pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید اخه چرا ما بچه های شیمی رو اذیت میکنید ؟؟؟ اخه چرا اینقد باید زجر بکشیم ؟؟ همش دارین حق مارو میخورید خب این بخش شیمی رو جدا کنید تا نشون بدیم که شیمی ها چه میکنند. تا وقتی که شیمی جدا نشه من انگیزه واسه فعالیت ندارم :w000: میخوام جایی فعالیت کنم که مال خودمون باشههههههه شما میتونید رزومه کاریه ی منو از انجمن علمی دانشجویی دانشگاه سراسری یزد بگیرید 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ سلام به همه مدیران عزیز بالاخره انجمن شیمی جدا شددددددددد مرسییییییی:w72: :hapydancsmil: دستتون درد نکنهههههههههههه چه غیر منتظره بود :dancegirl2::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ بسمی تعالی از این که دل کاربران رو شاد کردید ممنونم روح انجمن 2 /6 /1391 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ هادی جان داغ دل من تازه شد سلام به همه دوستان خو جدا بشه دیگه این انجمن شیمی :w821: با سلام و خسته نباشید اخه چرا ما بچه های شیمی رو اذیت میکنید ؟؟؟ اخه چرا اینقد باید زجر بکشیم ؟؟ همش دارین حق مارو میخورید خب این بخش شیمی رو جدا کنید تا نشون بدیم که شیمی ها چه میکنند. تا وقتی که شیمی جدا نشه من انگیزه واسه فعالیت ندارم :w000: میخوام جایی فعالیت کنم که مال خودمون باشههههههه شما میتونید رزومه کاریه ی منو از انجمن علمی دانشجویی دانشگاه سراسری یزد بگیرید :(2310): :164: :girlhi: سلام به همه مدیران عزیز بالاخره انجمن شیمی جدا شددددددددد مرسییییییی:w72: :hapydancsmil: دستتون درد نکنهههههههههههه چه غیر منتظره بود :dancegirl2::flowerysmile: :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:dancegirl2::music::2eaoapgxehimkak1y7e:ag2f893eg0ja83qr8q::2eaoapgxehimkak1y7e:music::dancegirl2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14: بسمی تعالی از این که دل کاربران رو شاد کردید ممنونم روح انجمن 2 /6 /1391 بسم ا.. :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خيلي ممنون از مديراي گل و گلاب انجمنمون لطف كردين:w330: تشكرات فراوان فراوان:wubpink: مدير مديره مدير مديره.. :w71::w72::w70::w14::4uboxsmiley::w14::w72::w72::w71: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ امتیاز کاربرا به چه دردی میخورن؟ اضافه میشن که چی بشه؟ مثلا مسابقه گذاشته میشه به نفر اول 100 امتیاز داده میشه، بعد حالا که چی؟ مثلا وقتی یکی 100 تا یه تومنی گیرش میاد براش انگیزه میشه میره 2 گرم نون لواش میخره! ولی وقتی 100 امتیاز گیرش میاد به چه کارش میاد؟ یه جوری نمیشه یه استفاده ای ازشون کرد؟ مثلا تبادل با یه سری امکانات یا هر چیز دیگه ای 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ امتیاز کاربرا به چه دردی میخورن؟اضافه میشن که چی بشه؟ مثلا مسابقه گذاشته میشه به نفر اول 100 امتیاز داده میشه، بعد حالا که چی؟ مثلا وقتی یکی 100 تا یه تومنی گیرش میاد براش انگیزه میشه میره 2 گرم نون لواش میخره! ولی وقتی 100 امتیاز گیرش میاد به چه کارش میاد؟ یه جوری نمیشه یه استفاده ای ازشون کرد؟ مثلا تبادل با یه سری امکانات یا هر چیز دیگه ای جدای از اینکه باید تشکر رو اون موقع محدودیت واسش گذاشت و اصلاً رفیق بازی هم توش دخیل نمیشه این پیشنهاد کاربردیش چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ کاشکی بشه امتیازای تالارهای تخصصی و عمومی رو جدا کرد اون هاییم که رشته شون معلوم نیست بشن همون امتیازای عمومیشون بره بالا بعد میشه سیستم رو جوری کرد که از یه امتیازی به بعد طرف میتونه مدیر یه بخشی از تالار تخصیصیه رشتش یا اون تالاری که توش فعالیت داره بشه اونم به مدت معلوم باز اگه امتیاز بگیره مدیریت ومسئولیت بالاتری میگره در صورت تمایل واین سیستم تا مدیرت کامل اون بخش میتونه ادامه داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ جدای از اینکه باید تشکر رو اون موقع محدودیت واسش گذاشت و اصلاً رفیق بازی هم توش دخیل نمیشه این پیشنهاد کاربردیش چی میشه؟ نه چرا محدودیت؟؟؟ مثال پول رو زدم ولی واقعا قرار نیست به کاربرا پول داده شه که :دی به علاوه که من اشخاص محدودی رو میشناسم الان که بلا استثنا پای پست همه تشکر میزنن (که اونم از روی محبتشونه) اکثرا بی دلیل این کار رو نمیکنن و به محتوای پست ها توجه دارن.........احتیاجی به محدوودیت نداره پس کاربردشو اومدم این جا از شما پرسیدم دیگه....همه رو که نمیشه خودم بگم نمیدونم دقیق......گفتم مثلا یه سری امکانات داده شه در ازای گرفتن امتیاز.......امکانتی شبیه مواردی که تو قسمت طلایی وجود داره یا ( خفیف تر ) چت روم رو که هر انجمنی الان دیگه راه بندازین! و مثلا به ازای هر 5000 امتیاز امکان استفاده 1 ماهه ازش رو بدین یا امکانات فنی مثل کاراکترای امضا و ...... من چه میدونم سایت شما دقیقا چه امکاناتی داره:icon_razz: خودتون که میدونین کمک کنین دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ کاشکی بشه امتیازای تالارهای تخصصی و عمومی رو جدا کرداون هاییم که رشته شون معلوم نیست بشن همون امتیازای عمومیشون بره بالا بعد میشه سیستم رو جوری کرد که از یه امتیازی به بعد طرف میتونه مدیر یه بخشی از تالار تخصیصیه رشتش یا اون تالاری که توش فعالیت داره بشه اونم به مدت معلوم باز اگه امتیاز بگیره مدیریت ومسئولیت بالاتری میگره در صورت تمایل واین سیستم تا مدیرت کامل اون بخش میتونه ادامه داشته باشه اوه بابا پیچیده گفتی از نظر فنی میگما. به خصوص اون قسمتش که گفتی اگه رشته معلوم نیست جز عمومی حساب بشه. از نظر قابلیت فنی امکانش نیست. نه چرا محدودیت؟؟؟ مثال پول رو زدم ولی واقعا قرار نیست به کاربرا پول داده شه که :دیبه علاوه که من اشخاص محدودی رو میشناسم الان که بلا استثنا پای پست همه تشکر میزنن (که اونم از روی محبتشونه) اکثرا بی دلیل این کار رو نمیکنن و به محتوای پست ها توجه دارن.........احتیاجی به محدوودیت نداره پس کاربردشو اومدم این جا از شما پرسیدم دیگه....همه رو که نمیشه خودم بگم نمیدونم دقیق......گفتم مثلا یه سری امکانات داده شه در ازای گرفتن امتیاز.......امکانتی شبیه مواردی که تو قسمت طلایی وجود داره یا ( خفیف تر ) چت روم رو که هر انجمنی الان دیگه راه بندازین! و مثلا به ازای هر 5000 امتیاز امکان استفاده 1 ماهه ازش رو بدین یا امکانات فنی مثل کاراکترای امضا و ...... من چه میدونم سایت شما دقیقا چه امکاناتی داره:icon_razz: خودتون که میدونین کمک کنین دیگه نه محدودیت رو واسه این میگم که مثلاً برم با 4تا رفیقام هماهنگ کنم، هی از پست همدیگه تشکر بزنیم. بریم تاپیکای گپ و گفتگو دور همی چایی بخوریم و گپ بزنیم و تشکر کنیم از همدیگه که امتیازمون بره بالا. محدودیت رو واسه این گفتم هرچند همونطور که گفتی اکثراً با توجه به محتوای پست هستش. ولی خب این قضیه هم هستش دیگه. یا حتی این قضیه که طرف چقدر دوست تو انجمن داره. به قول کاربرای جدیدتر من مدیر برم اسپمم کنم الکی 4تا تشکر زیر پستم میزنن :icon_pf (34): از اونور یه کاربر تازه وارد یه پست جالب میزنه یا تاپیک جالب میزنه کلاً 4نفر هم نمیرن ببینن که حالا تشکر هم بزنن. :icon_pf (34):تاپیک تخصصی هم بزنن که دیگه اصلاً هیچی، 10تا تاپیک باید بزنن واسه 4تا تشکر البته این بحث جدائه و فکر کنم منحرف شدم، شرمنده :icon_pf (34): در مورد امکانات باور کنید واسه ما هم چیزی به ذهنمون نمیرسه. البته امکانات رو میشه براساس تعداد پست تغییر داد. رو امتیاز نمیشه. یعنی بر اساس امتیاز گروه کاربری عوض نمیشه (اینم باز به لحاظ فنی میگما) اما نمیدونم شاید یه اشتباهی بوده که ما فاصله زیادی بین گروه های کاربری مختلف نذاشتیم. فقط ما ارشدا یه کمی پر روییم وگرنه یه مدیر نسبت به یه کاربر عادی که 10تا پست رو زده، غیر از ابزار مدیریتی که تو تالارش داره، نهایتاً 2،3تا امکان بیشتر داره. حالا تو این بین متخصصا و کاربرای ویژه هم هستن ولی در کل این مدل امکانات با تعداد پست میشه. رو امتیاز نمیشه. چون واسه فرد نیست و واسه گروه کاربری تعریف میشه. تغییر گروه کاربری هم با تعداد پست هستش. مگه اینکه کاربر آیکن دار باشه. اگه این امتیاز یه جوری باشه که مثلاً بگه من 1000 امتیاز میدم، اینو میگیرم، بهتره به نظرم. حالا این مهمه که چی باشه 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اوه بابا پیچیده گفتی از نظر فنی میگما. به خصوص اون قسمتش که گفتی اگه رشته معلوم نیست جز عمومی حساب بشه. از نظر قابلیت فنی امکانش نیست. نه محدودیت رو واسه این میگم که مثلاً برم با 4تا رفیقام هماهنگ کنم، هی از پست همدیگه تشکر بزنیم. بریم تاپیکای گپ و گفتگو دور همی چایی بخوریم و گپ بزنیم و تشکر کنیم از همدیگه که امتیازمون بره بالا. محدودیت رو واسه این گفتم هرچند همونطور که گفتی اکثراً با توجه به محتوای پست هستش. ولی خب این قضیه هم هستش دیگه. یا حتی این قضیه که طرف چقدر دوست تو انجمن داره. به قول کاربرای جدیدتر من مدیر برم اسپمم کنم الکی 4تا تشکر زیر پستم میزنن :icon_pf (34): از اونور یه کاربر تازه وارد یه پست جالب میزنه یا تاپیک جالب میزنه کلاً 4نفر هم نمیرن ببینن که حالا تشکر هم بزنن. :icon_pf (34):تاپیک تخصصی هم بزنن که دیگه اصلاً هیچی، 10تا تاپیک باید بزنن واسه 4تا تشکر البته این بحث جدائه و فکر کنم منحرف شدم، شرمنده :icon_pf (34): در مورد امکانات باور کنید واسه ما هم چیزی به ذهنمون نمیرسه. البته امکانات رو میشه براساس تعداد پست تغییر داد. رو امتیاز نمیشه. یعنی بر اساس امتیاز گروه کاربری عوض نمیشه (اینم باز به لحاظ فنی میگما) اما نمیدونم شاید یه اشتباهی بوده که ما فاصله زیادی بین گروه های کاربری مختلف نذاشتیم. فقط ما ارشدا یه کمی پر روییم وگرنه یه مدیر نسبت به یه کاربر عادی که 10تا پست رو زده، غیر از ابزار مدیریتی که تو تالارش داره، نهایتاً 2،3تا امکان بیشتر داره. حالا تو این بین متخصصا و کاربرای ویژه هم هستن ولی در کل این مدل امکانات با تعداد پست میشه. رو امتیاز نمیشه. چون واسه فرد نیست و واسه گروه کاربری تعریف میشه. تغییر گروه کاربری هم با تعداد پست هستش. مگه اینکه کاربر آیکن دار باشه. اگه این امتیاز یه جوری باشه که مثلاً بگه من 1000 امتیاز میدم، اینو میگیرم، بهتره به نظرم. حالا این مهمه که چی باشه خب باشه محدودیت تشکر اعمال شه قبول خب منم منظورم دقیقا همین خط آخر که قرمز کردی بود دیگه.......:icon_pf (34): بد گفتم؟ منم منظورم این نبود که اتومات عنوان کاربرا عوض شه منظورم غیر اتوماتش بود یعنی کاملا ارادی!! همون مثال چت روم که زدم منظورم این بود که هر کی که میخواد بیاد بگه من 5000 امتیاز میدم یه ماه از این فضا استفاده میکنم. (منظورم این نبود که اتومات با تغییر عنوان کاربرا از همه 5000 امتیاز کم شه دسترسیشون به چت رو باز شه ) آره میدونم مدیرا معمولا امکانات خاص دیگه ای ندارن.....اینو قبول دارم......(اکثرا فقط جو مدیریتی دارن ) در مورد این که این چی باشه ؟ یکیش همین چت روم یکیش ظرفیت پیام خصوصی و کاراکترای امضا (میتونه با محدودیت زمانی باشه ، در مورد امضا مثلا ) خرید امتیاز طلایی قرار دادن بنر تبلیغاتی به صورت محدود و زمان دار در امضا یعنی هیچ چیز دیگه ای نیست؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاشون کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ خب باشه محدودیت تشکر اعمال شه قبول خب منم منظورم دقیقا همین خط آخر که قرمز کردی بود دیگه.......:icon_pf (34): بد گفتم؟ منم منظورم این نبود که اتومات عنوان کاربرا عوض شه منظورم غیر اتوماتش بود یعنی کاملا ارادی!! همون مثال چت روم که زدم منظورم این بود که هر کی که میخواد بیاد بگه من 5000 امتیاز میدم یه ماه از این فضا استفاده میکنم. (منظورم این نبود که اتومات با تغییر عنوان کاربرا از همه 5000 امتیاز کم شه دسترسیشون به چت رو باز شه ) آره میدونم مدیرا معمولا امکانات خاص دیگه ای ندارن.....اینو قبول دارم......(اکثرا فقط جو مدیریتی دارن ) در مورد این که این چی باشه ؟ یکیش همین چت روم یکیش ظرفیت پیام خصوصی و کاراکترای امضا (میتونه با محدودیت زمانی باشه ، در مورد امضا مثلا ) خرید امتیاز طلایی قرار دادن بنر تبلیغاتی به صورت محدود و زمان دار در امضا یعنی هیچ چیز دیگه ای نیست؟ هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاشون کرد؟ مرسی. بهتر شد حالا باشه اینا رو بررسی می کنیم. چون باید اون محدود شدن تشکر و اینا رو هم در نظر گرفت. اگه کلیتش اوکی بشه، امکاناتو بعداً میشه تغییرات هم توش داد. 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی. بهتر شد حالا باشه اینا رو بررسی می کنیم. چون باید اون محدود شدن تشکر و اینا رو هم در نظر گرفت. اگه کلیتش اوکی بشه، امکاناتو بعداً میشه تغییرات هم توش داد. بررسی رو خدا به خیر بگذرونه رفت واسه یه سال دیگه که نتیجش از تو بررسی خونه !! بیاد بیرون باشه. مرسی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ بررسی رو خدا به خیر بگذرونهرفت واسه یه سال دیگه که نتیجش از تو بررسی خونه !! بیاد بیرون باشه. مرسی نه ایشالا زود به نتیجه میرسه 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ محمد جان میشه یه زحمتی بکشی؟؟؟ میدونم تبلیغات دور انجمن مهمه ولی اینکه مدام یه چیزی رو چشمت چشمک بزنه خیلی آزار دهندس. قیافه انجمنم خراب کرده آدم بیشتر یاد این سایتای تبلیغاتی میافته تا یه انجمن علمی. :icon_pf (34): اگه شد چشمک زدن تبلیغاتو حذف کن. یه زحمت دیگه هم بکش تبلیغاتو تو فولدر اصلی ایمیجهای انجمن نذار یه فولدر جدا براشون باز کن میدونی که منظورم چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ محمد جان میشه یه زحمتی بکشی؟؟؟ میدونم تبلیغات دور انجمن مهمه ولی اینکه مدام یه چیزی رو چشمت چشمک بزنه خیلی آزار دهندس. قیافه انجمنم خراب کرده آدم بیشتر یاد این سایتای تبلیغاتی میافته تا یه انجمن علمی. :icon_pf (34): اگه شد چشمک زدن تبلیغاتو حذف کن. یه زحمت دیگه هم بکش تبلیغاتو تو فولدر اصلی ایمیجهای انجمن نذار یه فولدر جدا براشون باز کن میدونی که منظورم چیه؟ فدای چشمات کدومش اذیتت میکنه دعواش کنم داداش 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ محمد جان میشه یه زحمتی بکشی؟؟؟ میدونم تبلیغات دور انجمن مهمه ولی اینکه مدام یه چیزی رو چشمت چشمک بزنه خیلی آزار دهندس. قیافه انجمنم خراب کرده آدم بیشتر یاد این سایتای تبلیغاتی میافته تا یه انجمن علمی. :icon_pf (34): اگه شد چشمک زدن تبلیغاتو حذف کن. یه زحمت دیگه هم بکش تبلیغاتو تو فولدر اصلی ایمیجهای انجمن نذار یه فولدر جدا براشون باز کن میدونی که منظورم چیه؟ اولی رو که مسئولش خودش گفت. دومی هم گرفتم منظورتو اتفاقاً تو پوشه جدا بود، یه مدت واسه سر به سر گذاشتن با چندتا از بچه ها، گذاشتیم تو پوشه اصلی ایمیج 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از دلایلی که خیلی کم به مطالب برچسب اضافه میشه، سخت بودن این کار هستش. یعنی من که میخوام کلمه ای رو اضافه کنم به عنوان تگ، اولا باید فارسی تایپ کنم، دوما باید زبان کیبورد رو انگلیسی کنم و , رو بزنم و این حرکت رو هی تکرار کنم. من حداکثر 2-3 تا کلمه رو حوصله ام میشه این کار رو بکنم. توصیه میکنم که دکمه ای برای این کار اضافه بشه. که کلمه یا کلمه ها رو بنویسیم و بعدش دکمه "اضافه" رو بزنیم و به برچسب ها اضافه بشه. مثل سرویسی که توی وبلاگ ها استفاده میشه. خیلی روی بازدید از انجمن تأثیر داره به نظرم. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یکی از دلایلی که خیلی کم به مطالب برچسب اضافه میشه، سخت بودن این کار هستش.یعنی من که میخوام کلمه ای رو اضافه کنم به عنوان تگ، اولا باید فارسی تایپ کنم، دوما باید زبان کیبورد رو انگلیسی کنم و , رو بزنم و این حرکت رو هی تکرار کنم. من حداکثر 2-3 تا کلمه رو حوصله ام میشه این کار رو بکنم. توصیه میکنم که دکمه ای برای این کار اضافه بشه. که کلمه یا کلمه ها رو بنویسیم و بعدش دکمه "اضافه" رو بزنیم و به برچسب ها اضافه بشه. مثل سرویسی که توی وبلاگ ها استفاده میشه. خیلی روی بازدید از انجمن تأثیر داره به نظرم. دقیقا تایید میشه این مطلب alt+shift بعد یه کلمه دوبارهalt+shift و...... اگه امکانش هست به فارسی بشه . یا / یا نهایتا " 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا تایید میشه این مطلب alt+shift بعد یه کلمه دوبارهalt+shift و...... اگه امکانش هست به فارسی بشه . یا / یا نهایتا " آره اگه نشه دکمه گذاشت حداقل همون فارسی Shift+T بذارن بهتره راستیتش من حوصله تعویض کیبورد رو ندارم به همین دلیل تگ استفاده نمیکنم. نمیتونم هم به کسی بگم تگ بذاره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده