رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

این امکان وجود داره که دعوت کاربران رو برای یک سری موضوعات مشخص امکان‌پذیر کنید؟

به نظر من اگه امکانش می‌بود فقط برای تایپیک های تخصصی علمی این امکان رو بذارید بهتر باشه. اگه امکانش بود خوب بود، یه جورایی میشد از لوث شدن دعوت کردن کاربر پیشگیری کرد.

آره یه مدتی خیلی وقت پیش این سیستم بود ولی چون یه سری مشکلات داشت برداشته شد باید یه مدت ازش بگزره تا فرهنگش رو کم کم بدونیم برای چه تاپیک هایی هست قطعا هر کاربری تاپیکش رو دوست داره و به نوعی میخواد که دیده بشه ولی باید این دید ایجاد بشه که کاربر بتونه خودش تصمیم بگیره شاید هر چیزی از نظر فنی امکانش نباشه ولی فرهنگش باشه

پیشنهاد خوبیه منم موافقم اما از نظر فنی باید بررسی بشه که امکانش هست یا نه محمد برسی میکنه جوابش رو میده داداش:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این امکان وجود داره که دعوت کاربران رو برای یک سری موضوعات مشخص امکان‌پذیر کنید؟

به نظر من اگه امکانش می‌بود فقط برای تایپیک های تخصصی علمی این امکان رو بذارید بهتر باشه. اگه امکانش بود خوب بود، یه جورایی میشد از لوث شدن دعوت کردن کاربر پیشگیری کرد.

اگه میشد خوب بود، ولی متأسفانه نمیشه از این نظر محدودش کرد :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

از این امکانات جدید که گذاشتین اصلا خوشم نمیاد

دعوت کاربرو... نقل قول جدیدو...

ولی یه خوبی داره

اینکه میفهمی کدوم اسکولی از پستت گزارش رد کرده

• Like 1
لینک به دیدگاه
از این امکانات جدید که گذاشتین اصلا خوشم نمیاد

دعوت کاربرو... نقل قول جدیدو...

ولی یه خوبی داره

اینکه میفهمی کدوم اسکولی از پستت گزارش رد کرده

هرکس میتونه از پنل کاربریش غیرفعال کنه که واسش پیغامی نیاد.

http://www.noandishaan.com/forums/usertag.php?do=profile&action=options

ضمناً این نوع طرز صحبت و توهین به بقیه درست نیست. لطفاً رعایت کنید.

• Like 10
لینک به دیدگاه

حتی تو هم نمیدونی توهین چیه

اصل اینه که اگر پستی مغایر با قوانین بود (که پست من نبود) اول از کابر خواهش بشه که ویرایشش کنه

توهین اینه که بدون اطلاع کاربر پستش رو حذف کنید

خواستی هم برات یه کلاس آموزشی میذارم انواع توهین و درجه بندی شو چه کلامی چه رفتاری برات توضیح بدم!!!

لینک به دیدگاه
حتی تو هم نمیدونی توهین چیه

اصل اینه که اگر پستی مغایر با قوانین بود (که پست من نبود) اول از کابر خواهش بشه که ویرایشش کنه

توهین اینه که بدون اطلاع کاربر پستش رو حذف کنید

خواستی هم برات یه کلاس آموزشی میذارم انواع توهین و درجه بندی شو چه کلامی چه رفتاری برات توضیح بدم!!!

همین که شما میدونین و انواع توهینا رو هم بلدین کافیه، نیاز به کلاس آموزشی گذاشتن واسه بقیه نیست.

قوانین انجمن هم اگه بخونید کاملاً مشخص هست و لفظ توهین شما هم واضح و مشخص.

قانون شماره 17) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمن قطع خواهد شد.

ما هم وظیفمون هست در این موارد تذکرات لازم رو بدیم.

موفق باشید

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

برای موضوعاتی که تاپیک میکنیم و به نتیجه میرسه یا مثلا منصرف شدیم و ... خوبه یه گزینه به نتیجه رسید تو تاپیک داشته باشیم که استارتر انتخاب میکنه و یه فردی که مثلا N ماه بعد میاد فکر نکنه هنوز منتظر پاسخ هستن و بدونن که به نتیجه رسیده

مثلا من الان میخوام این تاپیک رو به عنوان به نتیجه رسیده ها علامت بزنم:ws37:

http://www.noandishaan.com/forums/thread117422.html#post1297929

• Like 6
لینک به دیدگاه
ممکنه برا سالروز انجمن که فرمودید پنجم شهریوره یه پیغام به آدرس الکترونیکی تمام افرادی که تا کنون عضو شدن اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن تحت عنوان گرد همایی سه روزه بزارید واز همشون تقاضا کنید حتی برای یک پست تشکر وارد انجمن بشن ودر صورت تمایل یه پست نقد هم ازاونها داشته باشیم ...البته روی سخن ما افرادی هستند که احترام کاربران ومدیران انجمن رو رعایت کردند اما به هردلیلی انجمن رو ترک کردن ..

من به بچه های قدیمی که الان نیستن چندوقته و شماره تماسشونم داشتم، یه اس امس دادم و دعوت کردم که روز پنجم بیان. به بقیه هم که شماره تماس ندارم و میشناسم، اگه دسترسی ایمیلشونو نبسته باشن، ایمیل میزنم :w16:

دلم واسه خیلیاشون تنگ شده :hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام

نمیشه یه کار کرد فله ای دعوت نکنن تو تاپیک؟:ws3:

نمیخوام غیر فعل کنم شاید یکی دوست داشت منو دعوت کنه تو تاپیک....ولی الان فقط نقش تبلیغات داره :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

برای موضوعاتی که تاپیک میکنیم و به نتیجه میرسه یا مثلا منصرف شدیم و ... خوبه یه گزینه به نتیجه رسید تو تاپیک داشته باشیم که استارتر انتخاب میکنه و یه فردی که مثلا N ماه بعد میاد فکر نکنه هنوز منتظر پاسخ هستن و بدونن که به نتیجه رسیده

مثلا من الان میخوام این تاپیک رو به عنوان به نتیجه رسیده ها علامت بزنم:ws37:

http://www.noandishaan.com/forums/thread117422.html#post1297929

درود

بعید می دونم اضافه کردن همچین گزینه ای امکان پذیر باشه ، ولی خب از طرفی ، لزومی هم به اضافه کردنش نیس :ws38:

شما میتونید وقتی تاپیک به نتیجه رسید، یه پست آخرش بدین و بگین که بحث تموم شده و به نتیجه رسیدین و حتی نتیجه رو هم اعلام کنید ، بعد هم از مدیر تالار مربوطه بخواین که تاپیک رو ببنده :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یه چت روم بذرید خیلی‌ خوب می‌شه ها

اینجوری با مدیران عزیز میخوایم گفتگو داشته باشیم باید بسی‌ روز هارو شب کنیم‌و بسی‌ شب هارو روز تا بتونیم ۴ تا جمله دسگیر خودمان کنیم اون هم به شکلی‌ بس نصفه نیمه

حل با داشتن چت رومی خاص در این انجمن کمی پیشرفت انجمن بیشتر خواهد بود

شاید پیشنهاد تکراری باشه که احتمال زیاد هم هست

به هر حل این پیشنهاد ویژه‌ من واسه شما

• Like 6
لینک به دیدگاه

اینجوری با مدیران عزیز میخوایم گفتگو داشته باشیم باید بسی‌ روز هارو شب کنیم‌و بسی‌ شب هارو روز تا بتونیم ۴ تا جمله دسگیر خودمان کنیم اون هم به شکلی‌ بس نصفه نیمه

بارها درمورد این مسائله صحبت شده، دلیل اصلیشم این بوده که این انجمن علمیه ، با گذاشتن چت باکس از فعالیت بچه ها کاسته میشه و تاثیر عکس داره، به طور مثال برای ماه تابستون به جای اینکه فعالیت بچه ها بیشتر بشه ، اغلب کاسته میشه ، فعالیت بچه ها بیشتر در پروفایل هاشون کشیده شده ..... حالا دیگه چت باکس قضیش یه چیز دیگس، به نظرم بدتر هم میشد.

من با چت باکسی مانند فیس بوک موافق بودم ،که در یکی از سایت ها دیده بودم، به نظرم جالب بود،اما فعلا امکانش نیست.

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من به عنوان یک کاربر کاملا معمولی میگم...

طبق تجربه ای که دارم چت باکس نتیجه ی منفی داره.

بدتر از کم شدن فعالیت کاربرا حتی ممکنه رنج سنی انجمن خیلی بیاد پایین!!

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بارها درمورد این مسائله صحبت شده، دلیل اصلیشم این بوده که این انجمن علمیه ، با گذاشتن چت باکس از فعالیت بچه ها کاسته میشه و تاثیر عکس داره، به طور مثال برای ماه تابستون به جای اینکه فعالیت بچه ها بیشتر بشه ، اغلب کاسته میشه ، فعالیت بچه ها بیشتر در پروفایل هاشون کشیده شده ..... حالا دیگه چت باکس قضیش یه چیز دیگس، به نظرم بدتر هم میشد.

من با چت باکسی مانند فیس بوک موافق بودم ،که در یکی از سایت ها دیده بودم، به نظرم جالب بود،اما فعلا امکانش نیست.

دوست عزیز من به عنوان یک کاربر کاملا معمولی میگم...

طبق تجربه ای که دارم چت باکس نتیجه ی منفی داره.

بدتر از کم شدن فعالیت کاربرا حتی ممکنه رنج سنی انجمن خیلی بیاد پایین!!

:icon_gol:

دقیقا درسته

ولی اگه مثل فیس بوق بود محشر بودا:thk:

اما خب مثل اینکه نمیشه:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دقیقا درسته

ولی اگه مثل فیس بوق بود محشر بودا:thk:

اما خب مثل اینکه نمیشه:hanghead:

البته بگم، یه سری مسائل حاشیه ای پیش میومد که قابل کنترل نبود، بازهم مشکلاتی بود، کلی شکایتم پشتش پیش میومد ، مخصوصا حالت فیس بوکش:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...