رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

درود...سبک نمایش اخرین ارسال ها خیلی خوب شده..فقط یکم گرافیش بهتر بشه دیگه حرف نداره:w16:

من که هیچوقت از این "آخرین ارسالها" استفاده نمیکردم. :ws3:

قبلاً چطوری بود؟ :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من که هیچوقت از این "آخرین ارسالها" استفاده نمیکردم. :ws3:

قبلاً چطوری بود؟ :ws3:

من هم مواقعی که دیگه خیلی حوصلم سر میرفت استفاده میکردم ولی بیشتر اخبار و تاپیک های عمومی به جای تخصصی در معرض دید بود.

مطمئنید، استفاده نمیکردید:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هم مواقعی که دیگه خیلی حوصلم سر میرفت استفاده میکردم ولی بیشتر اخبار و تاپیک های عمومی به جای تخصصی در معرض دید بود.

مطمئنید، استفاده نمیکردید:ws38:

یعنی میگی من دیوونه هستم؟ :ws37:

اگه منظورت اونیه که بالای سایته و کنار "کنترل پنل شما" من استفاده نمیکردم :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی میگی من دیوونه هستم؟ :ws37:

اگه منظورت اونیه که بالای سایته و کنار "کنترل پنل شما" من استفاده نمیکردم :ws37:

چی ؟ w58.gifw58.gifw58.gif من کی گفتم؟w58.gifw58.gif

خب آفرین بر شما کاربر تخصص گرا:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

این وضعیت جدید در مورد آخرین ارسال ها اصلا جالب نیست خیلی شلوغ و موضوعات به هیچ وجه به چشم نمیاد خودم چند روزه با این وضعیت جدید دیگه از آخرین ارسالها استفاده نمیکنم

• Like 8
لینک به دیدگاه
این وضعیت جدید در مورد آخرین ارسال ها اصلا جالب نیست خیلی شلوغ و موضوعات به هیچ وجه به چشم نمیاد خودم چند روزه با این وضعیت جدید دیگه از آخرین ارسالها استفاده نمیکنم

دقیقا خیلی اعصاب خورد کن شده:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

در مورد آخرین ارسالها تو لینک زیر الان توضیح دادم:

http://www.noandishaan.com/forums/post1279736.html#post1279736

:icon_gol:

دوستان بابت دو مسئله یه عذرخواهی کنم، یکی آخرین ارسالها که تغییر دادم و فرصت نکردم کامل درستش کنم. فعلاً برگردوندم حالت قبلی تا سر فرصت مناسب بتونم تغییراتشو انجام بدم.

یکی هم بابت ارورهای اخیر که نسبتاً زیاد شده و باعث کندی سرعت انجمن هم شده. یه مشکلی هست واسه ارتباط با پشتیبانی سرور که پیگیر هستیم زودتر رفع بشه. البته امروز مثل اینکه خدا رو شکر نسبت به یکی دو روز پیش کمتر بود افت سرعت و ارورا

• Like 4
لینک به دیدگاه

امکانش هست قسمت سرچ همه تاپیک ها و ارسال های کاربران رو جوری تنظیم کنید که هر کاربر بتونه تصمیم بگیره برای همه باز باشه یا نه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمیدونم مطالبی که اینجا میگم شاید اگه قسمت تغییر نام میگفتم بهتر بود ولی بقیه شو اینجا میگم::w16:

من وقتی برای فعالیت توی انجمن نواندیشان اومدم ، فقط قسمت برق و درخواست مقاله شو میشناختم وهیچ اطلاعاتی از نوع ساختار انجمن نداشتم

تا مدتها هم نمیدونستم چون خیلی اهل کنجکاوی توی انجمن نبودم از طرفی هم تاحالا توی همچین انجمن هایی عضو نبودم و خیلی با اینجور محیطها آشنایی نداشتم

هم من میدونم و هم شمادوستان که همیشه مطالب غیر علمی، کشش و جذابیت بیشتری داره تا مطالب علمی و تخصصی!!:ws37:

تعداد بچه هایی که توی انجمن دیدم که رشته شون برقیه زیاد بود ولی بنابر دلایل خودشون هیچ فعالیتی توی زمینه برقی دیگه نداشتن!!!

خیلی سعی کردم حداقل چندتاشونو دوباره بیارم ولی نیومدن!!!:sigh:

اوایلش که توی انجمن برق فعالیت میکردم خوب بود ولی بعداز یه مدت اونقدر جنبه های غیر علمی توی انجمن دیدم که احساس کردم دارم کار بیهوده ای اینجا انجام میدم

پیش خودم به اونا حق دادم که نیان توی قسمت برق فعالیت کنن. از اون طرف هم یکی یکی داشت از همین دوستانی که توی انجمن برق فعالیت میکردن کم میشد.:ws37:

الان اینو میگم و امیدوارم از دست من ناراحت نشین و گستاخی ندونین ولی انجمن نواندیشان رو الان حداقل توی قسمت برقی انجمن علمی نمیدونم

انجمن باید با کاربراش بچرخه نه با مدیرا و مسئولاش!!!

من توی محیط واقعی هم الان فقط توی محیطهای علمی و آموزشی کار میکنم و اگه قرار باشه اینجاهم با اسم واقعی باشم توی محیط غیر علمی همچین کاری نمیکنم و چون انجمن نواندیشان رو حداقل توی قسمت برقیش انجمن علمی نمیدونم همچین کاری نمیکنم.

گفته بودم اگه مرزی بین قسمت علمی و غیر علمیش باشه حاضرم اسم کاربریمو عوض کنم ولی پیشنهاد خاصی توی این زمینه ندارم به خواست شما اینجا حرفامو زدم فقط منظورم این بود که اگه قرار باشه توی محیط علمی هرکسی هر رفتار غیر مناسبی داشته باشه نحوه برخورد باهاش مشخصه ولی الان هرکسی هر رفتاری داشته باشه چون انجمن یه محیطی با سلایق و گرایش های مختلفه نمیشه به کسی خورده گرفت.

فکرهم نمیکنم انجمن درحال حاضر با هر رفتار کوچیکی بخواد عکس العمل نشون بده. البته حق داره که نخواد کاربراشو کم کنه ولی بازم ببخشید ولی در حال حاضر انجمن کمیت رو داره فدای کیفیت میکنه!!!

ببخشید زیاد صحبت کردم امیدوارم حرفی هم نزده باشم که ناراحتتون کرده باشه:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

میشه کاری کرد که عکسایی که تو انجمن آپلود میشه برای بازدید کننده های غیر عضو اینجوری بشه:

[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]

:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
امکانش هست قسمت سرچ همه تاپیک ها و ارسال های کاربران رو جوری تنظیم کنید که هر کاربر بتونه تصمیم بگیره برای همه باز باشه یا نه؟

نه این امکان نیست :ws3: ولی گفتم که تو سرچ پستا فقط پستای اسفند به اینور رو میاره. تقریباً هر 6ماه یه بارم کلاً همونا هم از سرچ پستای کاربر خارج میشه.

نمیدونم مطالبی که اینجا میگم شاید اگه قسمت تغییر نام میگفتم بهتر بود ولی بقیه شو اینجا میگم::w16:

من وقتی برای فعالیت توی انجمن نواندیشان اومدم ، فقط قسمت برق و درخواست مقاله شو میشناختم وهیچ اطلاعاتی از نوع ساختار انجمن نداشتم

تا مدتها هم نمیدونستم چون خیلی اهل کنجکاوی توی انجمن نبودم از طرفی هم تاحالا توی همچین انجمن هایی عضو نبودم و خیلی با اینجور محیطها آشنایی نداشتم

هم من میدونم و هم شمادوستان که همیشه مطالب غیر علمی، کشش و جذابیت بیشتری داره تا مطالب علمی و تخصصی!!:ws37:

تعداد بچه هایی که توی انجمن دیدم که رشته شون برقیه زیاد بود ولی بنابر دلایل خودشون هیچ فعالیتی توی زمینه برقی دیگه نداشتن!!!

خیلی سعی کردم حداقل چندتاشونو دوباره بیارم ولی نیومدن!!!:sigh:

اوایلش که توی انجمن برق فعالیت میکردم خوب بود ولی بعداز یه مدت اونقدر جنبه های غیر علمی توی انجمن دیدم که احساس کردم دارم کار بیهوده ای اینجا انجام میدم

پیش خودم به اونا حق دادم که نیان توی قسمت برق فعالیت کنن. از اون طرف هم یکی یکی داشت از همین دوستانی که توی انجمن برق فعالیت میکردن کم میشد.:ws37:

الان اینو میگم و امیدوارم از دست من ناراحت نشین و گستاخی ندونین ولی انجمن نواندیشان رو الان حداقل توی قسمت برقی انجمن علمی نمیدونم

انجمن باید با کاربراش بچرخه نه با مدیرا و مسئولاش!!!

من توی محیط واقعی هم الان فقط توی محیطهای علمی و آموزشی کار میکنم و اگه قرار باشه اینجاهم با اسم واقعی باشم توی محیط غیر علمی همچین کاری نمیکنم و چون انجمن نواندیشان رو حداقل توی قسمت برقیش انجمن علمی نمیدونم همچین کاری نمیکنم.

گفته بودم اگه مرزی بین قسمت علمی و غیر علمیش باشه حاضرم اسم کاربریمو عوض کنم ولی پیشنهاد خاصی توی این زمینه ندارم به خواست شما اینجا حرفامو زدم فقط منظورم این بود که اگه قرار باشه توی محیط علمی هرکسی هر رفتار غیر مناسبی داشته باشه نحوه برخورد باهاش مشخصه ولی الان هرکسی هر رفتاری داشته باشه چون انجمن یه محیطی با سلایق و گرایش های مختلفه نمیشه به کسی خورده گرفت.

فکرهم نمیکنم انجمن درحال حاضر با هر رفتار کوچیکی بخواد عکس العمل نشون بده. البته حق داره که نخواد کاربراشو کم کنه ولی بازم ببخشید ولی در حال حاضر انجمن کمیت رو داره فدای کیفیت میکنه!!!

ببخشید زیاد صحبت کردم امیدوارم حرفی هم نزده باشم که ناراحتتون کرده باشه:icon_gol:

مرسی خیلی خوب صحبتاتون و اگه با پیشنهاد و راهکاری هم همراه میشد عالی تر میشد :w16:

میشه کاری کرد که عکسایی که تو انجمن آپلود میشه برای بازدید کننده های غیر عضو اینجوری بشه:

[فقط کاربران عضو شده قادر به مشاهده لینک ها می باشند. برای ثبت نام کلیک کنید]

:ws3:

وقتی عکس رو آپلود میکنی، 6تا لینک بهت میده، لینک پنجم که نوشته لینک مستقیم برای انجمن ها رو اگه استفاده کنی و مستقیم تو پست بذاری کدش رو. عکس رو به همراه لینک نشون میده که باعث میشه عکس لینکدار بشه و مثل لینکای دیگه واسه مهمانا نشون نده و این پیغام رو بده :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من یه پیشنهادی دارم

ببینید تعداد زیادی از بچه ها اومدن اسماشونو تغییر دادن به واقعی و این کار همچنان در جریانه برای اینکه این کار از پایه شکل بگیره میتونیم موقع رجیستر کردن کاربر همون موقع که نام کاربری رو داره تعیین میکنه یه پیشنهادی کنارش نوشته بشه مبنی بر اینکه میتونید از اسامی واقعی و یا مخفف اسم و فامیلِ کامل یا برعکس استفاده کنن و طرف ممکنه برگرده افراد آنلاین رو با اسامی ببینه و کاملا براش عادی بشه:icon_redface:

عکس پایین و اسامی انتخاب شده رو ببینید !امشب ساعت 10:10 شکار شده!

p9qhhjwfhh5k75yj8tw.png

• Like 9
لینک به دیدگاه
من یه پیشنهادی دارم

ببینید تعداد زیادی از بچه ها اومدن اسماشونو تغییر دادن به واقعی و این کار همچنان در جریانه برای اینکه این کار از پایه شکل بگیره میتونیم موقع رجیستر کردن کاربر همون موقع که نام کاربری رو داره تعیین میکنه یه پیشنهادی کنارش نوشته بشه مبنی بر اینکه میتونید از اسامی واقعی و یا مخفف اسم و فامیلِ کامل یا برعکس استفاده کنن و طرف ممکنه برگرده افراد آنلاین رو با اسامی ببینه و کاملا براش عادی بشه:icon_redface:

عکس پایین و اسامی انتخاب شده رو ببینید !امشب ساعت 10:10 شکار شده!

p9qhhjwfhh5k75yj8tw.png

مرسی. یکی دیگه از بچه ها هم این پیشنهاد رو داد، قراره اینکار هم انجام بشه :w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

لينك باكس محصولات سايت كه تازه به بالاي سايت اضافه شده، اگر مقداري شكيل تر باشه و نمادي از فروشگاه توش باشه (مثلا اون گوشه بالاش. مثل لينك باكس بالاييش) و اينكه محصولات بصورت تصادفي نمايش داده بشه، بهتره به نظرم.

اينطوري فكر كنم جالب تر بشه.

پ.ن: فقط پيشنهاد بود.

• Like 8
لینک به دیدگاه
لينك باكس محصولات سايت كه تازه به بالاي سايت اضافه شده، اگر مقداري شكيل تر باشه و نمادي از فروشگاه توش باشه (مثلا اون گوشه بالاش. مثل لينك باكس بالاييش) و اينكه محصولات بصورت تصادفي نمايش داده بشه، بهتره به نظرم.

اينطوري فكر كنم جالب تر بشه.

پ.ن: فقط پيشنهاد بود.

پیشنهاد خوبی هم بود :ws3:

ظاهرشو بهتر میکنیم، ولی خب تصادفی نمیشه و باید خودمون هرچندوقت یه بار دستی عوض کنیم.

اینکه تصادفی نمیشه، واسه اینکه شاید بعدها توش از لینک تبلیغی هم استفاده بشه که تصادفی بودنش درست نیست.

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد برای قسمت فروشگاه دارم.

از اونجایی که کاربران ممکنه به فروشگاههای اینترنتی اعتماد زیادی نداشته باشند یا از اینکه محصول تبلیغ شده و خریداری شده همسان نباشه ،نگران باشند

پیشنهاد میدم از نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاههای اینترنتی استفاده کنید.

اینم سایتش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...