* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با یه مرورگر دیگه بیا رفرش کن میشه چی میشه ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام این دعوت به موضوع جدید محدودیت نفر برا دعوت داره بهتر نیست برداشته بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام این دعوت به موضوع جدید محدودیت نفر برا دعوت داره بهتر نیست برداشته بشه بیشتر از 200 نفر میخوای دعوت کنی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه جای رشته ی مهندسی هوا فضا توی رشته ها خالیه!!! بخش هوانوردی هست اما اختصارا مهندسی هوا فضا نیست... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بیشتر از 200 نفر میخوای دعوت کنی خوب اخه من لیستی که بقیه دعوت کردن رو کپی پیس میکنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شاید دو نفر دعوت کننده بودن و تعداد دعوت شده ها تو یه تاپیک زیاد شده واسه همین. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شاید دو نفر دعوت کننده بودن و تعداد دعوت شده ها تو یه تاپیک زیاد شده واسه همین. اره اخه الان من دعوت کردم تا نام کاربری که اول اون با h شرو میشه بیشتر نیومد نام کاربری هاااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شاید دو نفر دعوت کننده بودن و تعداد دعوت شده ها تو یه تاپیک زیاد شده واسه همین. مهندس ما را هم بجواب لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه جای رشته ی مهندسی هوا فضا توی رشته ها خالیه!!!بخش هوانوردی هست اما اختصارا مهندسی هوا فضا نیست... شرمنده ندیدم این پستو. یه بخش هوافضا تو مکانیک هست. منظورت جدا شدن اون بخش و ادغامش با مهندسی هوانوردیه؟ یا کلاً یه بخش جدا مثل هوانوردی؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شرمنده ندیدم این پستو. یه بخش هوافضا تو مکانیک هست. منظورت جدا شدن اون بخش و ادغامش با مهندسی هوانوردیه؟ یا کلاً یه بخش جدا مثل هوانوردی؟ نه اصلا کلا اسم بخش هوانوردی به قسمت رشته ی مهندسی هوا فضا تبدیل بشه! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نهاصلا کلا اسم بخش هوانوردی به قسمت رشته ی مهندسی هوا فضا تبدیل بشه! چه قدر میتونی مطلب برای این بخش هوا فضا جور کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چه قدر میتونی مطلب برای این بخش هوا فضا جور کنی؟ جور میشه! چقدر میخوای!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ جور میشه!چقدر میخوای!!! ببین میدونی که هوا-فضا سه تا زیر شاخه داره : مکانیک پرواز دینامیک پرواز آیرو دینامیک اگه بشه به صورت تخصصی روی هر کدوم بحث کرد،میشه جدا بشه از مکانیک. چقدر داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ببین میدونی که هوا-فضا سه تا زیر شاخه داره : مکانیک پرواز دینامیک پرواز آیرو دینامیک اگه بشه به صورت تخصصی روی هر کدوم بحث کرد،میشه جدا بشه از مکانیک. چقدر داری؟ آئرودینامیک رو مطلب زیاد دارم مکانیک پرواز هم قسمت تحلیل سازه رو دارم روش کار میکنم دینامیک پرواز هم تا حد مهندسی مکانیک بلدم! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آئرودینامیک رو مطلب زیاد دارممکانیک پرواز هم قسمت تحلیل سازه رو دارم روش کار میکنم دینامیک پرواز هم تا حد مهندسی مکانیک بلدم! امروز هوا-فضا به قدری گسترده شده که بتونیم از مکانیک جداش کنیم. من از نظر تخصصی موافقم که از مکانیک جدا بشه. دوستان از لحاظ مدیریتی باید خودشون تصمیم بگیرند. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نهاصلا کلا اسم بخش هوانوردی به قسمت رشته ی مهندسی هوا فضا تبدیل بشه! بررسی میشه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ امروز هوا-فضا به قدری گسترده شده که بتونیم از مکانیک جداش کنیم.من از نظر تخصصی موافقم که از مکانیک جدا بشه. دوستان از لحاظ مدیریتی باید خودشون تصمیم بگیرند. هوا فضا گسترده بود و هست:vahidrk: منم خودم مکانیکم ولی هوا فضا کلا بخشی از مکانیک را تماما قورت بداده است 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بررسی میشه آماده ی هرگونه همکاری هم هستم دربست! ممنون منتظر جواب هستیم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ محمد وقتی قسمت پاسخ به موضوع رو میزنی و میخوای یه پست بذاری نمیشه برای اون پست عنوان گذاشت.حتما باید بری تو قسمت تنظیمات اضافی.اگه کاری کنی که بشه عنوان هم گذاشت بدون اینکه بری تو تنظیمات اضافی خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده