amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خب یه تاپیک تو انجمن هست به عنوان سابقه مدیریتی کل انجمن که واسه کل مدیرا رو توش خلاصه نوشتیم یعنی پیشنهادت اینه که همه ی مدیرا لینک تاپیکتو بذارن تو امضاشون؟! کو تا یکی بخواد اون تاپیک 10 صفحه ای رو بخونه... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی پیشنهادت اینه که همه ی مدیرا لینک تاپیکتو بذارن تو امضاشون؟! کو تا یکی بخواد اون تاپیک 10 صفحه ای رو بخونه... خب مدیر میتونه لینک پست معرفی خودش و بذاره تو امضا و هر وقت کاربر کلیک کرد فقط پست معرفی همون مدیر باز بشه:w02: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خب مدیر میتونه لینک پست معرفی خودش و بذاره تو امضا و هر وقت کاربر کلیک کرد فقط پست معرفی همون مدیر باز بشه:w02: اگر اسمشو عوض کرد چی؟ الان اسمایل(مدیر سابق بخش سیالات) اسمشو عوض کرده ولی تو تاپیک همون قبلیه مونده... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اگر اسمشو عوض کرد چی؟ الان اسمایل(مدیر سابق بخش سیالات) اسمشو عوض کرده ولی تو تاپیک همون قبلیه مونده... ای بابا خب لینک بذاره معلومه خو مشکی پیش نمیاد چون تعداد انگشت شماره!فکر کنم با ویرایش مشکل حل بشه لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا خب لینک بذاره معلومه خو مشکی پیش نمیاد چون تعداد انگشت شماره!فکر کنم با ویرایش مشکل حل بشه اصلن خیلیا نمیخوان تو امضاشون لینک باشه... بابا مگه ما چقد مدیر و متخصص تو این انجمن داریم؟! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اصلن خیلیا نمیخوان تو امضاشون لینک باشه... بابا مگه ما چقد مدیر و متخصص تو این انجمن داریم؟! خب میتونن کپی کنن تو معرفی نامشون یا پیام خوش آمد گویی پروفایلشون بذارن بابا نسبت مدیر و کاربرنصف به نصفه سخته لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ همینایی که شقایق گفت اون تاپیکم هرچندوقت یه بار آپدیت میشه. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ همینایی که شقایق گفت اون تاپیکم هرچندوقت یه بار آپدیت میشه. هر چند وقت یکبار؟! سالی یبار؟! پیشنهاد خوبی بودا...باعث میشد کاربرا با مدیراتون بیشتر آشنا بشن... :smiley (18): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ 2،3 ماه یه بار تقریباً یه سری پیشنهادا قابلیت انجام دادنش هم باید در نظر گرفت. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یه کاری کنید شکلکها جاشون ثابت بمونه و هربار که صفحه شکلک باز میشه جای شکلکها تغییر نکنه؟ مثلا برحسب حروف الفبا باشه. اینطوری هربار کلی طول میکشه تا شکلکی که میخوایمو پیدا کنیم!! 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یه کاری کنید شکلکها جاشون ثابت بمونه و هربار که صفحه شکلک باز میشه جای شکلکها تغییر نکنه؟ مثلا برحسب حروف الفبا باشه.اینطوری هربار کلی طول میکشه تا شکلکی که میخوایمو پیدا کنیم!! عهههه اینجوریه من فکر میکردم من خنگم یادم میره هی نگو عوض میشن 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ عهههه اینجوریهمن فکر میکردم من خنگم یادم میره هی نگو عوض میشن باحال بود لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یه کاری کنید شکلکها جاشون ثابت بمونه و هربار که صفحه شکلک باز میشه جای شکلکها تغییر نکنه؟ مثلا برحسب حروف الفبا باشه.اینطوری هربار کلی طول میکشه تا شکلکی که میخوایمو پیدا کنیم!! از کروم استفاده کن ، جاشون ثابت میمونه! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا منم میخواستم پیشنهاد بدم تعداد این شکلکهای برگزیده رو بیشتر کنید 20 تا خیلی کمه... 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کن ، جاشون ثابت میمونه! چرا خالی میبندی اخه!؟ این به تنظیمات سایت بستگی داره با کرومم همینه! 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا منم میخواستم پیشنهاد بدم تعداد این شکلکهای برگزیده رو بیشتر کنید 20 تا خیلی کمه... اره دقیقا! اگه 40-50 تا شکلک بود 20 تا خوب بود ولی باید یه تناسبی بین کل شکلکها و برگزیده ها باشه دیگه! 20 تا واسه 160 تا شکلک خیلیییییییییییییییییییی کمه!!! :دی 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا خالی میبندی اخه!؟ این به تنظیمات سایت بستگی داره با کرومم همینه! نه باو....مال من ثابته...بافر کن! لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه باو....مال من ثابته...بافر کن! من با کرومم تست کردم همین بود!! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من با کرومم تست کردم همین بود!! پس اونوقت اشکال از خودته... (راستی...منم وقتی رو تبلیغات ماهان کلیک میکنم نمیرم تو سایتش...فقط برای من اینجوریه) لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ پس اونوقت اشکال از خودته... (راستی...منم وقتی رو تبلیغات ماهان کلیک میکنم نمیرم تو سایتش...فقط برای من اینجوریه) پس چرا تو بقیه سایتها اینطور نیست؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده