Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آقا مرتضی. خوش اومدین به انجمن مهندسی کشاورزی گرایش های زیادی داره. این گرایش چون فعال نبوده واسش بخشی تشکیل نشده فعلاً. می تونید پیشنهادتون رو با مدیریت تالار کشاورزی مطرح کنید تو تاپیک زیر: http://www.noandishaan.com/forums/thread34204.html ایشالا که این گرایش هم فعال میشه 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آقا مرتضی. خوش اومدین به انجمن مهندسی کشاورزی گرایش های زیادی داره. این گرایش چون فعال نبوده واسش بخشی تشکیل نشده فعلاً. می تونید پیشنهادتون رو با مدیریت تالار کشاورزی مطرح کنید تو تاپیک زیر: http://www.noandishaan.com/forums/thread34204.html ایشالا که این گرایش هم فعال میشه از راهنماییت ممنونم:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید من گرایشها و بخش های رشته کشاورزی رو نگاه میکردم از گرایش * اقتصاد کشاورزی * مبحثی ندیدم تعجب کردم * در حال حاضر بخش اقتصاد مهمترین پارامتریه که باید بهش نگاه اساسی بشه اما شما به این مبحث نپرداختید از مدیران عزیز تقاضای ایجاد تایپک یا بخشی برای اقتصاد کشاورزی دارم متشکرم موفق باشید آقا مرتضی عزیز ... چندتا تاپیک مربوط به اقتصاد موجوده که چون تعدادش کمه و کسی نیست که بتونه تخصصی بهشون بپردازه توی بخش سایر مباحث تالار کشاورزی موجوده ... لینک ها رو برات گذاشتم. با این تعداد زدن بخش اقتصاد جالب توجه نیست. انشالله با حضور شما بخش اقتصاد کشاورزی رو رونق میبخشیم. سلام آقا مرتضی. خوش اومدین به انجمن مهندسی کشاورزی گرایش های زیادی داره. این گرایش چون فعال نبوده واسش بخشی تشکیل نشده فعلاً. می تونید پیشنهادتون رو با مدیریت تالار کشاورزی مطرح کنید تو تاپیک زیر: http://www.noandishaan.com/forums/thread34204.html ایشالا که این گرایش هم فعال میشه ممنون محمد جان. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام.من 1 پیشنهاد دارم.البته نمیدونم به پیشرفت مربوط میشه یا نه تو تالار کامپیوتر همیشه ی همیشه قسمت سوالات و مشکلات کامپیوتری آپ هست.اینجوری بقیه مطالب علمی هیچوقت آپ نیست .ممکنه ما اصلا نبینیمشون. اگه ممکنه این قسمتو 1 کاریش کنید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام.من 1 پیشنهاد دارم.البته نمیدونم به پیشرفت مربوط میشه یا نه تو تالار کامپیوتر همیشه ی همیشه قسمت سوالات و مشکلات کامپیوتری آپ هست.اینجوری بقیه مطالب علمی هیچوقت آپ نیست .ممکنه ما اصلا نبینیمشون. اگه ممکنه این قسمتو 1 کاریش کنید تا باشه فعال و بروز بودن این مدل تاپیکا تو همه تالارا. یکی از نقاط پیشرفت انجمن همین قوی بودن تاپیکای پرسش و پاسخ هستش، حالا اومدی میگی آپ نشه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا باشه فعال و بروز بودن این مدل تاپیکا تو همه تالارا.یکی از نقاط پیشرفت انجمن همین قوی بودن تاپیکای پرسش و پاسخ هستش، حالا اومدی میگی آپ نشه خب پس بقیه مباحث چی؟ کامپیوتر که فقط پرسش و پاسخ و مشکلاتش نیست 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب پس بقیه مباحث چی؟کامپیوتر که فقط پرسش و پاسخ و مشکلاتش نیست بقیه مباحث فعالتر بشن. نه اینکه یه مبحث فعالو بذاریم کنار مثل اینکه به شاگرد زرنگ کلاس میگن تو چرا درس میخونی، تو هم مثل ما باش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقیه مباحث فعالتر بشن.نه اینکه یه مبحث فعالو بذاریم کنار مثل اینکه به شاگرد زرنگ کلاس میگن تو چرا درس میخونی، تو هم مثل ما باش واقعا چرا این طوریه این همه رشته تو انجمن داریم فقط هر سال شهر سازی ت ک رقمی ودو رقمی داریم ب بقیه رشت ها 4 رقمیه :whistle::whistle::whistle: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقیه مباحث فعالتر بشن.نه اینکه یه مبحث فعالو بذاریم کنار مثل اینکه به شاگرد زرنگ کلاس میگن تو چرا درس میخونی، تو هم مثل ما باش منظورم به فعال بودن یا نبودن نیست.میگم بقیه مطالب حداقل 1 ساعت آپ نیستن.نمیگم هم حذف بشه این قسمت.1 جا دیگه منتقل بشه بعدشم این فقط 1 پیشنهاد بود.اگه قراره پیشنهاد ندیم پس این تاپیک هم برداشته بشه.وقتی هیچ پیشنهادی عملی نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم به فعال بودن یا نبودن نیست.میگم بقیه مطالب حداقل 1 ساعت آپ نیستن.نمیگم هم حذف بشه این قسمت.1 جا دیگه منتقل بشه بعدشم این فقط 1 پیشنهاد بود.اگه قراره پیشنهاد ندیم پس این تاپیک هم برداشته بشه.وقتی هیچ پیشنهادی عملی نمیشه خب بابا منم جواب پیشنهادو میدم دیگه :icon_pf (34): پیشنهاد نصفه نیمه میدی دیگه. میگی یه کاریش بکنین. الان مثلاً میگی یه جا دیگه منتقلش کنیم. کجا منتقلش کنیم؟ هرجا منتقل بشه بالاخره آپدیته هست دیگه مگه اینکه منتقل بشه بایگانی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بابا منم جواب پیشنهادو میدم دیگه :icon_pf (34): پیشنهاد نصفه نیمه میدی دیگه. میگی یه کاریش بکنین. الان مثلاً میگی یه جا دیگه منتقلش کنیم. کجا منتقلش کنیم؟ هرجا منتقل بشه بالاخره آپدیته هست دیگه مگه اینکه منتقل بشه بایگانی خب تو مدیری.من چه بدونم کجا منتقلش کنی اصلا من دیگه پیشنهاد نمیدم که انجمن پیشرفت نکنه 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واقعا چرا این طوریه این همه رشته تو انجمن داریم فقط هر سال شهر سازی ت ک رقمی ودو رقمی داریم ب بقیه رشت ها 4 رقمیه :whistle::whistle::whistle: من شیفته ی ارتباط این پست با بقیه ی پست ها شدم الان :girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من شیفته ی ارتباط این پست با بقیه ی پست ها شدم الان :girl_in_dreams: این واقعا یه سوال حیاتیه میشه گفت در حد سند 20 ساله کشور عرزش داره شاید تلنگری باشه برا بقیه شایدم نباشه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با توجه به سوبرداشت هایی که از زدن دکمه "تشکر" زیر پست ها می شود، پیشنهاد میشود که به جای کلمه "تشکر" از کلمه "می پسندم" استفاده کنید، که البته درستش هم همین است (با توجه به اون انگشت شصت!!). دلیل: بعضی وقتها شده که پست هایی داشته باشیم که فرد خاصی ازش تشکر نکرده است، این رو دلیل بر بی ادبی فرد ندانیم، البته این ایراد از ماهیت کلمه "تشکر" هست که این توقع در فرد نگارنده پُست ایجاد میشه که باید از من تشکر شود. ولی اگه این کلمه به "می پسندم" تغییر کند، مشخصه که هرکسی که موافق نوشته باشه دکمه را فشار میده. پ.ن: این فقط یک پیشنهاد برای ایجاد و تداوم محیط های دوستانه مجازی بود. و غیرقابل ترجمه و فاقد هرگونه ارزش دیگری است. 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با توجه به سوبرداشت هایی که از زدن دکمه "تشکر" زیر پست ها می شود، پیشنهاد میشود که به جای کلمه "تشکر" از کلمه "می پسندم" استفاده کنید، که البته درستش هم همین است (با توجه به اون انگشت شصت!!). دلیل: بعضی وقتها شده که پست هایی داشته باشیم که فرد خاصی ازش تشکر نکرده است، این رو دلیل بر بی ادبی فرد ندانیم، البته این ایراد از ماهیت کلمه "تشکر" هست که این توقع در فرد نگارنده پُست ایجاد میشه که باید از من تشکر شود. ولی اگه این کلمه به "می پسندم" تغییر کند، مشخصه که هرکسی که موافق نوشته باشه دکمه را فشار میده. پ.ن: این فقط یک پیشنهاد برای ایجاد و تداوم محیط های دوستانه مجازی بود. و غیرقابل ترجمه و فاقد هرگونه ارزش دیگری است. نکته ریز و خوبیه 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکته ریز و خوبیه کجا ریزه به این درشتی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام علیکم و رحمته الله و برکاتو محمد چرا تو تایید صلاحیت نشدی بریزیم اعتصاب یه پیشنهاد میخواستم یه راه ایجاد کنیم با ما بتونیم این امتیازاتمون رو به بقیه اهدا کنیم در صورت تمایل مثلا اگه کسی کار مفیدی برامون انجام داد که کارمون راه افتاد کمک درسی یا برنامه ای کرد برای تشکر یه مقدار از امتیازاتمون به اون کاربر بدیم انجمن هزار نوع مدیر داره امکانش هستش یه نفر به عنوان مسئول این کار در نظر گرفته بشه ما که این امتیازات رو با خودمون به اون دنیا نمیبریم حداقل با این کار بتونیم تشکر کوچیکی از فرد مقابل داشته باشیم میشه قانون گذاشت اهدا امتیاز فقط مربوط به مسائل علمی هستش این طور خیلی ها انگیزه شون زیاد میشه برای فعالیت و کمک به دیگران 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام علیکم و رحمته الله و برکاتو محمد چرا تو تایید صلاحیت نشدی بریزیم اعتصاب یه پیشنهاد میخواستم یه راه ایجاد کنیم با ما بتونیم این امتیازاتمون رو به بقیه اهدا کنیم در صورت تمایل مثلا اگه کسی کار مفیدی برامون انجام داد که کارمون راه افتاد کمک درسی یا برنامه ای کرد برای تشکر یه مقدار از امتیازاتمون به اون کاربر بدیم انجمن هزار نوع مدیر داره امکانش هستش یه نفر به عنوان مسئول این کار در نظر گرفته بشه ما که این امتیازات رو با خودمون به اون دنیا نمیبریم حداقل با این کار بتونیم تشکر کوچیکی از فرد مقابل داشته باشیم میشه قانون گذاشت اهدا امتیاز فقط مربوط به مسائل علمی هستش این طور خیلی ها انگیزه شون زیاد میشه برای فعالیت و کمک به دیگران اینم بررسی میشه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اینم بررسی میشه افرین افرین 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ درود. چرا تاپیک انتقادات انجمن وجود نداره؟ من الان دنبال یکی از تاپیکهای قدیمیم میگشتم، پیداش نکردم. تو لیست تاپیک هام فقط 7-8 تا تاپیک هست! موضوع چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده