری.اواتارشم از سال 2010 همون یوزپلنگ بود منتظرم چن نفری اعلام آمادگی کنن.از فردا رو موضوشم کار میکنیم درسته راستی تاریخ عضویت منو هم ببینی بد نیست 4 ماه آشخورترین شما ای داد بیداد زمان سربازی می گفتیم آشخورتر 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.دوستای گلم میگم نظرتون چیه ی موضوع علمی پیدا کنیم و یک ماه(یا کمتر)روش بحث کنیم؟ اینجوری هم وقتمون الکی تو نت صرف نمیشه.هم یچی گیرمون میاد...در مورد همه گرایش های کشاورزی هم میتونیم صحبت کنیم.حتی اگه تخصصش رو نداشته باشیم. اینجوری سوادمون تو همه زمینه های کشاورزی میره بالا.نه فقط اون 3 تا جزوه ای ک تو دانشگاه خوندیم.:icon_pf (34): اونایی ک پایه ان دستاشون بالا؟ پایه ام :mrsbeasley: 9 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تا الان شدیم 6 نفر:فائزه-ابوعلی-گندم-ناصر-مهدی و من تا فردا ظهر صبر میکنیم ببینیم تقریبا چن نفر آماده ان.بعدموضوع رو انتخاب میکنیم وسطام هر کی اومد با آغوش باز پذیراییم 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عاقا راجع به چیزیش؟؟بیشتر راجع به گل باشه لطفا 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه حوصله ندارم حنانه به عنوان عضو افتخاری میاد و برا هر مطلبی ک میزاریم برامون شعر میگه عاقا راجع به چیزیش؟؟بیشتر راجع به گل باشه لطفا کلا همه چی مربوط به کشاورزی...ولی چون بیشتر بچه ها غیر کشاورزی هستن از پایه شروع میکنیم ک همه در یک سطح باشیم..بعد مباحث رو تخصصی میکنیم ک اگه پیوسته شرکت کنین میتونین نظرات خوبی بدین در مورد باغبانی و گل هم چشم بحث میکنیم 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حنانه به عنوان عضو افتخاری میاد و برا هر مطلبی ک میزاریم برامون شعر میگه کی جز تو منو خوب میشناسه؟:aghosh: 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.دوستای گلم میگم نظرتون چیه ی موضوع علمی پیدا کنیم و یک ماه(یا کمتر)روش بحث کنیم؟ اینجوری هم وقتمون الکی تو نت صرف نمیشه.هم یچی گیرمون میاد...در مورد همه گرایش های کشاورزی هم میتونیم صحبت کنیم.حتی اگه تخصصش رو نداشته باشیم. اینجوری سوادمون تو همه زمینه های کشاورزی میره بالا.نه فقط اون 3 تا جزوه ای ک تو دانشگاه خوندیم.:icon_pf (34): اونایی ک پایه ان دستاشون بالا؟ من رشتم کشاورزی نیست ولی خب دعوت شدم اما خب با حوزه کشاورزی درگیر هستم بخاطر کارم مهمترین مشکل این حوزه کاهش منابع آب زیر زمینی بدلیل خشکسالی های متوالی بوده (البته به جز مشکلات بانکی و آیین نامه ای و ....) فک میکنم اگه تو حوزه آب بحث بشه بیشتر بازدهی داره 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من نیز هستم دوستان...هروقت بتونم حتما تو مباحث شرکت میکنم.. تشکر........... 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ لطفا مباحثی ک مد نظرتون هستش رو بگین تا ی نظرسنجی برگزار کنیم من فک میکنم موارد زیر برا شروع آسون و جالب تره: 1.با توجه به نزدیک شدن فصل تابستون صحبت در مورد کشت اصولی تره و سبزی میتونه مفید باشه.حتی میشه کسائی ک امکاناتش رو دارن تو فضایی کوچیک شروع به کشت کنن..در حد تامین سبزی مورد نیاز مصرفی خونوادشون 2.پرورش گل های زینتی برا داخل خونه... 3.راه های افزایش مقاوت گیاهان به گرما و استفاده اصولی از منابع ابی و.... اینا موضوعاتی بود ک به ذهن من رسید.البته فقط اموزش نمیزاریماا..روشون بحثم میکنیم.برا زیبا تر شدنشون ایده میدیم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلااااام. بحثای علوم دامی هم قشنگن.دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده