Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ محمد من اینترنتم 1024kb تو سایت به سختی و کلی وقت میتونم شکلک بزارم پست بدم ازون ور 1 فایل 15 مگی رو تو یه دقیقه دانلود کردم مشکل از چیه؟؟؟ مرورگرم؟؟آخه چرا فقط تو اینجا سرعتم کمه؟؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ محمد من اینترنتم 1024kb تو سایت به سختی و کلی وقت میتونم شکلک بزارم پست بدم ازون ور 1 فایل 15 مگی رو تو یه دقیقه دانلود کردم مشکل از چیه؟؟؟ مرورگرم؟؟آخه چرا فقط تو اینجا سرعتم کمه؟؟ چ محمد من اینترنتم 64 هستش یه فایل 15 مگی رو 10 دقیقه طول میکشه دان کنم اما اینجا اشکم در میاد و صفحه پیام برام لود نمیشه مشکل چیه 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ این نمیشه. کسانی که ایجاد مزاحمت میکنن یا مشکل ساز میشن رو با گزارش کردن، اطلاع بدین تا رسیدگی بشه. مشکل اینجاست که حرف بد نمیزنن! احوال پرسی میکنن! :persiana__hahaha: اونم حساب میشه؟! آخه کاربر تازه وارد از کجا من رو می شناسه؟! بهم میگه خانم دکتر! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ مشکل اینجاست که حرف بد نمیزنن! احوال پرسی میکنن! :persiana__hahaha: اونم حساب میشه؟! آخه کاربر تازه وارد از کجا من رو می شناسه؟! بهم میگه خانم دکتر! خوب ببخشید کسی که پزشکی میخونه بهش میگن خانوم دکتر دیگه نمیگن خانوم مهندس میگی از کجا میدونه خوب ب ب ب ب ب بب تو قسمت امار نوشته :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ امکانش هست عنوان مدیر بازنشسته رو تغییر بدید؟ خیلی از کاربرها سوال دارن که مدیر چه بخشی بودم و حالا می تونم بهشون کمکی کنم یــا نه؟ نمی دونم این مسئله برای سایر مدیرها پیش اومده یـا نه؟ ولی فکر می کنم اگه عنوان ها به " مدیر سابق تالار ... " تغییر پیدا کنـه، بهتر هست. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ مشکل اینجاست که حرف بد نمیزنن! احوال پرسی میکنن! :persiana__hahaha: اونم حساب میشه؟! آخه کاربر تازه وارد از کجا من رو می شناسه؟! بهم میگه خانم دکتر! خدا شانس بده. هرچی تازه وارد سراغ من میاد یا فحش میده،یا میگه چرا همه پشت سرت بد میگن؟ حسرت به دل موندیم یک تازه وارد بیاد بگه سلام آقای مهندس. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ امکانش هست عنوان مدیر بازنشسته رو تغییر بدید؟ خیلی از کاربرها سوال دارن که مدیر چه بخشی بودم و حالا می تونم بهشون کمکی کنم یــا نه؟ نمی دونم این مسئله برای سایر مدیرها پیش اومده یـا نه؟ ولی فکر می کنم اگه عنوان ها به " مدیر سابق تالار ... " تغییر پیدا کنـه، بهتر هست. بررسی میشه. خدا شانس بده.هرچی تازه وارد سراغ من میاد یا فحش میده،یا میگه چرا همه پشت سرت بد میگن؟ حسرت به دل موندیم یک تازه وارد بیاد بگه سلام آقای مهندس. میخوای یه آیدی بسازم بیام بگم سلام آقای مهندس 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ الان گفتگوی آزاد بره بخش طلایی، برای ورودش باید 5000 تومان در سال پرداخت؟ دیگه مدیر و... که اونجا نمیان بگن اسپم نکنین؟ من میتون انواع و اقسام تاپیک هایی مثل عروس گلمم و تابوشکنی و دفتر شبهات و...اونجا داشته باشم؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ خداحافظ تالار آزاد از علائم قیامت اینه که برای احوال پرسی با دوستات هم ازت پول میخوان 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ الان گفتگوی آزاد بره بخش طلایی، برای ورودش باید 5000 تومان در سال پرداخت؟دیگه مدیر و... که اونجا نمیان بگن اسپم نکنین؟ من میتون انواع و اقسام تاپیک هایی مثل عروس گلمم و تابوشکنی و دفتر شبهات و...اونجا داشته باشم؟ آره. بدون مدیر که نمیشه. وحید و ابوالفضل مدیراش هستن اسپمکده که دیگه نباید بشه. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ خداحافظ تالار آزاد از علائم قیامت اینه که برای احوال پرسی با دوستات هم ازت پول میخوان انصافا 5 تومن در یک سال پوله؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ انصافا 5 تومن در یک سال پوله؟ بیاید اینجا بحث کنید انجمن رو به حاشیه نکشید نه ولی به شدت باعث افت تالار و جذب کاربر به انجمن خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ بیاید اینجا بحث کنید انجمن رو به حاشیه نکشید نه ولی به شدت باعث افت تالار و جذب کاربر به انجمن خواهد شدمن فیلـــترشکن اینا ندارم بیام فیسبوک،یه اولتراسرف دارم اونهم با بدبختی کار میکنه،هفته ای یکبار برم فیسبوک سر بزنم.تو انجمن تاپیک بزن. 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ انصافا 5 تومن در یک سال پوله؟ پولی نیست واقعا نیست ولی یه تصمیم غلط در یه زمان غلطه ....... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ ماها حاضریم پول بدیم برای تالار آزاد ولی کی حاضر میشه برای ورود به جمعی که نمیشناسه پول بده؟ اگه پولی بشه عضو جدیدی نخواهد اومد و ما هم رفته رفته کمتر میشیم و بالاخره منقرض میشیم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ ماها حاضریم پول بدیم برای تالار آزاد ولی کی حاضر میشه برای ورود به جمعی که نمیشناسه پول بده؟ اگه پولی بشه عضو جدیدی نخواهد اومد و ما هم رفته رفته کمتر میشیم و بالاخره منقرض میشیم انصافا یک کدوم تا حالا خودتون پیشنهاد دادین به انجمن کمک مالی کنین؟ اگه خیلی از مدیرها سالی 10 تومان میدادن هم مشکلات کمتر بود. نیازی هم به قول شما به دریافت هزینه از جدیدالورود ها نبود. در ضمن جلوی ورود این عوضی ها و خاله زنک ها هم به انجمن گرفته میشه. کسی 100 تا نام کاربری نمیسازه،بسازه هم جایی برای وراجی نداره. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ انصافا یک کدوم تا حالا خودتون پیشنهاد دادین به انجمن کمک مالی کنین؟اگه خیلی از مدیرها سالی 10 تومان میدادن هم مشکلات کمتر بود. نیازی هم به قول شما به دریافت هزینه از جدیدالورود ها نبود. در ضمن جلوی ورود این عوضی ها و خاله زنک ها هم به انجمن گرفته میشه. کسی 100 تا نام کاربری نمیسازه،بسازه هم جایی برای وراجی نداره. اسی وضعت خوبه ها من اصراری ندارم که این تصمیم لغو بشه، چون مدیریت یه تصمیمی گرفته و اعلام عمومی کرده و صورت خوشی برای مدیریت نداره زود لغو بشه، ولی به ضرر انجمن خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ اسی وضعت خوبه ها من اصراری ندارم که این تصمیم لغو بشه، چون مدیریت یه تصمیمی گرفته و اعلام عمومی کرده و صورت خوشی برای مدیریت نداره زود لغو بشه، ولی به ضرر انجمن خواهد بود 5 تومان در سال مایه داریه؟ :icon_pf (34): من خودم بیشتر با کمک مالی اعضا به انجمن موافقم،اینکه آزاد کلا بره طلایی جالب نیست. اما کلا نسل جدید و مخصوصا دهه 70 ای ها به بعد، هیچ حرفی نمیزنن، تاپیک خاصی هم ایجاد نمیکنند. نسل جدید بیشتر مصرف کننده هست تا تولید کننده. کاربری که جدید میاد انجمن و تاپیک های خوبی توی آزاد میزنه سراغ داری؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ 5 تومان در سال مایه داریه؟ :icon_pf (34): من خودم بیشتر با کمک مالی اعضا به انجمن موافقم،اینکه آزاد کلا بره طلایی جالب نیست. اما کلا نسل جدید و مخصوصا دهه 70 ای ها به بعد، هیچ حرفی نمیزنن، تاپیک خاصی هم ایجاد نمیکنند. نسل جدید بیشتر مصرف کننده هست تا تولید کننده. کاربری که جدید میاد انجمن و تاپیک های خوبی توی آزاد میزنه سراغ داری؟ درآمدزایی انجمن نه باید اجباری باشه نه اختیاری! کاش مدیرا یه تاپیکی میزدن پیشنهاد بچه ها رو میدیدن بعد تصمیم میگرفتن، برای اعضای طلائی میشه خیلی آپشن های دیگه در نظر گرفت؛ مثلا ظرفیت پیام کاربر معمولی بشه 20 پیام و کاربر طلایی 1000 پیام، محدودیت امضا برای کاربرای عادی، محدودیت گذاشتن آهنگ تو پروفایل، چت روم واسه طلائی ها و از این دست مسائل... این قضیه دهه 70یا هم دلیل نمیشه اصلا 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من هم هممون کمک مالی بکنیم حتی بیشتر از این مبلغ ولی راه ورود رو نبندیم انقدر کاربرارو تفکیک نکنیم! هرروز دارن تاپیک میزنن از کی تو انجمن خوشتون میاد!کی تو انجمن باحاله! کی نفر اول انجمنه!... اینا از نظر تازه واردا جالب نیست! دهه 60 ی ها حتما تجربه ی بیشتری از 70 ی ها برای زدن تاپیک مناسب دارن به هر حال تجربه و اطلاعاتشون بیشتره! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده