رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

من تا حالا گزینه ویرایش پست رو در کنار پست هام ندیدم.

یعنی تو همین تاپیک هم نمیتونید پستتونو ویرایش کنید؟

همین پستتون چی؟

مثلا" پست قبلی من رو نگاه کن که ویرایشش کردم

اگه اینطوریه که احتمالا" مشکل دارید و باید محمد خان اکانتتونو چک کنه

البته شاید به خاطر اینه که هنوز جز کاربران تازه وارد هستید

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

واسه تاپیک زدن امیدوارم این دوتا لینک آموزشی خوب باشه:

http://www.noandishaan.com/forums/thread2119.html

http://www.noandishaan.com/forums/thread72450.html

اگه ناقص بود، بگین توضیح بهتری بدیم :a030:

اگه به نظرتون تالار صنایع بهتر هستش. با مدیر این تالار (مهندس خوش فکر) هم می تونید هماهنگی کنید که در صورت نیاز تبلیغش رو هم انجام بدن :a030:

سلام. تاریخ شمسی خوبه. اما این احتمال هست که شاید بعداً واسه آپدیت به مشکل بخوره.

از کسی که تست کرده باشه و یا از خود وی بولتین بپرس. شاید هم اینطوری نباشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای کاربران تازه وارد تا چند پست ابتدای این گزینه وجود نداره دوست عزیز :a030:

در جهت بالا بردن تعداد پستام باید بگم که ، آخه چرا؟ الان من یکی از پستام ایراد داشت یکی از مدیرا ویرایشش کرد ، کار خودتون زیاد میشه.

با تشکر از دوستان ، بعد از پست 11 ام گزینه ویرایش پست اومد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
در جهت بالا بردن تعداد پستام باید بگم که ، آخه چرا؟ الان من یکی از پستام ایراد داشت یکی از مدیرا ویرایشش کرد ، کار خودتون زیاد میشه.

با تشکر از دوستان ، بعد از پست 11 ام گزینه ویرایش پست اومد.

خب دوست عزیز این به دلیل مشکلاتی بود که به تجربه ثابت شده که به این صورت باشه

عب نداره دوست عزیز اینجوری ارتباط بین مدیران و کاربران بیشتر هم میشه:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

اگه دریافت پیغام ها همراه با تک صدا (مثل دریافت پیام در فیس بوک) باشه فکر میکنم جالبتره!:a030:

تک صدا منظورت چیه؟ :ws52:

از کسی که تست کرده باشه و یا از خود وی بولتین بپرس. شاید هم اینطوری نباشه.

اگه مشکل نداشت خود وی بولتین فارسی استفاده میکرد :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تک صدا منظورت چیه؟ :ws52:

سلام. ضمن تشکر از شما عرض کردم مثل مسنجر یا فیس بوک که پیغام ها رو همراه با صدای کوتاهی دریافت میکنیم.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

اگه میشه یه دکمه زیر پست ها اضافه بشه که بعنوان: گزارش خرابی لینک ها

که هر کسی که فایلی رو قرار میده بتونه اون رو توی پستش قرار بده.

در واقع توی تنظیمات پست باشه که کسی که لینک دانلود قرار میده بتونه این گزینه رو انتخاب کنه.

و ارسال بشه به مدیر تالار.

میشه؟

:ws38:

بنظرم امکان خیلی مفیدیه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

پیشنهاد خیلی خوبیه

ولی فرقش با دگمه گزارش تخلف چیه؟

همون تخلف هم بزنی ما رسیدگی میکنیم ولی میتونه این دکمه کاربرارو تشویق کنه که برن به این سمت که به ما اعلام کنن تا رسیدگی کنیم اگر بشه اصلاح کرد درست شه اگه نه که حذف شه

نمیدونم باید بررسی شه ببینیم اگه دکمه ها زیاد شه کاربر تازه وارد رو سردر گم میکنه یا نه

ولی باز ایده خوبی به نظرم من

موافقم اگه از نظر فنی امکانش باشه

آفرین اسماعیل بهت افتخار میکنم :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
پیشنهاد خیلی خوبیه

ولی فرقش با دگمه گزارش تخلف چیه؟

همون تخلف هم بزنی ما رسیدگی میکنیم ولی میتونه این دکمه کاربرارو تشویق کنه که برن به این سمت که به ما اعلام کنن تا رسیدگی کنیم اگر بشه اصلاح کرد درست شه اگه نه که حذف شه

نمیدونم باید بررسی شه ببینیم اگه دکمه ها زیاد شه کاربر تازه وارد رو سردر گم میکنه یا نه

ولی باز ایده خوبی به نظرم من

موافقم اگه از نظر فنی امکانش باشه

آفرین اسماعیل بهت افتخار میکنم :w02:

مرسی :TAEL_SmileyCente:

این رو من واسه این پیشنهاد دادم که اینطوری گزارش برای مدیر تالار فرستاده میشه و یا اینکه یه جای خاصی بره و یکی که مسئول باشه در اسرع وقت ارجاع بده به مدیر مربوطه.

اینطوری فکر کنم لینکهای خراب زودتر و بهتر شناسایی میشن.

الان مشکلی که بیشتر تالارهای تخصصی باهاش مواجه هستند همین لینک های خرابه که من امروز صبح یکیش رو از تالار هنر براتون گزارش کردم. این به ضرر انجمن تموم میشه در مجموع.

اگه بشه خیلی خوب میشه :a030:

منم به خودم افتخار میکنم :TAEL_SmileyCente::w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
amin 202 مهمان

اهههم....سلام...:ws3:

خوبید انشاالله؟

بریم سر اصل مطلب....یه پیشنهاد داشتم....

میشه این امکان رو به زننده ی تاپیک اضافه کنید تا بتونه تنظیم کنه تاپیکش رو که پست اولش تو تمامی صفحات تاپیکش همواره پست اول باشه!

این ایده زمانی بدید میخوره که مخاطبین تاپیک بخوان مرتب پست اول رو چک کنن...یا سوالی تو پست اول پرسیده شده که کاربران بخوان بهش جواب بدن.... :ws38:

لینک به دیدگاه
اهههم....سلام...:ws3:

خوبید انشاالله؟

بریم سر اصل مطلب....یه پیشنهاد داشتم....

میشه این امکان رو به زننده ی تاپیک اضافه کنید تا بتونه تنظیم کنه تاپیکش رو که پست اولش تو تمامی صفحات تاپیکش همواره پست اول باشه!

این ایده زمانی بدید میخوره که مخاطبین تاپیک بخوان مرتب پست اول رو چک کنن...یا سوالی تو پست اول پرسیده شده که کاربران بخوان بهش جواب بدن.... :ws38:

به به. سلام علیکم :ws3:

نمیشه جوری باشه که استارتر تنظیم کنه. کلاً یا اینطوری باید باشه یا نه :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دورود

خوب واسه بعضی انجمنا فعالش کنید مثل همین دفتر مدیریت یا گفتگو ازاد :-d

اگه امکانش هست و میشه یه Syntax Highlighter نصب کنید خیلی خوب میشه تو قسمت برنامه نویسی نیاز داریمش :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

نمیشه؟

باشه...اگر لازمه یه نظرسنجی بذارید...ولی فکر کنم چیز خوبی باشه...اینم باید بصورت اطلاعیه مطرح کنید که ازینپس پست اول نباید خیلی پرحجم و حاوی عکس و فلش باشه... :ws38:

لینک به دیدگاه
نمیشه؟

باشه...اگر لازمه یه نظرسنجی بذارید...ولی فکر کنم چیز خوبی باشه...اینم باید بصورت اطلاعیه مطرح کنید که ازینپس پست اول نباید خیلی پرحجم و حاوی عکس و فلش باشه... :ws38:

من تو چندتا انجمن دیگه هم دیدم،پیشنهاد خوبیه، دیگه هی به صفحه اول برنمیگردی :a030:

امیدوارم بشه این امکان اضافه بشه،حداقلش اینکه دیگه خود کاربر هم تنظیمش نکنه،تو همه تالارهام باشه خوبهhanghead.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

پیشنهاد میدم که موقع ثبت نام بخشی تحت عنوان (نرم افزاری که در آن تخصص دارید) وجود داشته باشه...مثل "مقطع تحصیلی" که تو اطلاعات عمومی کاربر ذخیره میشه. با اینکار میشه کاربران با تخصص نرم افزاری رو راحتتر و سریعتر دور هم جمع کرد...تو مراحل بعدی انقلاب آموزشی به دردمون میخوره این امکان...:ws3:

لینک به دیدگاه
پیشنهاد میدم که موقع ثبت نام بخشی تحت عنوان (نرم افزاری که در آن تخصص دارید) وجود داشته باشه...مثل "مقطع تحصیلی" که تو اطلاعات عمومی کاربر ذخیره میشه. با اینکار میشه کاربران با تخصص نرم افزاری رو راحتتر و سریعتر دور هم جمع کرد...تو مراحل بعدی انقلاب آموزشی به دردمون میخوره این امکان...:ws3:

از نظر تئوری پیشنهاد خوبیه اما از نظر عملی نه :ws38:

اون مقطع تحصیلی اگه حالت کشویی و انتخابی داره و دسته بندی شده بخاطر اینه که 5 تا دونه س ، اما نرم افزار چی ؟ یه عالمه نرم افزاره، هر رشته کم کمش 5 تا نرم افزار خاص خودشو داره ، نمیشه اون همه رو لیست کرد که .

جای خالی هم نمیشه گذاشت که خودشون تایپ کنن ، یکی فارسی میزنه یکی انگلیسی، یی کلا اشتباه تایپ می کنه :ws3: در نتیجه گروه بندی نمیشن و بدردمون نمی خوره :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
از نظر تئوری پیشنهاد خوبیه اما از نظر عملی نه :ws38:

اون مقطع تحصیلی اگه حالت کشویی و انتخابی داره و دسته بندی شده بخاطر اینه که 5 تا دونه س ، اما نرم افزار چی ؟ یه عالمه نرم افزاره، هر رشته کم کمش 5 تا نرم افزار خاص خودشو داره ، نمیشه اون همه رو لیست کرد که .

جای خالی هم نمیشه گذاشت که خودشون تایپ کنن ، یکی فارسی میزنه یکی انگلیسی، یی کلا اشتباه تایپ می کنه :ws3: در نتیجه گروه بندی نمیشن و بدردمون نمی خوره :5c6ipag2mnshmsf5ju3

بشه 100تا!:ws3:

(البته بعضی رشته ها نرم افزاراشون مشترکه...مثلاً AutoCad هم تو مکانیک هست هم معماری هم عمران و هم نقشه کشی)

تو Word یه امکان هست که وقتی می خوای فونت نوشتت رو انتخاب کنی،وقتی حرف اولش رو مینویسی هرچی فونت با اون حرف هستو ردیف میکنه برات...میشه از این امکان هم استفاده کرد البته نمیدونم برای vBulletin جدیدی که ممد استفاده میکنه این امکان هست یا نه...باید باشه البته...:w16:

لینک به دیدگاه
بشه 100تا!:ws3:

(البته بعضی رشته ها نرم افزاراشون مشترکه...مثلاً AutoCad هم تو مکانیک هست هم معماری هم عمران و هم نقشه کشی)

تو Word یه امکان هست که وقتی می خوای فونت نوشتت رو انتخاب کنی،وقتی حرف اولش رو مینویسی هرچی فونت با اون حرف هستو ردیف میکنه برات...میشه از این امکان هم استفاده کرد البته نمیدونم برای vBulletin جدیدی که ممد استفاده میکنه این امکان هست یا نه...باید باشه البته...:w16:

آها ، اینجوری باز بهتره ، وگرنه طرف لیستو که نمی گرده هیچی، کلا صفحه ثبت نام و عضویتو می بنده و 4 تا فوشم میده به صاحابش :ws3:

اینطوری باشه خوب میشه :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...