NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دادن یه سری امکانات ویژه به مدیرها توی تمام فروم ها مرسوم بوده مثل متن امضای طولانی تر ، گذاشتن عکس توی امضا ، گذاشتن gif برای آواتار ، بیشتر بودن ظرفیت پیام خصوصی ها ، دیدن آی پی کاربرها ، دیدن کاربرای چراغ خاموش ، دیدن فعالیت کاربرها و ... علتش هم صرفا استفاده مدیریتی نیست بلکه این مزیت ها برای جبران زحماتیه که مدیران اضافه تر از کاربرها میکشن فکر میکنم این انجمن توی این زمینه کمترین تفاوت رو بین مدیران و کاربرهاش قائله (متاسفانه برای مدیران و خوشبختانه برای کاربرها ! ) ... اون چیزایی که بالا گفتم یه سری هاشو بعضی فروم ها به مدیرا میدن یه سری هاشم نمیدن ولی "دیدن فعالیت کاربرها" از جمله امکاناتیه که تقریبا هیچ فرومی از مدیراش دریغ نمیکنه مهند دیدن فعالیت کاربرا چه ارتباطی به زحماتی که میکشین داره؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مهند دیدن فعالیت کاربرا چه ارتباطی به زحماتی که میکشین داره؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارتباط نداره...گفتم که یه مزیته برای جبران زحمات بذا یه مثال بزنم ، مثلا تو دانش آموز هستی معلمت توی مدرسه زحمت میکشه بهت علمو دانش می آموزه !! بعد تو روز معلم برای جبران زحماتش بهش یه قوری کادو میدی از اون قوری در جهت زحمتی که میکشه (یعنی درس دادن) استفاده نمیکنه که ولی وقتی میبره خونه هر بار توش چایی دم میکنه کلی حال میکنه واسه همین انگیزه پیدا میکنه که بهتر بهت درس بده ! 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آپلود سنتر سایت فرمت های های کمی رو پشتیبانی می کنهمیشه بیشترش کنید مثلا پی دی اف رو اگه داشت خیلی خوب بود آپلود سنتر صرفا واسه عکسه با توجه به محدودیت ظرفیت یک مگ، اضافه کردن فرمت پی دی اف به این آپلود سنتر خیلی کارگشا نیست از طرفی هم افزایش محدودیت ظرفیت باعث آپلود عکس های سنگین تر می شه و مشکلات بعدیش قبلا فکرش بود که آپلود سنتر برای فایل ایجاد بشه خصوصا برای بخش طلایی و برای حفظ تمامی فایل ها روی هاست انجمن این موضوع به ویژه برای بخش طلایی حتما پیگیری می شه. 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ارتباط نداره...گفتم که یه مزیته برای جبران زحمات بذا یه مثال بزنم ، مثلا تو دانش آموز هستی معلمت توی مدرسه زحمت میکشه بهت علمو دانش می آموزه !! بعد تو روز معلم برای جبران زحماتش بهش یه قوری کادو میدی از اون قوری در جهت زحمتی که میکشه (یعنی درس دادن) استفاده نمیکنه که ولی وقتی میبره خونه هر بار توش چایی دم میکنه کلی حال میکنه واسه همین انگیزه پیدا میکنه که بهتر بهت درس بده ! مثالت که... مهند! الان شفاف کن برام این دیدن فعالیت کاربران چه جوری برات انگیزه میشه؟ تو انگیزت از مدیریت دیدن فعالیت کاربرا نیست که!!!! و پست بچه هارو دوباره ببین این امکانی که هست خیلی باعث ضرره... و خب جالب نیس که چک بشی... اونم بی دلیل!چن نفر بتونن ببینن تو داری چیکار میکنی... خب چرا آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مثالت که... مهند! الان شفاف کن برام این دیدن فعالیت کاربران چه جوری برات انگیزه میشه؟ تو انگیزت از مدیریت دیدن فعالیت کاربرا نیست که!!!! و پست بچه هارو دوباره ببین این امکانی که هست خیلی باعث ضرره... و خب جالب نیس که چک بشی... اونم بی دلیل!چن نفر بتونن ببینن تو داری چیکار میکنی... خب چرا آخه؟ چرا میپیچونی قضیه رو ؟ نگفتم که انگیزه م از مدیریت دیدن فعالیت کاربرهاست گفتم دادن یه سری مزیت ها به مدیر انگیزه میده ، مثلا کسی هم که 400 تا پست داره ستاره هاش بیشتر از کسیه که 4 تا پست داره فقط واسه اینکه خوشحال باشه یه برتری نسبت به اون داره ! ضررهایی که گفته شده رو من قبول ندارم اگه سو استفاده بدی از این ابزار شده باشه میشه با شخص خاطی برخورد کرد ولی خداییش تا حالا تو انجمن مشکل بزرگی پیش نیومده بابت این امکان...اکثر کارهایی که توی انجمن میکنی قابل رویته مثلا تو داری توی فلان تاپیک پست میذاری یا فلان تاپیک رو میخونی من اینارو میتونم توی همون تاپیک هم برم ببینم پس چیزی نیست که ازم مخفی باشه (البته به جز پیام خصوصی) فقط تنها کمکی که این ابزار بهم میکنه اینه که در لحظه میتونم بفهمم داری چه فعالیتی میکنی توی انجمن که خب بعضی وقتها خیلی به درد میخوره خداییش یه نکته ی دیگه اینکه تمام کسایی که این ابزارو دارن هم خودشون بوسیله ی همدیگه دیده میشن پس چرا ما این ضررها رو احساس نمیکنیم مثل شما ؟ 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام یه نکته لازم دونستم به عرض برسانم ...درمورد دسترسی دیدن فعالیت در لحظه کاربران.... یه مدیر ، یکی از وظایفش اینه که واسه تالارش کاربرجذب کنه.گاهی من میرم توی پروفایل یه کاربرتازه واردکه چند وقتیه داره تو تالار خانواده یا برق پست میده میرم. از طریق این امکان میتونم بفهمم بیشترین بازدیدش از کجاست؟ آیا تصادفی و صرفا جهت تفریح و زیاد شدن تعداد پستهاش اونجا تاپیک زده یا واقعا علاقه داره؟من از این ابزار بیشتر توی جذب کاربر استفاده میکنم.استفاده دیگه ای که میشه ازاین ابزار واسه یه مدیر بشه اینه که فعالیت کاربران خاطی رو زیر نظر بگیرند ، یکی دیگه از وظایف یه مدیر آرام نگه داشتن جو تالار و مباحثی هست که در تالاراتفاق میافته ،گاهی یه کاربر خیلی دردسر سازه (تالارآزاد خیلی ملموس این قضیه رو میدونه)اگه آنلاین باشه مدیر دائم نگرانه که نکنه باز دردسر درست کنه(میزان کنترل بحثهاوتالار یکی از فاکتورهای ارزیابی یه مدیرهست)پس میتونه با دیدن فعالیت در لحظه اون کاربر تاحدودی کنترلش کنه. شما توی خونه تون چاقو دارید ...میتونید با اون همه اعضای خانواده رو بکشید یا میتونید باهاش میوه بخورید ولذت ببرید.چون در بعضی جاها با چاقوی میوه خوری آدم کشتند حالا منطقیه ما بیایم ازتوی خونه همه چاقوهارو حذف کنیم؟اگه دقت کرده باشید توی خونه اون چاقو رو دم دست بچه نمیذارن چون مطمئن هستند به خودش آسیب میزنه.این میشه ندادن دسترسی به همه کاربران.اما همون چاقو دم دست بزرگترها هست .حتی اگه یه بزرگتری با چاقو به خودش آسیب بزنه همون چاقو از جلوی همون بزرگتر برداشته میشه . قضیه اونقدر واضح وروشن هست که بحث در این مورد کمی غیرمنطقی میشه .چه کسی از وجود نیروهای امنیتی در یک جامعه نگرانه؟مگه نه اینکه معمولا شخصی که بخواد تخطی کنه دائم نگران حضور این اشخاص هست؟ کسی که فعالیت مخرب توی انجمن نداره ویا به خودش شک نداره لزومی نداره از این ابزار بترسه کاربران ویژه برای چی این دسترسی رو دارند ؟اونم واسه جذب کاربر هست و به نحوی یه کاربر ویژه یه تالار کمک دست مدیران تالار هست وقتی تعداد افراد کنترل کننده یه تالار بالا باشه امکان تخریب تالار پایین میاد (نمونه اش رو در تالارآزاد به وضوح میبینید)کاربران ویژه دسترسی خاص مدیریتی ندارند (مگر درمواقع خاص که مدیرتالار صلاح بدونه وارشدها تأیید کنند)یه تالار معمولا دوتا مدیر اصلی داره حالا یه کاربرویژه هم کمک دست این دوتا باشه خوب کنترل تالار خیلی راحت ترمیشه . یه نکته ی دیگه اینکه تمام کسایی که این ابزارو دارن هم خودشون بوسیله ی همدیگه دیده میشن پس چرا ما این ضررها رو احساس نمیکنیم مثل شما ؟ مرسی مهندجان به نکته خوبی اشاره کردی از همه چیزهای موجود در اطراف ما میشه هم استفاده خوب کرد هم بد.بهتره ازاین حسادتهای بچگانه دست برداریم و به جاش به داد انجمن برسیم که رتبه مون تو اکسا نشه 600:icon_pf (34): موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ با سلامیه نکته لازم دونستم به عرض برسانم ...درمورد دسترسی دیدن فعالیت در لحظه کاربران.... یه مدیر ، یکی از وظایفش اینه که واسه تالارش کاربرجذب کنه.گاهی من میرم توی پروفایل یه کاربرتازه واردکه چند وقتیه داره تو تالار خانواده یا برق پست میده میرم. از طریق این امکان میتونم بفهمم بیشترین بازدیدش از کجاست؟ آیا تصادفی و صرفا جهت تفریح و زیاد شدن تعداد پستهاش اونجا تاپیک زده یا واقعا علاقه داره؟من از این ابزار بیشتر توی جذب کاربر استفاده میکنم. دروود. این مثال کاملا غیر منطقی هست. شما وارد پروفایل یک کاربر تازه وارد میشید و میبینید داره به کجا سر میزنه و به کجاها پست میده! پیدا کردن بیشترین بازدید این کاربر خاص و پست های ایشون ربطی به مشاهده ی فعالیت این کاربر نداره. شما وارد تالار برق میشید و به جای اینکه کاربر خاصی رو مد نظر قرار بدید ، در پایین تالار و قسمت افراد آنلاین در تالار ، کلیه ی کاربران رو مد نظر قرار میدین! با این کار کاربران بیشتری جذب تالار خواهند شد. پیدا کردن پست های کاربران هم چیزی شبیه به همین قضیه هست. وارد پروفایل کاربر میشید و مشاهده ی موضوعات یا پست رو میزنید. نیازی به دونستن فعالیت لحظه ای کاربری نیست. استفاده دیگه ای که میشه ازاین ابزار واسه یه مدیر بشه اینه که فعالیت کاربران خاطی رو زیر نظر بگیرند ، یکی دیگه از وظایف یه مدیر آرام نگه داشتن جو تالار و مباحثی هست که در تالاراتفاق میافته ،گاهی یه کاربر خیلی دردسر سازه (تالارآزاد خیلی ملموس این قضیه رو میدونه)اگه آنلاین باشه مدیر دائم نگرانه که نکنه باز دردسر درست کنه(میزان کنترل بحثهاوتالار یکی از فاکتورهای ارزیابی یه مدیرهست)پس میتونه با دیدن فعالیت در لحظه اون کاربر تاحدودی کنترلش کنه. این مثال هم تا حد زیادی غیر منطقی هست. متاسفانه یا خوشبختانه راه های دور زدن این روش بسیار زیاد هست و شاید حتی مدیر در یک ثانیه هم قادر به رهگیری اون کاربر نباشه. کاربر خاطی شما وارد تالار میشه و بلافاصله یک صفحه ی جدید در مرورگرش باز میکنه و وارد صفحه ی اصلی تالار میشه!! شما وارد پروفایل میشید و میبینید : فعالت کاربر : مشاهده ی صفحه ی اصلی سایت! ولی در واقع در تالار یا مشغول زدن پست هست و یا کار های دیگه. جدای از اینکه باز هم شما میتونید در صفحه ی کاربران آنلاین تالارتون ، کلیه ی افراد آنلاین در تالار رو ببینید! شما توی خونه تون چاقو دارید ...میتونید با اون همه اعضای خانواده رو بکشید یا میتونید باهاش میوه بخورید ولذت ببرید.چون در بعضی جاها با چاقوی میوه خوری آدم کشتند حالا منطقیه ما بیایم ازتوی خونه همه چاقوهارو حذف کنیم؟اگه دقت کرده باشید توی خونه اون چاقو رو دم دست بچه نمیذارن چون مطمئن هستند به خودش آسیب میزنه.این میشه ندادن دسترسی به همه کاربران.اما همون چاقو دم دست بزرگترها هست .حتی اگه یه بزرگتری با چاقو به خودش آسیب بزنه همون چاقو از جلوی همون بزرگتر برداشته میشه . من هنوز هم نتونستم یک مورد منطقی برای استفاده ی صحیح از این چاقو پیدا کنم. گفتم که : آدما با هم دیگه فرق دارن. چیزی که من از این دسترسی برای سایر دوستان دیدم فقط و فقط ایجاد سوء تفاهم و رهگیری کاربر خاص برای مقاصد شخصی هست! اینکه کی داره به کی پیام خصوصی میده! چرا این کارو میکنه!! چی بین اون دو تا کاربر هست! و مسائل خاله زنکی از این قبیل! 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ تنها دسترسی که میتونست تا حدی امنیت تالار رو بالا ببره همین دسترسی کاربران مخفی بود. تعداد اعضای آنلاین : 67 نفر. تعداد اعضای مخفی : 10 نفر! به نظرم این دسترسی باید برای مدیران باز میشد نه مشاهده ی فعالیت کاربر. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چرا میپیچونی قضیه رو ؟ نگفتم که انگیزه م از مدیریت دیدن فعالیت کاربرهاست گفتم دادن یه سری مزیت ها به مدیر انگیزه میده ، مثلا کسی هم که 400 تا پست داره ستاره هاش بیشتر از کسیه که 4 تا پست داره فقط واسه اینکه خوشحال باشه یه برتری نسبت به اون داره ! ضررهایی که گفته شده رو من قبول ندارم اگه سو استفاده بدی از این ابزار شده باشه میشه با شخص خاطی برخورد کرد ولی خداییش تا حالا تو انجمن مشکل بزرگی پیش نیومده بابت این امکان...اکثر کارهایی که توی انجمن میکنی قابل رویته مثلا تو داری توی فلان تاپیک پست میذاری یا فلان تاپیک رو میخونی من اینارو میتونم توی همون تاپیک هم برم ببینم پس چیزی نیست که ازم مخفی باشه (البته به جز پیام خصوصی) فقط تنها کمکی که این ابزار بهم میکنه اینه که در لحظه میتونم بفهمم داری چه فعالیتی میکنی توی انجمن که خب بعضی وقتها خیلی به درد میخوره خداییش یه نکته ی دیگه اینکه تمام کسایی که این ابزارو دارن هم خودشون بوسیله ی همدیگه دیده میشن پس چرا ما این ضررها رو احساس نمیکنیم مثل شما ؟ خب اون خیلی وقتها که به درد میخوره رو بگو که ما هم مطلع باشیم و اهمیتشو درک کنیم مرسی مهند از همه چیزهای موجود در اطراف ما میشه هم استفاده خوب کرد هم بد.بهتره ازاین حسادتهای بچگانه دست برداریم و به جاش به داد انجمن برسیم که رتبه مون تو اکسا نشه 600:icon_pf (34): موفق باشید خیلی جدی گرفتین! مشاهده فعالیت کاربران حسادت بر انگیزه؟ پس انقدر براتون مهمه که فک کنید دیگران شاید حسادت کنن؟!!!!! نه... شما اگه نظری دارین بدون توهین هم میتونین بگین!!!! الان تمام افرادی که پیشنهادی در این مورد دادن رو حسود خطاب کردین! کاربرا تو این تاپیک پیشنهاداتشون رو میگن لطفا به هم احترام بذاریم بقیهٔ پستتون رو هم A.Q.U.A جواب دادن که من باهاشون موافقم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ببخشید من اومد وسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من کاربر فعال نیستم اما کاربران فعال رو دوست دارم به نظر منم دیدن برا کاربران ویزه و فعال و مدیران مشکلی ایجاد نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دادن یه سری امکانات ویژه به مدیرها توی تمام فروم ها مرسوم بوده مثل متن امضای طولانی تر ، گذاشتن عکس توی امضا ، گذاشتن gif برای آواتار ، بیشتر بودن ظرفیت پیام خصوصی ها ، دیدن آی پی کاربرها ، دیدن کاربرای چراغ خاموش ، دیدن فعالیت کاربرها و ... علتش هم صرفا استفاده مدیریتی نیست بلکه این مزیت ها برای جبران زحماتیه که مدیران اضافه تر از کاربرها میکشن فکر میکنم این انجمن توی این زمینه کمترین تفاوت رو بین مدیران و کاربرهاش قائله (متاسفانه برای مدیران و خوشبختانه برای کاربرها ! ) ... اون چیزایی که بالا گفتم یه سری هاشو بعضی فروم ها به مدیرا میدن یه سری هاشم نمیدن ولی "دیدن فعالیت کاربرها" از جمله امکاناتیه که تقریبا هیچ فرومی از مدیراش دریغ نمیکنه ببخشید من اینجور میگم ولی مدیری که به خاطر همچین امتیازاتی بخواد مدیر باشه همون بهتر نباشه.....! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی جدی گرفتین! مشاهده فعالیت کاربران حسادت بر انگیزه؟ پس انقدر براتون مهمه که فک کنید دیگران شاید حسادت کنن؟!!!!! نه... شما اگه نظری دارین بدون توهین هم میتونین بگین!!!! الان تمام افرادی که پیشنهادی در این مورد دادن رو حسود خطاب کردین! کاربرا تو این تاپیک پیشنهاداتشون رو میگن لطفا به هم احترام بذاریم بقیهٔ پستتون رو هم A.Q.U.A جواب دادن که من باهاشون موافقم از من این اعتراض تنها ناشی از یه حسادت هست وبس.وگرنه این همه مشکل که انجمن داره و باهاش رو برو هست چرا باید اینقدر شما روی این موضوع کلید کنید؟اینکه گفته میشه این حس و نظر یه حسادته اهانت نیست و بیان نظره از نظر من هم گیردادن شما به نوع دسترسی های مدیران که واقعا چیزی از یه کاربر عادی بیشتر ندارندوآنچه دارند ابزار کارشان است ،نوعی اهانت محسوب میشه !!!! شما هیچگاه تا نیاز به ابزاری نداشته باشید دنبال داشتنش نمیرید. اینکه یه مدیر میتونه فعالیت در لحظه کاربران رو ببینه رو فوایدش رو گفتم در جواب حسین هم باید بگم هر مدیری روش خودش رو برای جذب کاربر داره شما از اون روش استفاده کنید اگه قرارباشه مدیران با کاربران هیچ فرقی نداشته باشند که نمیشه آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه ...شما نمیخوای قبول کنی دیدن فعالیت در لحظه کاربران هیچ ضرری برای کسی که نمیخواد فعالیت مخرب داشته باشه نداره منم نمیتونم نظر شما رو عوض کنم این همه راجع بهش مدیران ارشد وسایر مدیران بحث کرده اند اما نرود میخ آهنین در سنگ آدمی که منطقی منطق مخالفت هست رو نمیشه قانع کرد حال با هر زبان وگویشی ... این پست رو دادم فقط چون گفتی بهت اهانت شده (البته بسطش دادی به همه) اگه اینجوری این اعتراض شما هم اهانتی به همه مدیرانی هست که دارند فعالیت میکنندوبسیاری از تالارهای تخصصی مخصوصا مدیون همین مدیران هست نه کاربران چون عملا کاربری ندارد کاربرانی هم که صرفا برای گفتگو آزاد فعالیت میکنند و فقط کارشان گیردادن به این واون هست سهم به سزایی در انجمن دارند (البته عده شون انگشت شماره) شما هم به جای گیردادن به این دسترسی های مسخره که اینقدر باعث عذاب شماست کمی پیشنهاد واقعا برای پیشرفت انجمن بدهید بودن یا نبودن این دسترسی هیچ کمکی به پیشرفت انجمن نمیکند اگه صحبتی دارید با پیام خصوصی ادامه دهید تا جوابتان را بدهم موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میشه انقد کاربرا و مدیرا رو از هم جدا نکنید؟؟ مدیریت چیزی نیست که کسی بخواد به کسی فخر بفروشه و کسی هم بخواد حسادت بکنه بحث مشاهده فعالیت رو ادامه بدید 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میشه انقد کاربرا و مدیرا رو از هم جدا نکنید؟؟ مدیریت چیزی نیست که کسی بخواد به کسی فخر بفروشه و کسی هم بخواد حسادت بکنه:icon_razz: بحث مشاهده فعالیت رو ادامه بدید اره والا وگرنه تا الان من شده بودم ممد ادمین 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ از من این اعتراض تنها ناشی از یه حسادت هست وبس.وگرنه این همه مشکل که انجمن داره و باهاش رو برو هست چرا باید اینقدر شما روی این موضوع کلید کنید؟اینکه گفته میشه این حس و نظر یه حسادته اهانت نیست و بیان نظره از نظر من هم گیردادن شما به نوع دسترسی های مدیران که واقعا چیزی از یه کاربر عادی بیشتر ندارندوآنچه دارند ابزار کارشان است ،نوعی اهانت محسوب میشه !!!! شما هیچگاه تا نیاز به ابزاری نداشته باشید دنبال داشتنش نمیرید. اینکه یه مدیر میتونه فعالیت در لحظه کاربران رو ببینه رو فوایدش رو گفتم در جواب حسین هم باید بگم هر مدیری روش خودش رو برای جذب کاربر داره شما از اون روش استفاده کنید اگه قرارباشه مدیران با کاربران هیچ فرقی نداشته باشند که نمیشه آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه ...شما نمیخوای قبول کنی دیدن فعالیت در لحظه کاربران هیچ ضرری برای کسی که نمیخواد فعالیت مخرب داشته باشه نداره منم نمیتونم نظر شما رو عوض کنم این همه راجع بهش مدیران ارشد وسایر مدیران بحث کرده اند اما نرود میخ آهنین در سنگ آدمی که منطقی منطق مخالفت هست رو نمیشه قانع کرد حال با هر زبان وگویشی ... این پست رو دادم فقط چون گفتی بهت اهانت شده (البته بسطش دادی به همه) اگه اینجوری این اعتراض شما هم اهانتی به همه مدیرانی هست که دارند فعالیت میکنندوبسیاری از تالارهای تخصصی مخصوصا مدیون همین مدیران هست نه کاربران چون عملا کاربری ندارد کاربرانی هم که صرفا برای گفتگو آزاد فعالیت میکنند و فقط کارشان گیردادن به این واون هست سهم به سزایی در انجمن دارند (البته عده شون انگشت شماره) شما هم به جای گیردادن به این دسترسی های مسخره که اینقدر باعث عذاب شماست کمی پیشنهاد واقعا برای پیشرفت انجمن بدهید بودن یا نبودن این دسترسی هیچ کمکی به پیشرفت انجمن نمیکند اگه صحبتی دارید با پیام خصوصی ادامه دهید تا جوابتان را بدهم موفق باشید من پیشنهادم رو همراه بقیهٔ به مدیرای ارشد گفتم افراد مخالف هم نظراتشون رو محترمانه بیان کردن دعوایی نیست آقا پیمان عزیز!!! نمیدونم چرا شما هم چین موضعی گرفتید!!!!!!!!!!!!!! اینجا جوّش بین اکثر کاربرا دوستانه هست شما هم کمی دوستانه برخورد کنید ممنون از نظرات شما... زیاد قابل درک نبود حرفاتون برام مرسی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هی من میام میخونم میگم الان تموم میشه. ولی مثل اینکه همچنان میخواد ادامه داشته باشه. دلیل این همه پافشاری رو متوجه نمیشم این بحثا و اینکه دوستان به مسائل انجمن اهمیت میدن خوبه. ولی ای کاش تو تاپیک های مفیدتر و مسائل مهم تر هم انجام میشد دوستان همه نظراتشونو دادن. هیچ کدوم هم رد نمیشه. همه به نوعی حق دارن و هر دو طرف بحثم به نظرشون صحبت طرف دیگه قانع کننده نیست. نظر اکثریت دوستان ارشد هم واسه این قضیه عوض نشدش. یعنی همون حذف دیدن کاربران مخفی و موندن مشاهده فعالیت لحظه ای. هرکسی هم معلوم بشه که داره از ابزارش سوءاستفاده میکنه، ابزارش گرفته میشه. لطفاً دیگه بحث کش پیدا نکنه. باور کنید خیلی کارای مهمتری هست که می تونیم به جای حساسیت رو این چیزا به اونا بپردازیم. 9 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ از من این اعتراض تنها ناشی از یه حسادت هست وبس.وگرنه این همه مشکل که انجمن داره و باهاش رو برو هست چرا باید اینقدر شما روی این موضوع کلید کنید؟اینکه گفته میشه این حس و نظر یه حسادته اهانت نیست و بیان نظره از نظر من هم گیردادن شما به نوع دسترسی های مدیران که واقعا چیزی از یه کاربر عادی بیشتر ندارندوآنچه دارند ابزار کارشان است ،نوعی اهانت محسوب میشه !!!! شما هیچگاه تا نیاز به ابزاری نداشته باشید دنبال داشتنش نمیرید. اینکه یه مدیر میتونه فعالیت در لحظه کاربران رو ببینه رو فوایدش رو گفتم در جواب حسین هم باید بگم هر مدیری روش خودش رو برای جذب کاربر داره شما از اون روش استفاده کنید اگه قرارباشه مدیران با کاربران هیچ فرقی نداشته باشند که نمیشه آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه ...شما نمیخوای قبول کنی دیدن فعالیت در لحظه کاربران هیچ ضرری برای کسی که نمیخواد فعالیت مخرب داشته باشه نداره منم نمیتونم نظر شما رو عوض کنم این همه راجع بهش مدیران ارشد وسایر مدیران بحث کرده اند اما نرود میخ آهنین در سنگ آدمی که منطقی منطق مخالفت هست رو نمیشه قانع کرد حال با هر زبان وگویشی ... این پست رو دادم فقط چون گفتی بهت اهانت شده (البته بسطش دادی به همه) اگه اینجوری این اعتراض شما هم اهانتی به همه مدیرانی هست که دارند فعالیت میکنندوبسیاری از تالارهای تخصصی مخصوصا مدیون همین مدیران هست نه کاربران چون عملا کاربری ندارد کاربرانی هم که صرفا برای گفتگو آزاد فعالیت میکنند و فقط کارشان گیردادن به این واون هست سهم به سزایی در انجمن دارند (البته عده شون انگشت شماره) شما هم به جای گیردادن به این دسترسی های مسخره که اینقدر باعث عذاب شماست کمی پیشنهاد واقعا برای پیشرفت انجمن بدهید بودن یا نبودن این دسترسی هیچ کمکی به پیشرفت انجمن نمیکند اگه صحبتی دارید با پیام خصوصی ادامه دهید تا جوابتان را بدهم موفق باشید جلوی خودمو گرفتم و به پست قبلیتون جواب ندادم و منتظر موندم خودتون پی ببرید یا مدیران ارشد برخورد کنن که ... ولی جهت اطلاع شما باید بگم این امکانات مسخره رو که اینقدربرای شما مهمه و "ابزار حسادت" میدونیدش!!!!!! سالها قبل از اینکه هرکی از راه میرسه یه فروم میزنه بقیه داشتن و نه تنها براشون چیزخاصی نیست بلکه از تکراری و خسته کننده هم اونورتره!!! و متاسفم براتون که اینقدر کودکانه فکر میکنید و اینقدر جو مدیریت و این امکانات پیش پا افتاده گرفتتون و حسادت میدونیدش!! یه مساله اگه برای شما مشکلی پیش نیاورده برای بقیه حتما اورده که تا اینحد مهم شده که بیان بگن. وگرنه از همون اولی که سایت شکل گرفته بود و اعضا زیاد شدن این صحبت میشد!! اگه برای شما مشکلی پیش نیاورده حق ندارید مشکلاتی که برای بقیه پیش اومده رو بی اهمیت بدونید. هی من میام میخونم میگم الان تموم میشه. ولی مثل اینکه همچنان میخواد ادامه داشته باشه. دلیل این همه پافشاری رو متوجه نمیشم این بحثا و اینکه دوستان به مسائل انجمن اهمیت میدن خوبه. ولی ای کاش تو تاپیک های مفیدتر و مسائل مهم تر هم انجام میشد دوستان همه نظراتشونو دادن. هیچ کدوم هم رد نمیشه. همه به نوعی حق دارن و هر دو طرف بحثم به نظرشون صحبت طرف دیگه قانع کننده نیست. نظر اکثریت دوستان ارشد هم واسه این قضیه عوض نشدش. یعنی همون حذف دیدن کاربران مخفی و موندن مشاهده فعالیت لحظه ای. هرکسی هم معلوم بشه که داره از ابزارش سوءاستفاده میکنه، ابزارش گرفته میشه. لطفاً دیگه بحث کش پیدا نکنه. باور کنید خیلی کارای مهمتری هست که می تونیم به جای حساسیت رو این چیزا به اونا بپردازیم. هرطور راحتید ولی پس اگه پس فردا سایتتون بخاطر این خاله زنک بازی ها و امکاناتی که به بعضی کودکان درشت هیکل(!) دادید خالی شد و کاربرا رفتن ناراحت نشید اگه صحبتی شد صرفا واسه کمک به سایت بود که گویا درک نکردید! هدف این بود که این بحثها و ناراحتیهای مسخره پیش نیاد و جلوش گرفته شه و همچنان اعضا دور هم باشن و بجای این بحثهای خاله زنکی انرژی و وقتشونو سر بحثهای مفیدتر بذارن ولی انگار نظر مدیران ارشد چیز دیگه ایه!! و حتی دلیل قانع کننده ای هم ندارن و لزومی هم به توضیح نمیبینن!! مدیران ارشد اینجا (به جز خود تو) منو یاد ادمین باشگاه میندازن متاسفانه!! در ضمن: میشه امکان دیدن کاربران انلاین رو محدودتر کرد و مثلا فقط بنویسه "مشاهده پیغام خصوصی" یا "مشاهده مکالمه" نه اینکه کاربرهاهم نشون داده بشه! اینطوری مدیرانی هم که از این امکان برای پیشرفت تالارشون استفاده میکنن ضرر نمیکنن! (اگه واقعا دلیل لزومش موضوع همین باشه!) 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هی من میام میخونم میگم الان تموم میشه. ولی مثل اینکه همچنان میخواد ادامه داشته باشه. دلیل این همه پافشاری رو متوجه نمیشم این بحثا و اینکه دوستان به مسائل انجمن اهمیت میدن خوبه. ولی ای کاش تو تاپیک های مفیدتر و مسائل مهم تر هم انجام میشد دوستان همه نظراتشونو دادن. هیچ کدوم هم رد نمیشه. همه به نوعی حق دارن و هر دو طرف بحثم به نظرشون صحبت طرف دیگه قانع کننده نیست. نظر اکثریت دوستان ارشد هم واسه این قضیه عوض نشدش. یعنی همون حذف دیدن کاربران مخفی و موندن مشاهده فعالیت لحظه ای. هرکسی هم معلوم بشه که داره از ابزارش سوءاستفاده میکنه، ابزارش گرفته میشه. لطفاً دیگه بحث کش پیدا نکنه. باور کنید خیلی کارای مهمتری هست که می تونیم به جای حساسیت رو این چیزا به اونا بپردازیم. ببخشید من باز هم بحث رو کش میدم ولی به همون دلایلی که تو خصوصی بهت گفتم من سر موضع خودم هستم مگه اینکه چاره جدیدی براش یافت کنید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ جلوی خودمو گرفتم و به پست قبلیتون جواب ندادم و منتظر موندم خودتون پی ببرید یا مدیران ارشد برخورد کنن که ... ولی جهت اطلاع شما باید بگم این امکانات مسخره رو که اینقدربرای شما مهمه و "ابزار حسادت" میدونیدش!!!!!! سالها قبل از اینکه هرکی از راه میرسه یه فروم بزنه بقیه داشتن و نه تنها براشون چیزخاصی نیست بلکه از تکراری و خسته کننده هم اونورتره!!! و متاسفم براتون که اینقدر کودکانه فکر میکنید و اینقدر جو مدیریت و این امکانات پیش پا افتاده گرفتتون!! یه مساله اگه برای شما مشکلی پیش نیاورده برای بقیه حتما اورده که تا اینحد مهم شده که بیان بگن. وگرنه از همون اولی که سایت شکل گرفته بود و اعضا زیاد شدن این صحبت میشد!! اگه برای شما مشکلی پیش نیاورده حق ندارید مشکلاتی که برای بقیه پیش اومده رو بی اهمیت بدونید. هرطور راحتید ولی پس اگه پس فردا سایتتون بخاطر این خاله زنک بازی ها و امکاناتی که به بعضی کودکان درشت هیکل(!) دادید خالی شد و کاربرا رفتن ناراحت نشید اگه صحبتی شد صرفا واسه کمک به سایت بود که گویا درک نکردید! هدف این بود که این بحثها و ناراحتیهای مسخره پیش نیاد و جلوش گرفته شه و همچنان اعضا دور هم باشن و بجای این بحثهای خاله زنکی انرژی و وقتشونو سر بحثهای مفیدتر بذارن ولی انگار نظر مدیران ارشد چیز دیگه ایه!! و حتی دلیل قانع کننده ای هم ندارن و لزومی هم به توضیح نمیبینن!! مدیران ارشد اینجا (به جز خود تو) منو یاد ادمین باشگاه میندازن متاسفانه!! در ضمن: میشه امکان دیدن کاربران انلاین رو محدودتر کرد و مثلا فقط بنویسه "مشاهده پیغام خصوصی" یا "مشاهده مکالمه" نه اینکه کاربرهاهم نشون داده بشه! اینطوری مدیرانی هم که از این امکان برای پیشرفت تالارشون استفاده میکنن ضرر نمیکنن! (اگه واقعا دلیل لزومش موضوع همین باشه!) هدف رو میدونم. تو پستمم گفتم به هر دو طرف حق میدم. چون متوجه قضیه میشم. دلایل گفته شد. ولی خب هیچ کدوم از دو طرف قانع کننده نمیدونن دلایل همدیگه رو. واسه شخص من هردو قانع کننده هستش. ولی راه این نیست. بهتره که با مشخص شدن اون افراد، ابزار فقط از همونا گرفته بشه. نه اینکه از همه. پیشنهاد آخری که دادی خوب بود و کلاً قضیه رو هم حل میکرد. ولی خب فکر نمی کنم بشه. ببخشید من باز هم بحث رو کش میدم ولی به همون دلایلی که تو خصوصی بهت گفتم من سر موضع خودم هستم مگه اینکه چاره جدیدی براش یافت کنید من که گفتم طبیعتاً کسی از موضع خودش کوتاه نمیاد. چارش اینه که ابزار فقط از همون افراد گرفته بشه. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هدف رو میدونم. تو پستمم گفتم به هر دو طرف حق میدم. چون متوجه قضیه میشم. دلایل گفته شد. ولی خب هیچ کدوم از دو طرف قانع کننده نمیدونن دلایل همدیگه رو. واسه شخص من هردو قانع کننده هستش.ولی راه این نیست. بهتره که با مشخص شدن اون افراد، ابزار فقط از همونا گرفته بشه. نه اینکه از همه. پیشنهاد آخری که دادی خوب بود و کلاً قضیه رو هم حل میکرد. ولی خب فکر نمی کنم بشه. من که گفتم طبیعتاً کسی از موضع خودش کوتاه نمیاد. چارش اینه که ابزار فقط از همون افراد گرفته بشه. کوتاه اومدن یعنی چی؟ یه تصمیمیه که شما 4-5 نفر باید بگیرید دیگه...خیلی زشته کسی به خاطر همچین امکاناتی که هیچ استفاده مفیدی هم ازش نمیشه، ترغیب بشه فعالیت ویژه کنه یا مدیر باشه! پیشنهاد مونا هم خیلی خوب بود که باز میگی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده