رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

سرعت اینترنت خیلی لاک پشتیه و نمیتونم نقل قول بگیرم. آقا اسی منظورم فقط این مورد نیست، منظورم بخش طلاییه که فقط کاربران خاصی میتوونن اون بخش رو ببینن، منظورم حذف کاربرای جدیدیه که چون مدیرا از اولین پستشون خوششون نمیاد حذفشون میکنن و...

بخش طلایی رو من هم نمیتونم ببینم، سابقه ام هم کم نیست، دو زرده که سهله فکر کنم تخم شتر مرغ هم اینجا گذاشتم.

درخواستی هم برای دیدنش نکردم، چون قوانین خاص خودش را داره.

فعالیت علمی مانند پایان نامه،مقاله،پروژه ، کمک نقدی و..... میخواد،هرکس بکنه دسترسیش به اون بخش باز میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

از یه طرف میگیم باعث خالک زنک بازی میشه، از یه طرف میگیم پس اگه میخواد باشه، واسه همه باشه. این دوتا یه جوری ضد و نقیض همدیگه هستش :ws52:

حذف یه چیزی، آخرین قدم و البته راحت ترین کار هستش. وقتی که راهی واسه حل مشکلی نیست.

عمومی شدنش کنترل رو دیگه سخت میکنه. اونوقت کاربرای تازه وارد هم این امکانو دارن. تعداد کم نیست اون موقع.

• Like 5
لینک به دیدگاه
لطفا مثال عینی بزنید، شعار ندین. :icon_gol:

اگر فکر میکنین کسی سوء استفاده کرده، بگین چطور و چگونه.

حداقل میشه دسترسی اونها برداشته بشه.

من هم بودم ایرادی نداره اسم من رو بیارین و بگین فلان خطا از من سر زده.

خودم درخواست میدم همه امکانات رو از من بگیرن.

در ضمن خود مدیریت سایت هم میدونه، من هنوز مدیر یک بخش کوچک تالار مکانیک هستم و خیلی از پیشنهادات برای ناظر ارشد و.... رو رد کردم.

الان هم باشه،حاضرم همه رو بدم و برم.

ولی این امکانات حداقل برای من بیشتر سبب شناسایی عوامل فتنه و دسیسه بوده، تا ضربه زدن به حریم شخصی افراد.

:w58:

لطفا قاطی نفرمایید کسی با شما نبود! :banel_smiley_4::icon_razz:

وقتی میگی اینکارو نکردی چرا به خودت میگیری؟ بزنمت؟

نمیشه اسم برد

قرار هم نیست بحث بشه و دامن زده بشه فقط هدف اینه جلوش گرفته شه :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از یه طرف میگیم باعث خالک زنک بازی میشه، از یه طرف میگیم پس اگه میخواد باشه، واسه همه باشه. این دوتا یه جوری ضد و نقیض همدیگه هستش :ws52:

حذف یه چیزی، آخرین قدم و البته راحت ترین کار هستش. وقتی که راهی واسه حل مشکلی نیست.

عمومی شدنش کنترل رو دیگه سخت میکنه. اونوقت کاربرای تازه وارد هم این امکانو دارن. تعداد کم نیست اون موقع.

دوستان از منفعتش گفتن فقط منم گفتم اگه اینقدر مفیده برای همه باز بذارید اگه امکانش نیست پس کلا بردارید!

چون اینجوری فقط برای کسایی که امکانشو ندارن دردسرش باقی مونده

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w58:

لطفا قاطی نفرمایید کسی با شما نبود! :banel_smiley_4::icon_razz:

وقتی میگی اینکارو نکردی چرا به خودت میگیری؟ بزنمت؟

نمیشه اسم برد

قرار هم نیست بحث بشه و دامن زده بشه فقط هدف اینه جلوش گرفته شه :icon_gol:

اسم کاربری منظورم نیست. :whistles:

مثلا بگو کاربری مجهوال الهویه، با دیدن فلان چیز توانسته فلان سوء استفاده رو بکنه.

من دنبال این دو تا فلان هستم. :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسم کاربری منظورم نیست. :whistles:

مثلا بگو کاربری مجهوال الهویه، با دیدن فلان چیز توانسته فلان سوء استفاده رو بکنه.

من دنبال این دو تا فلان هستم. :ws37:

آدما با هم فرق میکنن.

بستگی به نوع تاپیک و نوع محتوا :

یکی در مورد یکی دیگه متوهم میشه

یکی بهش بر میخوره که چرا فلان یارو همش توو تاپیکای یک شخص خاص رفت و آمد میکنه

یکی میاد به یکی دیگه گیر میده که چرا اومدی توو تاپیکم و پستم رو دیدی و تشکر نزدی!!!

یکی حتی میگه : چرا اومدی توو اون تاپیک ولی ازمن دفاع نکردی!!! :ws37:

--------------------------

در مورد فعالیت کاربر :

بابا بارز ترین نمونش همین بانو ف...س بود دیگه.

فکر کن یکی مثل این کاربر ، این دسترسی براش فعال بشه و ببینه یکی داره ، به کسی که فکر کرده دوسش داره ، پیام خصوصی میده!

حالا شما تاپیکهای ایشون رو این وسط جم کن! :ws37:

-----------

نمونه خلاصه بسیار بسیار بسیار زیاده.

اصلا یه وضعی !!!

حالا تو ندیدی دلیل نمیشه ما هم ندیده باشیم :دی

:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

..سلام...

من میخوام پست ندم بین صحبت دوستان ....نمیشه....:hanghead:

حق با دو طرف هست...

نمیشه از مدیرها گرفت...

اما کاربرهایی که اعتراض دارن مطمئنن یه سری مسائل باعث رنجششون شده....که دارن اعتراض میکنن...

وجود همچین ابزاری به مدیرها میتونه کمک کنه....یکی برای اینکه ببینه با چه اسپایدری میان تو انجمن مهمانها....از کجا لینک میشن...

کدوم تاپیکها پر بازدیدتر هست و مهمانها از بیشتر بعد از دیدن کدوم تاپیکها ثبت نام میکنن ...

که میتونه به بالا بردن سطح علمی تالارشون کمک کنه....

بعضی وقتها هم کنترل نیازه...دوستان بعضیهاشو گفتن که همین دسترسی کمک کرده....:hanghead:

پس مدیرها نیاز دارن...چون دارن یه تالار رو مدیریت میکنن....

کاربرها با داشتنش کار مفیدی نمیتونن انجام بدن....

از کاربر ویژ ه ها بگیرید...:ws52:(کاربر وِیژه ها ناراحت نشیدا)

مدیرها هم مدیر ارشد ها و مدیرهای روابط عمومی داشته باشن و کسانی که میدونید میتونن از ابزارها بهتر استفاده کنن....

من مشکلی با هیچ مدیر و کاربر ویژه ای ندارما....فقط پیشنهاد بود....:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

بخش طلایی که الان راه افتاده رو نمیگم. بخشی میگم که بعضی از تاپیکهای سیاسی و مذهبی به اونجا منتقل میشه و فقط کاربران ویژه ای میتوونن ببیننش. حتی منی که تاپیک رو استارت کردم هم نمیتوونم ببینم. خیلی از تاپیکام امتیاز گرفته ولی دسترسی بهشون ندارم. آمارشو گرفتم که کجا هستن اون تاپیکا....

• Like 3
لینک به دیدگاه
بخش طلایی که الان راه افتاده رو نمیگم. بخشی میگم که بعضی از تاپیکهای سیاسی و مذهبی به اونجا منتقل میشه و فقط کاربران ویژه ای میتوونن ببیننش. حتی منی که تاپیک رو استارت کردم هم نمیتوونم ببینم. خیلی از تاپیکام امتیاز گرفته ولی دسترسی بهشون ندارم. آمارشو گرفتم که کجا هستن اون تاپیکا....

همونجارو من هم منظورم بود، من هم نمیتونم حتی تاپیک هایی که خودم اونجا ایجاد کردم رو ببینم.

به اون بخش فقط کاربرانی با اون شرایط علمی و مالی که عرض کردم دسترسی دارند.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

یه سوالی

کسی اگه با دادن حق عضویت دسترسیش به بخش طلایی باز شه، بخش گفتگوهاش رو هم میبینه؟

این برام سوال شد و از این جهت پرسیدم که یه موقع کسی که نمیشناسید ، باعث دردسر برای بچه هایی که اونجا تاپیک دارن نشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نگفتم حل میشه گفتم خودشون وقتی امکان برابر دارن میتونن مشکلاتشون رو حل کنن و دیگه نیازی به اعمال مدیریت براشون نیست

قانون خاله زنکی مثلا چطوری؟ عنوان اخطار و اخراج بشه خاله زنک بازی؟؟ یه مدیر خاله زنک و بیکارم بیاد بشینه قضاوت کنه و برخورد کنه؟ بعد حالا بیا توضیح بده واسه بقیه بحث خاله زنکی چی بوده که فلانی بخاطرش اخطار گرفته و یا اخراج شده؟! و....

اینجوری که کل انجمن میشه خاله زنک بازی و عوض اینکه جلوش گرفته بشه خیلیهای دیگه هم داخل این بحثها میشن

خدایی منطقی نیست دیگه!

بعضی چیزها رو اگه هم بزنی بدتر میشه

درباره مکالمات هم من خودم تو پستم گفتم ربطی به این موضوع نداره و از این بحث خارجه

ینی اونام برن خاله زنک بازی کنن یر به یر شن؟:w02:

در کل بستن کلی این دسترسی یا باز کردنش برای همه، هیچکدوم درست و منطقی نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

یه سوالی

کسی اگه با دادن حق عضویت دسترسیش به بخش طلایی باز شه، بخش گفتگوهاش رو هم میبینه؟

این برام سوال شد و از این جهت پرسیدم که یه موقع کسی که نمیشناسید ، باعث دردسر برای بچه هایی که اونجا تاپیک دارن نشه

تو قوانین اون بخش داریم که توهین و بی احترامی و اینا ممنوع هستش. پس مطالبی نیست که بخواد واسه کسی مشکل زا باشه و تنها مزیتش نسبت به فضای عمومی اینه که دوستانی که وارد بحث میشن، جنبه بالاتری واسه بحث کردن داشته باشن و مثل بخش عمومی هر بحثی رو به کشمکش و دعوا و توهین به عقاید همدیگه نکشونن.

واسه همینم گفته شده، فرد در صورت داشتن سابقه نامناسب دسترسیش باز نمیشه.

اگر هم بخواد تو اونجا شروع به این نوع بحثا کنه، طبق قوانین دسترسیش بسته میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ینی اونام برن خاله زنک بازی کنن یر به یر شن؟:w02:

در کل بستن کلی این دسترسی یا باز کردنش برای همه، هیچکدوم درست و منطقی نیست.

راستش اصلا این امکان مزیت خاصی‌ نداره!!! منکه وقتی‌ پیام دادم منظورم این بود کلا برش دارن و اگه احتیاج هست واسه مدیر‌ای ارشد باشه... واقعا نیازی بهش نیست منفعت نداره... ولی‌ ضرر چرا داره...

یه نمونه کوچیکش من دارم با یکی‌ حرف میزنم یهو پخّ میده نگار این چن نفر دارن مکالمات مارو می‌خونن! چه بد چه زشت چه...!!!!بین بچه‌ها امنیت نداریم!!!:w58:و...!!! از این نمونه کوچیک برو تا حرف‌های مزخرفی که هی‌ بیشترو بزگتر می‌شه... فقط جو بین بچه‌ها خراب می‌شه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو قوانین اون بخش داریم که توهین و بی احترامی و اینا ممنوع هستش. پس مطالبی نیست که بخواد واسه کسی مشکل زا باشه و تنها مزیتش نسبت به فضای عمومی اینه که دوستانی که وارد بحث میشن، جنبه بالاتری واسه بحث کردن داشته باشن و مثل بخش عمومی هر بحثی رو به کشمکش و دعوا و توهین به عقاید همدیگه نکشونن.

خیلی ببخشیدا ولی این جنبه بالاترو شما تو عضویت و پول دادن میبینید ؟

من نه موافقم نه مخالف اصن واسم مهم نیست ک ببینم کی کجاست و داره چیکار میکنه یا یکی دیگه کارای منو دنبال کنه

ولی این ی قسمت خیلی زور داشت کسی ک پول میده و میره تو بخش طلایی جنبش از من نوعی ک پول نمیدمو نمیرم بیشتره ! :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستش اصلا این امکان مزیت خاصی‌ نداره!!! منکه وقتی‌ پیام دادم منظورم این بود کلا برش دارن و اگه احتیاج هست واسه مدیر‌ای ارشد باشه... واقعا نیازی بهش نیست منفعت نداره... ولی‌ ضرر چرا داره...

یه نمونه کوچیکش من دارم با یکی‌ حرف میزنم یهو پخّ میده نگار این چن نفر دارن مکالمات مارو می‌خونن! چه بد چه زشت چه...!!!!بین بچه‌ها امنیت نداریم!!!:w58:و...!!! از این نمونه کوچیک برو تا حرف‌های مزخرفی که هی‌ بیشترو بزگتر می‌شه... فقط جو بین بچه‌ها خراب می‌شه...

خب مثلاً من میام بهت میگم محمدرضا داره مکالمات ما رو میخونه. خب الان من چه بفهمم چه نفهمم، محمدرضا داره مکالماتمونو میخونه. :ws52:

حالا این وسط من می فهمم داره محمدرضا اینکارو میکنه، چه فرقی به حالم میکنه؟ مگه حرف خاصی زدم :ws52: اینکه بیام بگم یعنی به خودم شک دارم.

اما یه موضوعی که حالا حسینم اشاره کرد تو همین تاپیک، درسته. ولی نباید به گونه ای باشه که اون تعداد کم بخوان به گروه بیشتری که مشکلی ندارن، لطمه بزنن. بهتره دست اون افراد کوتاه بشه. کسی که خاله زنک بازی میکنه و از این چیزای ساده سوءاستفاده میکنه، مدیریتش هم زیرسواله.

خیلی ببخشیدا ولی این جنبه بالاترو شما تو عضویت و پول دادن میبینید ؟

من نه موافقم نه مخالف اصن واسم مهم نیست ک ببینم کی کجاست و داره چیکار میکنه یا یکی دیگه کارای منو دنبال کنه

ولی این ی قسمت خیلی زور داشت کسی ک پول میده و میره تو بخش طلایی جنبش از من نوعی ک پول نمیدمو نمیرم بیشتره ! :icon_razz:

دو جمله آخرمم دقت میکردی: :banel_smiley_4:

نگفتم کسی که پول میده یا مطالب مفید علمی گذاشته، پس جنبه داره. گفتم سابقه شخص مدنظر قرار میگیره. اگر هم سابقه ای نداشته باشه، با کوچیکترین خطایی دسترسیش بسته میشه. مثل بخش عمومی نیست که بگیم خب یه تذکر میدیم و اینا.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب مثلاً من میام بهت میگم محمدرضا داره مکالمات ما رو میخونه. خب الان من چه بفهمم چه نفهمم، محمدرضا داره مکالماتمونو میخونه. :ws52:

حالا این وسط من می فهمم داره محمدرضا اینکارو میکنه، چه فرقی به حالم میکنه؟ مگه حرف خاصی زدم :ws52: اینکه بیام بگم یعنی به خودم شک دارم.

اما یه موضوعی که حالا حسینم اشاره کرد تو همین تاپیک، درسته. ولی نباید به گونه ای باشه که اون تعداد کم بخوان به گروه بیشتری که مشکلی ندارن، لطمه بزنن. بهتره دست اون افراد کوتاه بشه. کسی که خاله زنک بازی میکنه و از این چیزای ساده سوءاستفاده میکنه، مدیریتش هم زیرسواله.

دو جمله آخرمم دقت میکردی: :banel_smiley_4:

نگفتم کسی که پول میده یا مطالب مفید علمی گذاشته، پس جنبه داره. گفتم سابقه شخص مدنظر قرار میگیره. اگر هم سابقه ای نداشته باشه، با کوچیکترین خطایی دسترسیش بسته میشه. مثل بخش عمومی نیست که بگیم خب یه تذکر میدیم و اینا.

این که یه نمونه کوچیک واسه اشاره بود! از این حرفا تو انجمن کم نیست...

مکالمات خونده بشه مشکلی‌ نیست که...

همون حرفایی که حسین گفت و...

مزیت این امکان دیدن فعالیت بچه‌ها چیه آخه؟

اینکه بخوایم اسم ببریم که این این حرفو زد اون این حرفو زد خوب کلا فضا به هم میریزه پس نمی‌شه چن نفرو معرفی‌ کرد‌‌ گفت اینا پشت سره بقیهٔ حرف می‌زنن... به قول منا خودش می‌شه خاله زنک بازی...

• Like 3
لینک به دیدگاه
این که یه نمونه کوچیک واسه اشاره بود! از این حرفا تو انجمن کم نیست...

مکالمات خونده بشه مشکلی‌ نیست که...

همون حرفایی که حسین گفت و...

مزیت این امکان دیدن فعالیت بچه‌ها چیه آخه؟

اینکه بخوایم اسم ببریم که این این حرفو زد اون این حرفو زد خوب کلا فضا به هم میریزه پس نمی‌شه چن نفرو معرفی‌ کرد‌‌ گفت اینا پشت سره بقیهٔ حرف می‌زنن... به قول منا خودش می‌شه خاله زنک بازی...

مزیتاش اشاره شد تو پستای قبلی توسط بچه ها.

کسی که بخواد فضا رو بهم بریزه، این ابزار و اون ابزار واسش فرقی نداره، بالاخره کار خودشو میکنه.

و گفتم کسایی که اینکارو میکنن و مشخص میشه، اصلاً درست نیست بخوان جز مدیرا باشن که ابزارو هم داشته باشن.

سعی کنیم از شک دوری کنیم و بهتره به هرچیزی با بدبینی نگاه نکنیم و منفی ترین برخورد رو نکنیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مزیتاش اشاره شد تو پستای قبلی توسط بچه ها.

کسی که بخواد فضا رو بهم بریزه، این ابزار و اون ابزار واسش فرقی نداره، بالاخره کار خودشو میکنه.

و گفتم کسایی که اینکارو میکنن و مشخص میشه، اصلاً درست نیست بخوان جز مدیرا باشن که ابزارو هم داشته باشن.

سعی کنیم از شک دوری کنیم و بهتره به هرچیزی با بدبینی نگاه نکنیم و منفی ترین برخورد رو نکنیم.

شک که ما شکی نداریم یقینه...

مزیتی که اشاره کردن رو برسی‌ کنین ببینین آیا واقعا واسه تمام مدیر‌ها و کاربرای ویژه لازم هست؟ احتیاج هست؟ واقعا استفاده منفیش باعث آسیب نیست؟

و مرسی‌ از توجهتون :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دادن یه سری امکانات ویژه به مدیرها توی تمام فروم ها مرسوم بوده مثل متن امضای طولانی تر ، گذاشتن عکس توی امضا ، گذاشتن gif برای آواتار ، بیشتر بودن ظرفیت پیام خصوصی ها ، دیدن آی پی کاربرها ، دیدن کاربرای چراغ خاموش ، دیدن فعالیت کاربرها و ...

علتش هم صرفا استفاده مدیریتی نیست بلکه این مزیت ها برای جبران زحماتیه که مدیران اضافه تر از کاربرها میکشن فکر میکنم این انجمن توی این زمینه کمترین تفاوت رو بین مدیران و کاربرهاش قائله (متاسفانه برای مدیران و خوشبختانه برای کاربرها ! ) ... اون چیزایی که بالا گفتم یه سری هاشو بعضی فروم ها به مدیرا میدن یه سری هاشم نمیدن ولی "دیدن فعالیت کاربرها" از جمله امکاناتیه که تقریبا هیچ فرومی از مدیراش دریغ نمیکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...