Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ تالار اخبار تالار مهمی هست ولی نمی دونم چرا مدیر نداره اگر قانونی گذاشته بشه که اخبار حتما دارای منبع باشن بهتره تو قوانینش هست. رعایت نمیشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread16556.html 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ میشه رو این ورژن هم پرشدن صندوق پیغام خصوصی به صورت یه پیغام یا هشدار یا ... تو انجمن هم اطلاع رسانی بشه؟ مثل ورژن قبلی که تا 90% میشد اون بالا اعلام میشد و رنگ عوض میشد و ... الان امار پیغام خصوصی انتهای صفحه رفته اصلا دیده نمیشه! پیغامی هم که نمیده ادم نمیفهمه پررشده! :icon_pf (34): فعال شد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلام یک پیشنهاد دارم تاپیک تغییر نام کاربری رو برای یک مدت ببندید. و فقط در روزهای مشخصی از سال(مثلا شهریور و اسفند) باز باشه. فکر کنم بهتر باشه. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلامیک پیشنهاد دارم تاپیک تغییر نام کاربری رو برای یک مدت ببندید. و فقط در روزهای مشخصی از سال(مثلا شهریور و اسفند) باز باشه. فکر کنم بهتر باشه. قابل اجرا نیست :دی شما چرا؟ شما که خودت قبلا اسمت رو چند بار عوض کردی باید بدونی....این یه حس کاملا لحظه ای. ادم یهو دوست داره اسمش عوض شه. 1. ممکنه تا شهریور یا اسفند زنده نباشه و ناکام از دنیا بره. 2. ممکنه نام قبلی رو دی عوض کرده باشه....پس حق داره طبق قانون مربوطه 6 ماه بعد اقدام کنه یعنی تیر. اما این جوری باید دو ماه دیگه هم صبر کنه. 3. این خودش یه بخش هیجان انگیز در زندگی مجازیه 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلامیک پیشنهاد دارم تاپیک تغییر نام کاربری رو برای یک مدت ببندید. و فقط در روزهای مشخصی از سال(مثلا شهریور و اسفند) باز باشه. فکر کنم بهتر باشه. شما مطمئنی نمیخوای اسمت مهرشاد بشه... سلااام عمووو....:girlhi: سفرنامه کیش به روایت تصویر برم نگاااه کنم...:w12: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ قابل اجرا نیست :دیشما چرا؟ شما که خودت قبلا اسمت رو چند بار عوض کردی باید بدونی....این یه حس کاملا لحظه ای. ادم یهو دوست داره اسمش عوض شه. 1. ممکنه تا شهریور یا اسفند زنده نباشه و ناکام از دنیا بره. 2. ممکنه نام قبلی رو دی عوض کرده باشه....پس حق داره طبق قانون مربوطه 6 ماه بعد اقدام کنه یعنی تیر. اما این جوری باید دو ماه دیگه هم صبر کنه. 3. این خودش یه بخش هیجان انگیز در زندگی مجازیه من 3 بار فقط عوض کردم چرا جوسازی میکنی؟ 1. eng.esmail 2. Mr. Specific 3. Grand Spammer 4. Mr. Specific میشه 3 بار تهمت میزنی .............................................. خوب من پیشنهاد دادم و به نظرم خوب باشه حالا بذار آقای هَک (محمد ادمینیان) بیاد ببینیم چی میگه الان میاد میگه: امکانش نیست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ شما مطمئنی نمیخوای اسمت مهرشاد بشه... سلااام عمووو....:girlhi: برم نگاااه کنم...:w12: Mehrshad درسته دیگه حس گفتنش نیست برو ببین عکسا رو و حال کن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سلامیک پیشنهاد دارم تاپیک تغییر نام کاربری رو برای یک مدت ببندید. و فقط در روزهای مشخصی از سال(مثلا شهریور و اسفند) باز باشه. فکر کنم بهتر باشه. سیندخت درست میگه شاید یکی تو یه برهه دیگه هوس کنه اسمش رو تغییر بده یا اینکه اصلاً اون موقع که تاپیک بازه این بنده خدا نباشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ سیندخت درست میگه شاید یکی تو یه برهه دیگه هوس کنه اسمش رو تغییر بده یا اینکه اصلاً اون موقع که تاپیک بازه این بنده خدا نباشه خوب 2 ماه بازه هاااا اگه کسی 2 ماه نباشه دیگه نمیخواد بیاد 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ خوب 2 ماه بازه هاااااگه کسی 2 ماه نباشه دیگه نمیخواد بیاد یه هک هم هست کااربری که کابریشو تغییر میده ...حدودن 1 ماه بالای اسمش مینویسه مثلن مهرشاد سابق... موضوع اینه که ادمینی کلن مخالف پوشنهادات هست...:cry2::cry2: /// چرا save AS pdf رو نمیذاری ادمینی ....دست راستم فلج شد از بس از تالار شهرسازی کپی پیست گرفتم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه هک هم هست کااربری که کابریشو تغییر میده ...حدودن 1 ماه بالای اسمش مینویسه مثلن مهرشاد سابق...موضوع اینه که ادمینی کلن مخالف پوشنهادات هست...:cry2::cry2: /// چرا save AS pdf رو نمیذاری ادمینی ....دست راستم فلج شد از بس از تالار شهرسازی کپی پیست گرفتم... خو با دست چپ بگیررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ خوب 2 ماه بازه هاااااگه کسی 2 ماه نباشه دیگه نمیخواد بیاد اگه بعداً تمایل داشت عوض کنه چی؟ یه هک هم هست کااربری که کابریشو تغییر میده ...حدودن 1 ماه بالای اسمش مینویسه مثلن مهرشاد سابق...موضوع اینه که ادمینی کلن مخالف پوشنهادات هست...:cry2::cry2: /// چرا save AS pdf رو نمیذاری ادمینی ....دست راستم فلج شد از بس از تالار شهرسازی کپی پیست گرفتم... خب پیشنهاد بدون هک بدین. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ /// چرا save AS pdf رو نمیذاری ادمینی ....دست راستم فلج شد از بس از تالار شهرسازی کپی پیست گرفتم... ادمین محمد، هدا راست میگه، این پیشنهاد خیلی خوبیه، SAVE AZ PDF بذار اون بالا، خیلییی خوبه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اگه بعداً تمایل داشت عوض کنه چی؟ خب پیشنهاد بدون هک بدین. :icon_pf (34): خوب بذار منظم بشه باید بدونند که کی باید مراجعه کنند. اگه بسته باشه میگید بسته است تا فلان ماه. اونم میگه چشم. درصورتی که مخالفت کرد و احیانا مقاومتی از خودش نشون داد به زور متوسل بشید تا متفرق بشند. ولی خوب پیشنهادیه هاااا کار سبکتر میشه تا اسم هک رو میبینم یاد تو میفتم محمد مثلا میگن فلان سایت هک شد: من اینطوری میبینمش: فلان سایت محمد شد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ادمین محمد، هدا راست میگه، این پیشنهاد خیلی خوبیه، SAVE AZ PDF بذار اون بالا، خیلییی خوبه:hapydancsmil: بوسیله این سایت میتونی این کار رو بکنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ خو با دست چپ بگیررررررررررررررررررررر شاید دست چپم شکسته باید بیام بگم... اصلن نمیشه؛ دست چپ مخصوص گرفتن لیوان چایی هست... اگه بعداً تمایل داشت عوض کنه چی؟ خب پیشنهاد بدون هک بدین. :icon_pf (34): هک =کهیر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب ببیین این قالب تو ابزارهای موضوع چیزی به اسم : سیو از پی دی اف...ورد ...پاور پوینت... کاغذ نصفه نیمه هم باشه قبول میکنم...اصلن برگ...پاپیروس موجود هست؟اون گزینه رو فعال کن... ادمین محمد، هدا راست میگه، این پیشنهاد خیلی خوبیه، SAVE AZ PDF بذار اون بالا، خیلییی خوبه نمیشه عزیزم پیشنهاد رد شده بعدی.رو بگو ... اینجا باید به کسی بیشترین پیشنهادات رد شده رو داره 1 مدال بدن... باز اسم مدال اومد...یادم اومد چطوری اومد مدالم رو برد و رفت...:45645: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ بوسیله این سایت میتونی این کار رو بکنی http://web2pdfconvert.com/ تشکر، بسیار جالب بود، اما اون هک جالب تره :دی لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ بوسیله این سایت میتونی این کار رو بکنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسیییی خیلی جالب بود.. من این رو بیشتر برای کسی میخواستم که در حال حاضر دسترسی به فونت فارسی نداشت و هر چی ایمیل میفرستادم نمیتونست بخونه... این که خروجی عکس میده وقت پی دی اف رو میگیره عاااااالی بود... نمیدونی چقدر به من کمک کردی.... مرسی..مرسی... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ مرسیییی خیلی جالب بود..من این رو بیشتر برای کسی میخواستم که در حال حاضر دسترسی به فونت فارسی نداشت و هر چی ایمیل میفرستادم نمیتونست بخونه... این که خروجی عکس میده وقت پی دی اف رو میگیره عاااااالی بود... نمیدونی چقدر به من کمک کردی.... مرسی..مرسی... حالا برو دست راستت رو هم گچ بگیررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام یه پیشنهاد میخواستم بدم در مورد مسابقات انجمن: خوبه که مسابقه میزارین ولی یکم مسابقه هاتون جنبه درسی داره.مثلا بجای اینکه بیایین درمورد درسای تخصصی سیالات مثلا تهویه مطبوع یا تبرید یا درمورد رشته های معماری و عمران و سایر رشته ها مسابقه بزارین تا دوستان استفاده بکنند دوستان درمورد سیالات مسابقه میزارن .بنظرم این زیاد جالب نیست درسته که به درد ارشد بخوره ولی هممون میدونیم این سواله همه کپی پیست از چند دوره اخیره ارشده.بیایم یکم مسابقه هامون تخصصی تر در مورد رشته هامون بشه مثلا مکانیک گرایش ساختو تولید ی روز مسابقه داشته باشه تاسیسات یه روزه دیگه و ...... مطمئن باشین وقتی میایین درمورد دروس اصلی می پردازین فقط دوستانی که ارشد میخوان اداما بدند میاند نه همهی افراد. یکم درمورد دروس تخصصی هر رشته سوال مطرح کنیم.اگه درمورد تاسیسات بزارید من خودم به نفر اول تا سوم پکیج کامل تهویه مطبوع بیمارستان.پکیج کامل اتش نشانی.پکیج نرم افزارهای تاسیسات.پکیج کامل اموزش ی سری از نرم افزارهای تاسیسات و یه سری نقشه های کاربردی میدم به نفرات برتر که به جرات میتونم بگم هیچکس نمیتونه اونا رو داشته باشه .اطلاعات بیمارستان به جرات میگم هیچکس تو هیچ انجمنی نداره اینو مطمئن باشین شاید نرم افزار باشه توی انجمن ها ولی نه اون نرما فزارهای که تو پکیجم دارم. اگه قرار شد مسابقه بزارین تو رشته مکانیک بنده اولین نفری هستم که استقبال میکنم. یکم فقط تخصصیش کنید تا اطلاعات افراد بره بالا.ممنون با تشکر رحیمی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده