amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ آها ، اینجوری باز بهتره ، وگرنه طرف لیستو که نمی گرده هیچی، کلا صفحه ثبت نام و عضویتو می بنده و 4 تا فوشم میده به صاحابش اینطوری باشه خوب میشه نه خوب میشه اون قسمتو از حالت اجباری ثبت نام درآورد... مثل قسمت "معرف شما کیستَه؟!":ws3: راستی...چه خبره؟! چنتا مدال داری تو؟ زمون ما 1 مدال میدادن به عکاسا...تو مسابقه ی بعدی اون مدالو با چک و لغد از یارو میگرفتن و در حالی که به خون برنده ی قبلی آغشته بود مینداختن گردن برنده ی بعدی... لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ نه خوب میشه اون قسمتو از حالت اجباری ثبت نام درآورد...مثل قسمت "معرف شما کیستَه؟!":ws3: راستی...چه خبره؟! چنتا مدال داری تو؟ زمون ما 1 مدال میدادن به عکاسا...تو مسابقه ی بعدی اون مدالو با چک و لغد از یارو میگرفتن و در حالی که به خون برنده ی قبلی آغشته بود مینداختن گردن برنده ی بعدی... خب پس در اون صورت کسی پرش نمی کنه و دسته بندیمون ناقص میشه . آره بابا منم قدیما زارت سر یه ماه ازم می گرفتن مدال عکاسیو ، جدیدا مث اینکه تاریخ انقضاشون رفته بالا قابل نداره حالا تازه یکی از مدالامو گرفتن چن روز پیش 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ لطفا ارسال اتوماتیک پیام خصوصی بعد از حذف پست رو راه بندازید. ممنون 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ چرا اینجا اینقدر سوت و کور میزنه؟! لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ لطفا ارسال اتوماتیک پیام خصوصی بعد از حذف پست رو راه بندازید.ممنون سلام، ممنونم بابت پیشنهادتون، از طرف مدیریت اعلام شده که امکانش نیست... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ چرا اینجا اینقدر سوت و کور میزنه؟! این بخش سایت مدتی است که به ملکوت اعلا پیوسته... 3 لینک به دیدگاه
nazanin.n.z 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اگر بخش رباتیک هم به انجمن مهندسی اضافه کنید خیلی خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ اگر بخش رباتیک هم به انجمن مهندسی اضافه کنید خیلی خوب میشه هستش دوست عزیزم.... اما به صورت تالار جداگونه نیست و یکی از زیر مجموعه های تالار برقه.. که به نظر من کفایت میکنه چون برق و رباتیک بسیار شبیه هم هستن.. رباتیک و هوش مصنوعی 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ آقا آیا این انصافه ما به عنوان یک کاربر قدیمی نتونیم یه عکس کوچولو بزاریم امضامون؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ آقا آیا این انصافه ما به عنوان یک کاربر قدیمی نتونیم یه عکس کوچولو بزاریم امضامون؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خودم یادم اومد چطوری بود بلد شدم مرسی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ این خیلی بده که امکان ویرایش پست بعد از مدتی برداشته میشه. لااقل برا تالازهای تخصصی بر ندارید امکانشو. لازم میشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ این خیلی بده که امکان ویرایش پست بعد از مدتی برداشته میشه.لااقل برا تالازهای تخصصی بر ندارید امکانشو. لازم میشه. این امکان واسه تالار و شخص و گروه خاصی تعریف نمیشه. کلی هستش. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ این امکان واسه تالار و شخص و گروه خاصی تعریف نمیشه. کلی هستش. خوب کلی بزارید بمونه تایپیکهایی که تو تالارهای تخصصی زده میشه گاهی چندماه ادامه پیدا میکنه. گاهی نیاز به ویرایش پیدا میکنن. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خوب کلی بزارید بمونهتایپیکهایی که تو تالارهای تخصصی زده میشه گاهی چندماه ادامه پیدا میکنه. گاهی نیاز به ویرایش پیدا میکنن. بعضیا جنبشو نداشتن. این مسئله کار مدیرایی که به اون قسمت دسترسی مدیریتی دارن یا مدیرای ارشد رو زیاد میکنه چون باید این درخواستایی که واسه ویرایشا هست رو انجام بدن. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بعضیا جنبشو نداشتن. این مسئله کار مدیرایی که به اون قسمت دسترسی مدیریتی دارن یا مدیرای ارشد رو زیاد میکنه چون باید این درخواستایی که واسه ویرایشا هست رو انجام بدن. خوب برادر من بیا و این امکان رو به کاربر بده که خودش پستشو ویرایش کنه کار مدیرام سبک تر میشه. خوبه من هی بیام بگم محمد بیا پست منو ویرایش کن؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خوب برادر من بیا و این امکان رو به کاربر بده که خودش پستشو ویرایش کنه کار مدیرام سبک تر میشه.خوبه من هی بیام بگم محمد بیا پست منو ویرایش کن؟؟؟ من میگم نره تو میگی بدوش بعضیا جنبشو نداشتن. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ من میگم نره تو میگی بدوش اوکی دیگه هیچی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود بر محمد امروز دوباره از دستم در رفت تولبار نواندیشان رو دانلود کردم یه چیزای جالبناکی دیدم چرا دیگه رنکینگ رو نمایش نمیده؟! یا من نمیبینم! بعد اینکه همه تالارهارو گزاشتی حتی نجوم رو اونوقت زمین رو نزاشتی اگه حق این تالارو ازت نگیرم اسممو به گودال ماریانا تغییر میدم خواستم فقط گفته باشم وگرنه با این موارد مشکلی ندارم. موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود بر محمدامروز دوباره از دستم در رفت تولبار نواندیشان رو دانلود کردم یه چیزای جالبناکی دیدم چرا دیگه رنکینگ رو نمایش نمیده؟! یا من نمیبینم! بعد اینکه همه تالارهارو گزاشتی حتی نجوم رو اونوقت زمین رو نزاشتی اگه حق این تالارو ازت نگیرم اسممو به گودال ماریانا تغییر میدم خواستم فقط گفته باشم وگرنه با این موارد مشکلی ندارم. موفق باشید ااا. مگه تولبار انجمن دوباره درست شده؟ واسه خود من نشون نمیده؟ من فکر میکردم دیگه از کار افتاده و دیگه آپدیتش نکردم خیلی وقته. میرم بررسی میکنم یه سری یه آپدیتش کنم. رتبه رو اون موقع هم نمیزد. رتبه رو تو تولبار اصلی خود الکسا نشون میده. 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید من گرایشها و بخش های رشته کشاورزی رو نگاه میکردم از گرایش * اقتصاد کشاورزی * مبحثی ندیدم تعجب کردم * در حال حاضر بخش اقتصاد مهمترین پارامتریه که باید بهش نگاه اساسی بشه اما شما به این مبحث نپرداختید از مدیران عزیز تقاضای ایجاد تایپک یا بخشی برای اقتصاد کشاورزی دارم متشکرم موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده