Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آرهاگه نشه دکمه گذاشت حداقل همون فارسی Shift+T بذارن بهتره راستیتش من حوصله تعویض کیبورد رو ندارم به همین دلیل تگ استفاده نمیکنم. نمیتونم هم به کسی بگم تگ بذاره. من یه تگ درست کردم واسه همه تاپیکام اونو کپی میکنم نهایتا یکی دو تا کلمه بهش می اضافمزرنگ باش به جاش یه راه حل پیدا کن واسه مشکلت 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من یه تگ درست کردم واسه همه تاپیکام اونو کپی میکنم نهایتا یکی دو تا کلمه بهش می اضافمزرنگ باش به جاش یه راه حل پیدا کن واسه مشکلت اینم قبلا استفاده کردم ولی نمیدونم فایل تکست رو کجا گذاشتم کلا میگم بهتره اصلاح بشه این روش 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اول انگلیسی کن 60 تا ویرگول بذار بعد بین ویرگولات فارسی بنویس 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اول انگلیسی کن 60 تا ویرگول بذار بعد بین ویرگولات فارسی بنویس میگم این مشکل رو برطرف کنند راه و روش داره میگم واسه همیشه برطرف بشه بهتر از اینه که راهکار بدست بیاریم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ میگم این مشکل رو برطرف کنند راه و روش داره میگم واسه همیشه برطرف بشه بهتر از اینه که راهکار بدست بیاریم اونا هک میخواد ممد آلرژی داره به هک 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اونا هک میخواد ممد آلرژی داره به هک مشکل همینه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ مشکل همینه دیگه مشکل اینه ممد دست تنهاس ما باید بهش تو دادن نظرات کمک کنیم تا بتونه سریع تصمیم بگیره هکش رو آماده کنیم بدیم دستش بگیم قورتش بده فقط خداییش کاراش زیاده زمان میبره ایشالا این مشکلم بر طرف بشه مشکل این جماعتم حل بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ الان می تونید با ، جدا کنید فقط همه دوستان خواهشاً رعایت کنن و اگه برچسبی میذارن برچسب های درست بذارن. کلماتی که خودتون حس می کنید سرچ میشه. کلمات نامناسب بیشتر مضر هستن تا مفید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ الان می تونید با ، جدا کنید فقط همه دوستان خواهشاً رعایت کنن و اگه برچسبی میذارن برچسب های درست بذارن. کلماتی که خودتون حس می کنید سرچ میشه. کلمات نامناسب بیشتر مضر هستن تا مفید ای ول حالا شد مرسی محمد بالاخره یه کار خوبی کردی 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ الان می تونید با ، جدا کنید فقط همه دوستان خواهشاً رعایت کنن و اگه برچسبی میذارن برچسب های درست بذارن. کلماتی که خودتون حس می کنید سرچ میشه. کلمات نامناسب بیشتر مضر هستن تا مفید هورا شد shift+t،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، بالاخره این همه پستی که دادیم به یه دردی خوردیم بزن کف دستی قشنگرو 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اقا خیلی نامردید که عکسهای تبلیغاتو از ادرس http://www.noandishaan.com/forums/images/tabligh بردید به http://www.noandishaan.com/forums/images ! هیچی دیگه همین خیلی نامردید اصلا این مدیر تبلیغات جدید خیلی بده عوضش کنید 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اقا خیلی نامردید که عکسهای تبلیغاتو از ادرس http://www.noandishaan.com/forums/images/tabligh بردید به http://www.noandishaan.com/forums/images ! هیچی دیگه همین خیلی نامردید اصلا این مدیر تبلیغات جدید خیلی بده عوضش کنید ممد این گستاخ رو تنبیه نمیکنی تو روز روشن پروو بازی در میاره الکی غر میزنه اسپم میکنه میخوای لینک پروفشو بکنم تبلیغ پوشک بچه اینقدر دیگه پروو بازی در نیاره 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من یه تگ درست کردم واسه همه تاپیکام اونو کپی میکنم نهایتا یکی دو تا کلمه بهش می اضافمزرنگ باش به جاش یه راه حل پیدا کن واسه مشکلت آرهاگه نشه دکمه گذاشت حداقل همون فارسی Shift+T بذارن بهتره راستیتش من حوصله تعویض کیبورد رو ندارم به همین دلیل تگ استفاده نمیکنم. نمیتونم هم به کسی بگم تگ بذاره. دقیقا تایید میشه این مطلب alt+shift بعد یه کلمه دوبارهalt+shift و...... اگه امکانش هست به فارسی بشه . یا / یا نهایتا " یکی از دلایلی که خیلی کم به مطالب برچسب اضافه میشه، سخت بودن این کار هستش.یعنی من که میخوام کلمه ای رو اضافه کنم به عنوان تگ، اولا باید فارسی تایپ کنم، دوما باید زبان کیبورد رو انگلیسی کنم و , رو بزنم و این حرکت رو هی تکرار کنم. من حداکثر 2-3 تا کلمه رو حوصله ام میشه این کار رو بکنم. توصیه میکنم که دکمه ای برای این کار اضافه بشه. که کلمه یا کلمه ها رو بنویسیم و بعدش دکمه "اضافه" رو بزنیم و به برچسب ها اضافه بشه. مثل سرویسی که توی وبلاگ ها استفاده میشه. خیلی روی بازدید از انجمن تأثیر داره به نظرم. خب در همون حالت زبان فارسی کیبرد از Shift+U استفاده میکردید! Shift+U = , البته الان که دیگه مشکلتون حل شد بحمدالله. 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ یه راه دیگه هم داشت که فک کنم دیگه نمی ارزه بگم، ولی می گم من همون اول یه کاما انگلیسی رو کپی می کردم تو clipboard بعدِ هر کلمه فارسی یه بار Ctrl + V می زدم. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ میخواستم ببینم نمیشه یه دونه از این فلش های روبه بالا پایین هر صفحه ای بزارید تا هر موقع رسیدیم ته صفحه رو فلش کلیک کنیم خودش با سرعت بیاد بالاترین نقطه صفحه ای که هستیم... 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یه دگمه رو کیبورده به عنوان home اون میارتت بالا این سخت افزاریش نرم افزاریشم محمد جواب میده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ یه دگمه رو کیبورده به عنوان home اون میارتت بالا این سخت افزاریش نرم افزاریشم محمد جواب میده ایول داری داداش... دیگه نرم افزاریش مهم نیست... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ همون کیبورد راحت تره. دستت مرسی. منم نمیدونستم. 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ اگر میشه یه دو سه هفته این پروفایل کاربران را ببنید ببینم چند کاربر اینجا میمونه 70 تا 80 کاربر آنلاین دریغ از یک پست علمی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ اگر میشه یه دو سه هفته این پروفایل کاربران را ببنید ببینم چند کاربر اینجا میمونه 70 تا 80 کاربر آنلاین دریغ از یک پست علمی یه هفته که هیچی. خیلی وقتا هوس کردم فقط یه روز بسته بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده