not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خب تو اون موقع گفته بودی یه بخش GIS تو تالار علوم زمین ایجاد کنیم، نگفته بودی جدا کنیم که. تازه متشاکی بودی چرا تو تالار شهرسازی هست، اینجا نمیذارین منظورت اینه که یه زیربخش اصلی بشه، آره؟ که تو صفحه اصلی انجمن مشخص باشه؟ بله من گفتم، الانم میگم که جاش همینجاست که هست دیگه خودت که میدونی دلیل شکایتمم این بود که کاربر سردرگم میشه. الان ببین کاربر تازه وارد اگه سوالی باشه میاد تالار زمین چون اونجا دنبالش میگرده. اانم میگم ادغامشون کن من که نیستم از بچه هایی که هرازگاهی میان تالار زمین هم که کسی جواب این بنده خداهارو نمیده، من به کی بگم عذاب میکشم میبینم سوال کسی بی جوابه این جی آی اسم که گیر کنه رو اعصابه!! لااقل بچه های شهرسازی جوابشونو بدن کاری ندارم صفحه اصلی باشه یا نباشه این دیگه نظر شماست، که بد هم نیست باشه، میگم حداقل حالا که میفرستینش تالار شهرسازی(ای حرومتون باشه) مشخص باشه که کاربری که سوال داره ببینتش:sigh: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ بله من گفتم، الانم میگم که جاش همینجاست که هست دیگه خودت که میدونیدلیل شکایتمم این بود که کاربر سردرگم میشه. الان ببین کاربر تازه وارد اگه سوالی باشه میاد تالار زمین چون اونجا دنبالش میگرده. اانم میگم ادغامشون کن من که نیستم از بچه هایی که هرازگاهی میان تالار زمین هم که کسی جواب این بنده خداهارو نمیده، من به کی بگم عذاب میکشم میبینم سوال کسی بی جوابه این جی آی اسم که گیر کنه رو اعصابه!! لااقل بچه های شهرسازی جوابشونو بدن کاری ندارم صفحه اصلی باشه یا نباشه این دیگه نظر شماست، که بد هم نیست باشه، میگم حداقل حالا که میفرستینش تالار شهرسازی(ای حرومتون باشه) مشخص باشه که کاربری که سوال داره ببینتش:sigh: تو تالار شهرسازیم بخشش هست، ولی خب چون خیلی تو در تو شده شاید زیاد مشخص نباشه ببینم اگه بشه جای بهتری داخل خود تالار منتقلش می کنیم و این قسمتی هم که تو علوم زمین هست رو ادغامش می کنیم با شهرسازی 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ضمن عرض خسته نباشید وتشکر... با توجه به زمان شمار انجمن ممکنه قابلیتی فراهم بشه که یک پست از طرف کاربر ارسال ودر جایی ذخیره بشه ولی در معرض عموم قرار نگیره اما مثلا به اون تایم داده بشه که 20روز دیگه ارسال مطلب مورد استفاده کاربران قرار بگیره ....به عبارت ساده تر میشه به ارسال مطالبمون تایم بدیم که تو یه زمان خاصی روئیت بشه . 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ تو تالار شهرسازیم بخشش هست، ولی خب چون خیلی تو در تو شده شاید زیاد مشخص نباشه ببینم اگه بشه جای بهتری داخل خود تالار منتقلش می کنیم و این قسمتی هم که تو علوم زمین هست رو ادغامش می کنیم با شهرسازی دقیقا، سخت پیدا میشه! باز منحصرش کرد به شهرسازی! باید بگم که قبل از اینکه من تقاضای بخش جی آی اس بدم بچه ها خودشون اومده بودن سوالاشونو تو تایپیک مجزا پرسیده بودن(تایپیک زده بودن) تو تالار جغرافیا( قبل تغییرات) یعنی اصلا شهرسازی رو برای GIS به رسمیت نشناخته بودن هرطور که صلاح میدونی، مرسی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ممد من که متوجه نشدم تو اگر فهمیدی رسیدگی کن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ممد من که متوجه نشدم تو اگر فهمیدی رسیدگی کن ضمن عرض خسته نباشید وتشکر...با توجه به زمان شمار انجمن ممکنه قابلیتی فراهم بشه که یک پست از طرف کاربر ارسال ودر جایی ذخیره بشه ولی در معرض عموم قرار نگیره اما مثلا به اون تایم داده بشه که 20روز دیگه ارسال مطلب مورد استفاده کاربران قرار بگیره ....به عبارت ساده تر میشه به ارسال مطالبمون تایم بدیم که تو یه زمان خاصی روئیت بشه . منظور ایشون "ارسال در آینده" است! قابلیتی که سایتها و وبلاگ ها دارند. مثلاً یه مطلب نوشته میشه، تاریخ ارسال و یا انتشار اون مطلب رو در آینده انتخاب میکنیم. مثلاً 4 روز آینده ساعت 21:45 انتشار پیدا کنه. 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ دقیقا، سخت پیدا میشه!باز منحصرش کرد به شهرسازی! باید بگم که قبل از اینکه من تقاضای بخش جی آی اس بدم بچه ها خودشون اومده بودن سوالاشونو تو تایپیک مجزا پرسیده بودن(تایپیک زده بودن) تو تالار جغرافیا( قبل تغییرات) یعنی اصلا شهرسازی رو برای GIS به رسمیت نشناخته بودن هرطور که صلاح میدونی، مرسی اینکه جی آی اس الان داره خاک میخوره خب برمیگرده به اینکه تاپیکها قدیمین و کسی هم فعالیت جدیدی توش انجام نداده وگرنه یه شهرسازیه و یه GIS بنده یه برنامه هایی واسه به رسمیت شناختنش دارم خوشحال میشم اگر بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم البته اگه به شهرسازا افتخار بدین 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اینکه جی آی اس الان داره خاک میخوره خب برمیگرده به اینکه تاپیکها قدیمین و کسی هم فعالیت جدیدی توش انجام نداده وگرنه یه شهرسازیه و یه GIS بنده یه برنامه هایی واسه به رسمیت شناختنش دارم خوشحال میشم اگر بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم البته اگه به شهرسازا افتخار بدین نه اتفاقا من نمیگم داره خاک میخوره اصن حرف من و پیشنهاد من چیز دیگه ایه. رسمیت رو که صرفا یه شوخی بود با محمد و شهرسازا ولی واقعیت داره دیگه جی آی اس یا همون سیستم اطلاعات جغرافیایی مربوط به جغرافیاست و علوم زمین!!! البته من قصد فخر فروشی و کل کل ندارم ها فقط خواستم دفاع کنم از این علم حالا اگه تو رشته های دیگه کاربرد داره که نباید غیرامانتداری کنن و بگن واسه ماست!:vahidrk: حالا دیگه همه رشته ها از جی آی اس استفاده میکنن بهتر نیست بخش جدایی باشه که همه راحت بهش دسترسی داشته باشن؟؟ الان دیگه یه رشته مستقلم شده تو دانشگاهها قصدم کمک به کاربرها بود وگرنه هرجور که راحتید و اصراری ندارم واسه تصمیمی هم که گرفتین، اتفاقا با دوستام رو یه طرحی داریم کار میکنیم واسه شهرداری که با جی آی اسه، وقتمونو گرفته ولی کلی تجربه گیرم میاد. کم میام انجمن ولی هر زمانی که بودم درخدمتم و مث همیشه افتخار میدم بهتون:persiana__hahaha: خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ نه اتفاقا من نمیگم داره خاک میخوره اصن حرف من و پیشنهاد من چیز دیگه ایه.رسمیت رو که صرفا یه شوخی بود با محمد و شهرسازا ولی واقعیت داره دیگه جی آی اس یا همون سیستم اطلاعات جغرافیایی مربوط به جغرافیاست و علوم زمین!!! البته من قصد فخر فروشی و کل کل ندارم ها فقط خواستم دفاع کنم از این علم حالا اگه تو رشته های دیگه کاربرد داره که نباید غیرامانتداری کنن و بگن واسه ماست!:vahidrk: حالا دیگه همه رشته ها از جی آی اس استفاده میکنن بهتر نیست بخش جدایی باشه که همه راحت بهش دسترسی داشته باشن؟؟ الان دیگه یه رشته مستقلم شده تو دانشگاهها قصدم کمک به کاربرها بود وگرنه هرجور که راحتید و اصراری ندارم واسه تصمیمی هم که گرفتین، اتفاقا با دوستام رو یه طرحی داریم کار میکنیم واسه شهرداری که با جی آی اسه، وقتمونو گرفته ولی کلی تجربه گیرم میاد. کم میام انجمن ولی هر زمانی که بودم درخدمتم و مث همیشه افتخار میدم بهتون:persiana__hahaha: خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم باعث افتخاره میتونم بپرسم پروژتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ باعث افتخاره میتونم بپرسم پروژتون چیه؟ خواهش البته، مکانیابی دفن پسماندها ببخشید اسپم شد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ ضمن عرض خسته نباشید وتشکر...با توجه به زمان شمار انجمن ممکنه قابلیتی فراهم بشه که یک پست از طرف کاربر ارسال ودر جایی ذخیره بشه ولی در معرض عموم قرار نگیره اما مثلا به اون تایم داده بشه که 20روز دیگه ارسال مطلب مورد استفاده کاربران قرار بگیره ....به عبارت ساده تر میشه به ارسال مطالبمون تایم بدیم که تو یه زمان خاصی روئیت بشه . امکانش الان نیست. اما نمیدونم بشه ایجاد کرد چنین امکانی رو یا نه. باید بگردم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ نه اتفاقا من نمیگم داره خاک میخوره اصن حرف من و پیشنهاد من چیز دیگه ایه.رسمیت رو که صرفا یه شوخی بود با محمد و شهرسازا ولی واقعیت داره دیگه جی آی اس یا همون سیستم اطلاعات جغرافیایی مربوط به جغرافیاست و علوم زمین!!! البته من قصد فخر فروشی و کل کل ندارم ها فقط خواستم دفاع کنم از این علم حالا اگه تو رشته های دیگه کاربرد داره که نباید غیرامانتداری کنن و بگن واسه ماست!:vahidrk: حالا دیگه همه رشته ها از جی آی اس استفاده میکنن بهتر نیست بخش جدایی باشه که همه راحت بهش دسترسی داشته باشن؟؟ الان دیگه یه رشته مستقلم شده تو دانشگاهها قصدم کمک به کاربرها بود وگرنه هرجور که راحتید و اصراری ندارم واسه تصمیمی هم که گرفتین، اتفاقا با دوستام رو یه طرحی داریم کار میکنیم واسه شهرداری که با جی آی اسه، وقتمونو گرفته ولی کلی تجربه گیرم میاد. کم میام انجمن ولی هر زمانی که بودم درخدمتم و مث همیشه افتخار میدم بهتون:persiana__hahaha: خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان استفاده کنم شوخی شوخی با شهرساز جماعتم شوخی؟ :vahidrk: ما که نگفتیم GIS فقط واسه شهرسازیه ولی خب تو اونجا فعالتره نسبتاً اما اینکه میگی میره مثلاً تو بخش علوم زمین سوال میپرسه، بستگی به رشتش داره معمولاً. مثلاً یه شهرساز تو تالار خودش دنبال بخش GIS هست نمیره تو تالارای دیگه ببینه هست یا نه. یا حتی تو صفحه اصلی انجمن تالار جدایی داره یا نه. این چیزای مشترک زیاده. مثلاً نرم افزار متلب بین خیلی از رشته های مهندسی مشترکه. ولی دیگه فرضاً یه مکانیکی نمیره تو برق یا حتی کامپیوتر دنبالش بگرده، تو همون تالار خودش دنبال اون قسمت میگرده. ولی اوکی سعی می کنیم بیشتر تو دید باشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ امکانش الان نیست. اما نمیدونم بشه ایجاد کرد چنین امکانی رو یا نه. باید بگردم. هک میخواد :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ درود...سبک نمایش اخرین ارسال ها خیلی خوب شده..فقط یکم گرافیش بهتر بشه دیگه حرف نداره 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ درود...سبک نمایش اخرین ارسال ها خیلی خوب شده..فقط یکم گرافیش بهتر بشه دیگه حرف نداره واقعا این خوبه؟ ولی از نظر من نظرسنجی بزارین براش...امیدوارم این مورد پسند واقع نشه... 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ واقعا این خوبه؟ولی از نظر من نظرسنجی بزارین براش...امیدوارم این مورد پسند واقع نشه... من اول فکر کردم سایت مشکل بوجود اومده براش که اینجوری شده. به نظرم قبلیه خیلی بهتر بود. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ وضع ارسالهای اخر افتضاحه بعد اون بیچاره ای که میخواد با موبایل چک کنه به غلط کردن میفته گند زدی ممد 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ واقعا این خوبه؟ولی از نظر من نظرسنجی بزارین براش...امیدوارم این مورد پسند واقع نشه... مثل google reader شده ...یعنی میبینی آخرین ارسال چیه و الکی تاپیک رو باز نمیکنیم....مسلما کامل نیست ولی خب مزیت هایی هم داره دیگه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ واقعا این خوبه؟ولی از نظر من نظرسنجی بزارین براش...امیدوارم این مورد پسند واقع نشه... مثل google reader شده ...یعنی میبینی آخرین ارسال چیه و الکی تاپیک رو باز نمیکنیم....مسلما کامل نیست ولی خب مزیت هایی هم داره دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده