رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

دیگه دو تا کلیکه دیگه چی رو آموزش بدم؟ :banel_smiley_4:

جز اینکه بیای مسنجر بیام توو کام خودت و از این کار فیلم بگیرم بذارم تو انجمن. اعتماد مردمم جلب میشه وقتی ببینن بعنوان ادمین پیش قدم شدی biggrin.gif

منم به شدت از استقبال و حمایت شما سپاسگزاری میکنم biggrin.gif

چرا نیاز به اعتماد هست کافیه یه آدم نا اهل یه تروجان یا کیلاگر رو روی کامپیوتر کاربر بعنوان یه برنامه نصب کنه و ...

واسه همین میگم فقط دو سه تا کاربر درست و حسابی همچین صلاحیتی داشته باشن و ادمین مسئولیتشون رو قبول کنه ! biggrin.gif

اگه خواستی منم داوطلب میشما :whistle:

:ws3:

تروجان یا کیلاگر رو روی کامپیوتر کاربر بعنوان یه برنامه نصب کنه و ...

سر فرصت حتما درمورد اینا توضیح بدین که اینارو چطوری میشه فهمید رو سیستممون نصبه یا نه چیکار کنیم از شرش راحت بشیم و ......

:ws37:

به شدت سپاس :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا بیاین بجای این اسم فامیل بازیا و رزومه نویسی یه فرهنگی رو نهادینه کنیم به نام فرهنگ اعتماد biggrin.gif

الان مثلا خیلیا توو بخش کامپیوتر یه سری مشکلات عجیب و غریبی دارن که تا نشینی پشت کامپیوترشون نمیتونی بفهمی موضوع از چه قراره :ws38:

یه سری نرم افزار ها هستن مثل نرم افزار Team Viewer که به کمک اون ، در یک شرایط کاملا کنترل شده میتونیم وارد کامپیوتر همدیگه شیم و صاحاب کامپیوتر هم کاملا میتونه ببینه که ما داریم چیکار میکنیم و میتونه با یه کلیک مارو از کامش پرت کنه بیرون.

با این نرم افزار ما میریم توو کامپیوترشون و کامشونو درست میکنیم :ws38:

مثلا دو سه نفرو بعنوان computer technician انجمن انتخاب کنین که این صلاحیت رو داشته باشن از این کارا بکنن. خیلیم توو وقت و بازدهی و اعصاب و ... صرف جویی میشه :ws38:

حالا اگه Ok که چه بهتر . اگرم نه که به درک . your loss :biggrin:

ایده جالبی است.

"به خدمات کامپیوتری نواندیشان خوش آمدید."

فکر کنید 1 % همچین طرحی پیاده شود.:w02:

بنده هم جزء افراد مورد اعتماد هستم. البته اگر حقوق و مزایائی هم دارد. :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه خواستی منم داوطلب میشما :whistle:

:ws3:

تروجان یا کیلاگر رو روی کامپیوتر کاربر بعنوان یه برنامه نصب کنه و ...

سر فرصت حتما درمورد اینا توضیح بدین که اینارو چطوری میشه فهمید رو سیستممون نصبه یا نه چیکار کنیم از شرش راحت بشیم و ......

:ws37:

به شدت سپاس :ws3:

من اینکارو یه بار با دوستمون حمید سی اف دی انجام دادم

حمید اومد تو کامپیوتر من

خیلی باحال بود..

یه نرم افزار ساده هستش..خیلی باحاله:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دیگه دو تا کلیکه دیگه چی رو آموزش بدم؟ :banel_smiley_4:

جز اینکه بیای مسنجر بیام توو کام خودت و از این کار فیلم بگیرم بذارم تو انجمن. اعتماد مردمم جلب میشه وقتی ببینن بعنوان ادمین پیش قدم شدی biggrin.gif

منم به شدت از استقبال و حمایت شما سپاسگزاری میکنم biggrin.gif

چرا نیاز به اعتماد هست کافیه یه آدم نا اهل یه تروجان یا کیلاگر رو روی کامپیوتر کاربر بعنوان یه برنامه نصب کنه و ...

واسه همین میگم فقط دو سه تا کاربر درست و حسابی همچین صلاحیتی داشته باشن و ادمین مسئولیتشون رو قبول کنه ! biggrin.gif

باشد، میحرفیم با هم :ws3:

ولی چی چی ادمین مسئولیت گردن میگیره :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
باشد، میحرفیم با هم :ws3: ولی چی چی ادمین مسئولیت گردن میگیره :icon_pf (34):
یه جورایی سیستم خوبیه ها ولی تو ایران جواب نمیده!!! به خاطر سرعت اینترنتا!
  • Like 5
لینک به دیدگاه
باشد، میحرفیم با هم :ws3:

ولی چی چی ادمین مسئولیت گردن میگیره :icon_pf (34):

مسئولیت فبول کردن ینی همون تایید کردن فرد و... biggrin.gif

مثلا ما دو سه ساله همو میشناسیم دلیلی نداره بخایم با یه کار بچه گانه و سوء استفاده از اعتماد دیگران ، آّبرو و اعتبار خودمون رو ببریم زیر سوال. هوم؟

یه جورایی سیستم خوبیه ها ولی تو ایران جواب نمیده!!! به خاطر سرعت اینترنتا!

الان دیگه همه ADSL دارن . کی پیدا میشه دایل آپ داشته باشه ؟ biggrin.gif

-----------------------------

حالا جدای از پیشنهاد و ... این نوشته ها صرفا بخاطر این بود که دوستان هم انجمنی ، در خصوص تعمیر کامپیوترشون ، ورود به کامپیوتر و تعمیر مستقیم رو هم بعنوان یه Option ایمن در نظر داشته باشن. مثل کاری که CFD با کامپیوتر Soudi کرد و درستش کرد. مثل کاری که من روو کام J.A کردم و درست شد.

خلاصه اینکه : لطفا لوس نباشید :banel_smiley_4: biggrin.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسئولیت فبول کردن ینی همون تایید کردن فرد و... biggrin.gif

مثلا ما دو سه ساله همو میشناسیم دلیلی نداره بخایم با یه کار بچه گانه و سوء استفاده از اعتماد دیگران ، آّبرو و اعتبار خودمون رو ببریم زیر سوال. هوم؟

الان دیگه همه ADSL دارن . کی پیدا میشه دایل آپ داشته باشه ؟ biggrin.gif

-----------------------------

حالا جدای از پیشنهاد و ... این نوشته ها صرفا بخاطر این بود که دوستان هم انجمنی ، در خصوص تعمیر کامپیوترشون ، ورود به کامپیوتر و تعمیر مستقیم رو هم بعنوان یه Option ایمن در نظر داشته باشن. مثل کاری که CFD با کامپیوتر Soudi کرد و درستش کرد. مثل کاری که من روو کام J.A کردم و درست شد.

خلاصه اینکه : لطفا لوس نباشید :banel_smiley_4: biggrin.gif

آها. فکر کردم مسئولیت سیستم بقیه رو میگی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

users_online.png کاربران حاضر در انجمن

There are currently 2011 users online. تعداد 857 عضو و 1154 مهمان

این آمار و ارقام مربوط به ساعت 2:44 دقیقه بعد از ظهر شنبه 5 مرداد 1392 یک انجمن هست (اگر مانعی نداشت بفرمایید تا اسم انجمن رو هم بگم)

قطعا رسیدن به این جایگاه اتفاقی نبوده و عوامل زیادی در اون دخالت داشتند.من فکر میکنم اگر بشه یه الگو برداری از روند حرکتی انجمنهای دیگه که خیلی موفق هستن داشته باشیم. اینکه خطی مشی شون چی بوده و همینطور بررسی دلایل موفقیت این انجمنها،کمک خیلی خوبی برای ارتقای انجمنون خواهد بود ..

به امید روزی که انجمن ما به این جایگاه برسه....:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
users_online.png کاربران حاضر در انجمن

There are currently 2011 users online. تعداد 857 عضو و 1154 مهمان

این آمار و ارقام مربوط به ساعت 2:44 دقیقه بعد از ظهر شنبه 5 مرداد 1392 یک انجمن هست (اگر مانعی نداشت بفرمایید تا اسم انجمن رو هم بگم)

قطعا رسیدن به این جایگاه اتفاقی نبوده و عوامل زیادی در اون دخالت داشتند.من فکر میکنم اگر بشه یه الگو برداری از روند حرکتی انجمنهای دیگه که خیلی موفق هستن داشته باشیم. اینکه خطی مشی شون چی بوده و همینطور بررسی دلایل موفقیت این انجمنها،کمک خیلی خوبی برای ارتقای انجمنون خواهد بود ..

به امید روزی که انجمن ما به این جایگاه برسه....:a030:

اسمشو نگفتی ولی تابلوهه...:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسمشو نگفتی ولی تابلوهه...:icon_pf (34):

اتفاقا تعداد بازدید کنندگان لینک داشت که حذفش کردم ولی به نظر من هیچ ایرادی نداره که حتی اسمشون رو هم بگذارم،چرا؟

چون الگو برداری و در اصلاح benchmarking یکی از مهمترین ابزارهای ارتقای عملکرد سازمانها هست،یکی از بهترین روش هایی که در صنعت هم پیاده سازی میشه....

چیزی که ما میخواهیم پیشرفته ،پس نمیشه گفت ما فقط کار خودمون رو میکنیم و به ما ربطی نداره که بقیه چطوری موفق شدند چون بهرحال این مسیر هست که قبلا توسط اونها طی شده ،قطعا آزمون و خطاهای بسیاری داشته ،همین که بتونیم به یک جمع بندی در این موارد برسیم به نظر من گام مهمی در پیشرفت هست....:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

این مطلب رو امروز خوندم ،دیدم شاید بد نباشه اینجا هم بذارم....:a030:استاد مشغول درس مبحث نواندیشی و روشنفکری برای شاگردانش بود. اما خود می دانست این موضوعی است که بسادگی برای هرکسی جا نمی افتد. چون بحث فرهنگ دیرینه و فاخر بودن آن نیز مطرح شده بود شیوانا از یکی از شاگردان خواست تا پنجره را ببندد و گفت که تا مدتی باز نشود. هوا گرم بود و تعداد شاگردان هم زیاد. پس مدتی شاگردان کلافه شده و خواستار باز شدن پنجره گشتند. پنجره که باز شد همگی نفسی راحت کشیدند و احساس خشنودی کردند. شیوانا پرسید: «نسبت به این هوای مطبوع که همین الان وارد شد چه احساسی دارید؟»

شاگردان همگی آنرا یک جریان عالی و نجات بخش توصیف کردند. شیوانا گفت: «حالا که اینطور است پنجره را ببندید تا این هوای عالی را برای همیشه و در تمامی اوقات داشته باشید.»

تعدادی از شاگردان گفتند فکر بدی نیست اما تعدادی دیگر پس از کمی فکر با اعتراض گفتند: «ولی استاد اگر پنجره بسته شود این هوا نیز کم کم کهنه می شود و باز نیازمند تهویه می شویم.»

شیوانا گفت: «خب، حالا شما معنی نواندیشی را فهمیدید! در جوامع وقتی یک اندیشه یا ایده یا فلسفه نو پیدا می شود عامه مردم ابتدا در برابر آن مقاومت می کنند اما در طول زمان چنان به آن وابسته می شوند که بهتر کردن و ارتقاء آنرا فراموش می کنند و چون با فرهنگ شان مخلوط می شود نسبت به آن تعصب پیدا می کنند، مگر آنکه مثل بعضی از شما به ضرر آن هم فکر کنند.»

آیا شما در و پنجره ها را برای ورود ایده های نو باز می گذارید؟ آیا شما نوآوری را در سازمان خود مدیریت می کنید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

صفحه کاربرن هست که نوشته درباره من--- چرا واسه هیچ کاربری نمایش داده نمیشه؟اگه واسه همه نمایش داده بشه بهتر نیست؟

این قسمت میگم:

نام واقعیuserfield_edit.gif

رشته تحصیلیuserfield_edit.gif

گرایشuserfield_edit.gif مقطع تحصیلیuserfield_edit.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

صفحه کاربرن هست که نوشته درباره من--- چرا واسه هیچ کاربری نمایش داده نمیشه؟اگه واسه همه نمایش داده بشه بهتر نیست؟

این قسمت میگم:

درود :icon_gol:

موقع ثبت نام امکان درج شماره همراه هم هست به همین دلیل درباه ی من چیزی نمایش داده نمیشه !

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود :icon_gol:

موقع ثبت نام امکان درج شماره همراه هم هست به همین دلیل درباه ی من چیزی نمایش داده نمیشه !

یعنی تمام افراد شماره تلفن ثبت کردن!

ولی حداقل باید رشته تحصیلی فرد قابل دید باشه-تا حالا هر سایتی بودم حداقل اینو داشته!

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

این قسمت میگم:

متأسفانه این یه نقص هست یا بهتر بگم مشکل فنی هستش.

همونطور که بدری گفت، به خاطر اون درج شماره تماس، این قسمت فعلاً مخفی شده تا شماره در دید عموم دوستان قرار نگیره.

با اینکه نمایشش رو خصوصی کرده بودیم، ولی باز قابل رویت بود واسه بقیه. واسه همین مجبور شدیم فعلاً کل این قسمت رو مخفی کنیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

آقا قالب سایت بسیار بی روحه اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم .جالب نیست و آدمو جذب نمیکنه و اینکه اگه آخرین ارسال ها در پایین صفحه اصلی باشه به نظرم بهتره تا بالا مثل فروم های نفریحی شده الان:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

آقا قالب سایت بسیار بی روحه اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم .جالب نیست و آدمو جذب نمیکنه و اینکه اگه آخرین ارسال ها در پایین صفحه اصلی باشه به نظرم بهتره تا بالا مثل فروم های نفریحی شده الان:ws3:

سلام آقا میلاد. خوش اومدی به انجمن

آخرین ارسالا مگه جنبه تفریحی داره؟ :ws3:

در مورد قالب هم، قالب اصلی و دیفالت وی بولتین همینه (یه کمی بی روح تر از این :ws3: ) قالب دیفالت هم کمترین مشکلات رو داره معمولاً. قالبای دیگه هم که معمولاً جنگولکش بیشتر میشه که جنبه تفریحی رو بیشتر میکنه :ws3:

البته قرار هست یه قالب دومی هم اضافه بشه بعداً واسه کسایی که اگه دوست داشتن از قالب دوم استفاده کنن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام آقا میلاد. خوش اومدی به انجمن

آخرین ارسالا مگه جنبه تفریحی داره؟ :ws3:

در مورد قالب هم، قالب اصلی و دیفالت وی بولتین همینه (یه کمی بی روح تر از این :ws3: ) قالب دیفالت هم کمترین مشکلات رو داره معمولاً. قالبای دیگه هم که معمولاً جنگولکش بیشتر میشه که جنبه تفریحی رو بیشتر میکنه :ws3:

البته قرار هست یه قالب دومی هم اضافه بشه بعداً واسه کسایی که اگه دوست داشتن از قالب دوم استفاده کنن.

ای بابا کی گفت آخرین ارسال ها جنبه تفریحی داره؟گفتم شبیه فروم های تفریحی شده:ws3:

چه اشکالی داره الان جنگولکشو بیشتر کنین واسه امثال من که با ساده زیستی و قناعت میونه خوبی ندارن:ws3:

در کل ممنون به خاطر پاسخگویی فی الفور و بی درنگتون ایشالا با هم سایتو ببریم بالا . . . یعنی اون بالاها. . . نقطه ی آسمونا:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای بابا کی گفت آخرین ارسال ها جنبه تفریحی داره؟گفتم شبیه فروم های تفریحی شده:ws3:

چه اشکالی داره الان جنگولکشو بیشتر کنین واسه امثال من که با ساده زیستی و قناعت میونه خوبی ندارن:ws3:

در کل ممنون به خاطر پاسخگویی فی الفور و بی درنگتون ایشالا با هم سایتو ببریم بالا . . . یعنی اون بالاها. . . نقطه ی آسمونا:ws3:

قناعت پیش کن برادر من :ws3:

ایشالا :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
متأسفانه این یه نقص هست یا بهتر بگم مشکل فنی هستش.

همونطور که بدری گفت، به خاطر اون درج شماره تماس، این قسمت فعلاً مخفی شده تا شماره در دید عموم دوستان قرار نگیره.

با اینکه نمایشش رو خصوصی کرده بودیم، ولی باز قابل رویت بود واسه بقیه. واسه همین مجبور شدیم فعلاً کل این قسمت رو مخفی کنیم.

به هرحال هر نقصی قابل برطرف کردن هست:w16:

خب درج شماره تلفن رو بردارین:w16:

اخه یه نفر درخواست دوستی میده نباید بفهمیم کی هست حداقل چی خونده!مجبوریم بریم دنبای ارسالاش بفهمم کیه!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...