Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ بله....چقد دردسر داره مگه؟! :w00:زود باش بذار...نمیتونی برو استعفا بده!:w00: کوش؟ کجاست اون افزونه؟(لینک بده) برنامه ریزیش با من...ولی باهاس یه کار گروه تشکیل بدیم...الان چنتا تاپیک آموزش داریم؟ یک سوال دیگه...چرا تو بخش نوشته ی کاربری تو پروفایل شخصی،نمیشه فایل فلش قرار داد؟:JC_thinking: (همون جایی که کاربرا شعر مر مینویسن واسه ویزیتوراشون) تو اون افزونه چیزی اضافه نکردم که نمایش داده بشه فعلاً. واسه همین لینکی نداره هنوز. باید با یه آموزش شروع کرد ببینیم دقیقاً به چه شکلی کار انجام بشه و بعد عمومیت بدیم به مطالب بیشتر خب اونجا فقط متن قبول میکنه و کدهای html رو قبول نمیکنه نخیرشم :3384s:اصلا چرا باید حسابداری و علوم اقتصادی کنار هم باشن ؟ :3384s: آها یعنی اینکه تالار مستقل بشه کنار 4تا بخش دیگه هست، فقط حسابداری مشکل داره میخوای حسابداری رو تالار مستقل کنیم نه حالا جدای از شوخی واسه مستقل شدن تالار، اولش یه بخش بندی واسه اون بخش باید در نظر گرفته بشه و بعدش ایشالا با پربارتر و فعالتر شدنش تالاری به صورت مستقل واسش در نظر گرفته میشه. مهندسی محیط زیست هم شرایطی مشابه رو داره که بخش بندیش فعلاً انجام شده. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ تو اون افزونه چیزی اضافه نکردم که نمایش داده بشه فعلاً. واسه همین لینکی نداره هنوز.باید با یه آموزش شروع کرد ببینیم دقیقاً به چه شکلی کار انجام بشه و بعد عمومیت بدیم به مطالب بیشتر خب اونجا فقط متن قبول میکنه و کدهای html رو قبول نمیکنه پس باید یه جلسه ای برای تشکیل گروهی واسه ایجاد آموزش آنلاین ایجاد کنیم. اون تاپیک انقلاب آموزشی رو هم یکم جمو جور کن و تاپیک های آموزشی رو بیار پست اول تا ببینیم کیا تو کار آموزش هستن تا باهاشون جلسه برگذار کنیم. خوب کاری کن کدهای Html قبول کنه دیگه... کلیک روی عنوان ها چی شد؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ پس باید یه جلسه ای برای تشکیل گروهی واسه ایجاد آموزش آنلاین ایجاد کنیم.اون تاپیک انقلاب آموزشی رو هم یکم جمو جور کن و تاپیک های آموزشی رو بیار پست اول تا ببینیم کیا تو کار آموزش هستن تا باهاشون جلسه برگذار کنیم. خوب کاری کن کدهای Html قبول کنه دیگه... کلیک روی عنوان ها چی شد؟! یه مدت داشتیم میخوردیم میخوابیدیم، اومدی کارا رو زیاد کردیا فردا باید رو یه چیز دیگه کار کنم، حالا وسطش اگه فرصت کردم، یه کمیشو درست میکنم، وگرنه ایشالا هفته بعد اون html هم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ یه مدت داشتیم میخوردیم میخوابیدیم، اومدی کارا رو زیاد کردیا فردا باید رو یه چیز دیگه کار کنم، حالا وسطش اگه فرصت کردم، یه کمیشو درست میکنم، وگرنه ایشالا هفته بعد اون html هم نمیشه ممد من هر روز پیگیری میکنما! پس بهتره هر چه زودتر انجام بدی... چرا نمیشه؟ هک می خواد باز؟ :w00: ورژن سایتو بردی بالا دیگه...اینقده خسیس نباش....بذار کاربرات یکم حال کنن!:smiley (18): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ ممد من هر روز پیگیری میکنما!پس بهتره هر چه زودتر انجام بدی... چرا نمیشه؟ هک می خواد باز؟ :w00: ورژن سایتو بردی بالا دیگه...اینقده خسیس نباش....بذار کاربرات یکم حال کنن!:smiley (18): این خودش هکه که نصب شده ولی خب توش نمیشه از این کدا استفاده کرد ورژنو کجا بردیم بالا نظرسنجی کردیم 63 درصد گفتن نره بالا همین ورژن بهتره 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ این خودش هکه که نصب شده ولی خب توش نمیشه از این کدا استفاده کرد ورژنو کجا بردیم بالا نظرسنجی کردیم 63 درصد گفتن نره بالا همین ورژن بهتره خوب یه هک دیگه نصب کن! ممد مطمئنی 63 درصد گفتن نره؟ آمارت مشکوک میزنه ها....2 سال پیش انتخابات درصدا یادته؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ باز رفت سراغ هک 63 نبوده. ولی اکثریت مخالف بودن: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60466 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه؛ چرا نمیشه تو قسمت پیام پروفایل آهنگ بذاریم؛اون سری گفتم؛ اونیکی ادمینه(پیمان) جواب داد؛ جوابش منو قانع نکرد؛ هک چی چیه خسته شدم هر روز آهنگ رو باید از صفحات قبل دوباره بیارم صفحه اول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هک یعنی پلاگین. پلاگینای غیرضروری هم احتیاج نیست که. هم سنگین تر میکنه سایتو هم امنیتشو کمتر 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هک یعنی پلاگین.پلاگینای غیرضروری هم احتیاج نیست که. هم سنگین تر میکنه سایتو هم امنیتشو کمتر نیازه...بذار...اگر سنگین شد خودم میگم کنسلش کنی! ممد...یه پیشنهاد دیگه....میتونی تو لیست نمایش مدیران انجمن،ترتیبشون رو بر حسب رشته ای که توش فعالیت میکنن(درست مثل ترتیبی که تو صفحه ی اصلی رعایت شده) بذاری؟ اینجوری 1 ساعت طول میکشه یکی بخواد ببینه از بین مدیرا ، کدوما تو مکانیک فعالیت دارن!:smiley (18): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی که خیلی خیلی رو اعصابه اینه: N/A آدم میاد میبینه یه پستش خیلی تشکر خورده اما چون پاک شده متوجه نمیشه کدوم پستش تو کدوم تایپیک بوده کلی حرص میخوره نمیشه پستایی که پاک شدن رو به جای N/A مشکی یا طوسی نشون بده که مشخص بشه پاک شده؟ منظورم اینجاست: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نیازه...بذار...اگر سنگین شد خودم میگم کنسلش کنی! ممد...یه پیشنهاد دیگه....میتونی تو لیست نمایش مدیران انجمن،ترتیبشون رو بر حسب رشته ای که توش فعالیت میکنن(درست مثل ترتیبی که تو صفحه ی اصلی رعایت شده) بذاری؟ اینجوری 1 ساعت طول میکشه یکی بخواد ببینه از بین مدیرا ، کدوما تو مکانیک فعالیت دارن!:smiley (18): به ترتیب حرف نشون میده. چیدمانش دستی تنظیم نمیشه :icon_pf (34): یه چیزی که خیلی خیلی رو اعصابه اینه: N/A آدم میاد میبینه یه پستش خیلی تشکر خورده اما چون پاک شده متوجه نمیشه کدوم پستش تو کدوم تایپیک بوده کلی حرص میخوره نمیشه پستایی که پاک شدن رو به جای N/A مشکی یا طوسی نشون بده که مشخص بشه پاک شده؟ منظورم اینجاست: خب پست که پاک میشه، دیگه اسمی نیست که اونجا بذاره اونو نمیشه عوض کرد لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به ترتیب حرف نشون میده. چیدمانش دستی تنظیم نمیشه :icon_pf (34): خوب کاری کن که چیدمانش مثل فهرست کاربران تغییر کنه دیگه! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خوب کاری کن که چیدمانش مثل فهرست کاربران تغییر کنه دیگه! نمیتونه بلد نیست 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خب پست که پاک میشه، دیگه اسمی نیست که اونجا بذاره اونو نمیشه عوض کرد اسم تایپیک که سر جاشه ، پست پاک شده تایپیک که نه ؛ بعدشم در مورد پاک شدن پست ها و اون پلاگینه ، حالا ست زیاد مهم نیست ، تایپیک پاک میکنن بدونه خبر دادن و ذکر دلیل 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اونو نمیشه. اگرم بشه من بلد نیستم. در مورد تاپیکا، تاپیک های خلاف قوانین منتقل میشن به بایگانی. پرسیدن که ممنوع نیست دیگه تاپیک ها مشخصه و میتونید بپرسید چرا پاک شد. البته خیلی مواقع هم دوستان میدونن که تاپیکشون پاک میشه ولی باز میزنن 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اونو نمیشه. اگرم بشه من بلد نیستم. خوب برو یاد بگیر...دهه....:w00: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بله....چقد دردسر داره مگه؟! :w00:زود باش بذار...نمیتونی برو استعفا بده!:w00: کوش؟ کجاست اون افزونه؟(لینک بده) برنامه ریزیش با من...ولی باهاس یه کار گروه تشکیل بدیم...الان چنتا تاپیک آموزش داریم؟ یک سوال دیگه...چرا تو بخش نوشته ی کاربری تو پروفایل شخصی،نمیشه فایل فلش قرار داد؟:JC_thinking: (همون جایی که کاربرا شعر مر مینویسن واسه ویزیتوراشون) عه راس می گه دیگه نمی تونی برو استعفا بده :w00: راستی نمی شه کاری کنی آهنگ پروفایل صفحه اول بمونه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عه راس می گه دیگه نمی تونی برو استعفا بده :w00: راستی نمی شه کاری کنی آهنگ پروفایل صفحه اول بمونه؟؟؟؟ منم همونو میگم دیگه...اگر ابزار ادیتورو برای بخش شعر نویسی() باز کنه، میشه فایل فلش توش قرار داد و لازم نیست طرف هی فلشو تو پیجش کپی پیست کنه! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بابا گذاشتن آهنگ تو پروفایل خودش یه هک دیگس. همین پیغامای خوش آمدگویی تو پروفایل هم خودش یه هکه. هکشم فقط متن عادی رو میشه توش نوشت. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده