*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااام..... دوست جونای خوبم......از اسم تاپیکم مشخصه هر کسی از اولین روز ورودش به انجمن یا هر خاطره ای که از انجمن داره اینجا بنویسه... ممنووووووووووووووون..... 30 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ به زودی در این مکان خاطره نقل می شود. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من یادم نمیاد اولین روز رو 8 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ اینجا هر روزش یه خاطره است با همان تازگی روز اول . 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ روز اول که اومدم ستاره لحظه به لحظه ی کارهامو بهم می گفت. شونصد تا هم لینک گذاشت برام. بعد کم کم بچه های آشنا رو دیدم...یادش بخیییر 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ روز اول که فک کنم با سهیل و اسکای شیلد یه باند سه نفره داشتیم نقشه براندازی ممدو در سر میپروراندیم!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من روز اول با مریم(anastazia) اومدم اینجا....اولش هیچکیو نمیشناختم...همه چی واسم غریب غریب بود.......اما بعدش با خیلیا اشنا شدم.....یادش بخیر..چقد کل کل میکردیم 4 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ یادمه اونور پکیده بود همه برو بچ ریختن اینور منم ثبت نام کردم، طبق معمول فقط با دوستان اونوری بودم مثه میلاد و دوستان، یه چیز دیگه هم یادم میاد، با اولین نفری که آشنا شدم که بچه همینجا بود محمد حسین بودEmperorMHSN لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ با عرض سلام و تشکر بابت این تاپیک حدود 2 سال بود دنبال دوست قدیمی و عزیزم " جاوید " میگشتم هرچه مگشتم به در بسته میخوردم یک بار یکی از اعضای تالار عمران باشگاه سراغ " جاوید " رو از من گرفت و من هم گفتم خیلی وقته خبر ندارم 2 روز بعد نام کاربری یه نفر رو داد و گفت : ایشون هستند ... وقتی جاوید رو دوباره پیدا کردم دعوتم کرد اینجا منهم اوایل برای دیدن جاوید عزیز میومدم ... البته موضوع " امضای جنجالی " من باعث جذب به انجمن شد . ادمین عزیز خاطرتان هست ؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من امروز اولین روزم نیست. اما چون از دست یک دیکتــاتور در باشگاهی دیگر فرار کرده ام و آمده ام اینجا،خوشحالم. 12 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من یه نام کاربری دیگه داشتم ولی میخواستم مثل جا های دیگه باشه نام کاربریم یه تازه ساختم ... سلام 4 لینک به دیدگاه
civil.7 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستای خوبم منم قبلا یه باشگاه دیگه بودم امسال اینجا عضو شدم و دوستای اون باشگاه رو هم اینجا میبینم که باعث خوشحالیه سعی میکنم اینجا هم بیشتر بیام موفق باشین 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ من اولین روز، شب بود که اومدم اینجا ساعت 2-3 شب بود تو باشگاه مهندسان داشتم ول میگشتم یهو تو پروفایل یکی دیدم ستاره به یکی لینک اینجا رو داده رفتم تو بوک مارکم دیدم همون لینکی هست که چند هفته پیشش به من داده بود زدم روش از اینجا سر در وردم بعد همون شب هم خودش آنلاین بود....چند تا سوال پرسیدم جواب دادو این حرفا ولی هیچکی رو نمیشناختم اون موقع 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم داشتم یه مطلب سرچ میکردمممم با اینجا اشنا شدمممم.... هیچکیو نمیشناختممم البته تو سایتهای دیگه عضو بوودممم که بعضی از دوستانمم اینجا اوردمشون بعدشم اولین دوستم تو اینجا Doctor_shovan بوووووووددددد شقد اول کاری بعده هیچکیو نمیشناسیییی اما بچه های این انجمن خیلی خونگرم اند اما بدا خلاقشم داریمااااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم داشتم یه مطلب سرچ میکردمممم با اینجا اشنا شدمممم....هیچکیو نمیشناختممم البته تو سایتهای دیگه عضو بوودممم که بعضی از دوستانمم اینجا اوردمشون بعدشم اولین دوستم تو اینجا Doctor_shovan بوووووووددددد شقد اول کاری بعده هیچکیو نمیشناسیییی اما بچه های این انجمن خیلی خونگرم اند اما بدا خلاقشم داریمااااااااااااا :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ یه خاطره دیگه هم بگم یه روزی رفتم پیشه یکی از بچه ها ... انقد بداخلاق بود که نگو منو با موتورم راهی کرد فرار کردم 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم اولین بار ونوس از بچه های باشگاه دعوتم کرد و اینجا رو به من نشون داد!!! البته من تازه عضو شدم !! اما بعد دیدم بچه های آشنا مثله مهناز و.. هستن کلی هم دوست جدید پیدا کردم و . . . . . 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منو سهیل آورد اینجا یادش بخیر اون مو قع کم بودیم ولی یواش یواش بچه ها همه اومدن اینجا 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم زمانی که اونطرف اوضاع بیریخت شد اومدم اینطرف... یکی از بچه ها (فکر کنم سهیل بود) برام آدرس سایت رو فرستاد چند وقت بعدش اومدم و با نام پیانیست ثبت نام کردم و اولین تاپیک به نام (اولین تاپیک من) زدم البت بعدا قفل شد همین 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم موقعی اومدم که اونور جووش خراب شده بود فکر کنم سهی لینکش و داده بود منم به مهرشاد و چند نفر دیگه دایم اومدیم اینجا اونشب چه شلوغی شده بود آی اسپم براه بود و محمد هم مارو هی تحویل میگرفت به وحید میگفتم محمد ذوق مرگ شده همه اومدن تا ساعت 3 مهرشاد جک میگفت ما هم اسپم میکردیم واسه شادی روحش 3 تا فحش نثارش کنید 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده