Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سلامخیلی مسئله ی حاد و داغونی نیستا، صرفا یه پیشنهاد دوستانه س برای اعتلای انجمن نمیشه اینجا : بجای سایت ، مثل سابق بنویسید : صفحه اصلی سایت ؟! آخه اون بالا طولانی که میشه واسه بعضی بچه ها بهم میریزه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ضمن عرض خسته نباشید کاش تو سربرگای باکس بالای سایت آخرین ارسالی ها هم بود در کنار فنی مهندسی و بقیه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ضمن عرض خسته نباشید کاش تو سربرگای باکس بالای سایت آخرین ارسالی ها هم بود در کنار فنی مهندسی و بقیه اون فنی مهندسی و .... اینا آخرین ارسالی های هر بخشه دیگه. به صورت کلی هم تو لینک زیر هستش: http://www.noandishaan.com/forums/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید...دقیقا نمیدونم این پیشنهادم باعث پیشرفت انجمن میشه یا نه چون خیلی جزیی هست... میشه تو نظر سنجی ها گزینه هایی رو که بهشون رای دادیم بعد رای دادن ستاره دار بشن؟ برای نظر دهی تو الکسا هم یه لوگو بذارین پایین صفحه اصلی انجمن لینک به الکسا.... ممنون... 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید...دقیقا نمیدونم این پیشنهادم باعث پیشرفت انجمن میشه یا نه چون خیلی جزیی هست...میشه تو نظر سنجی ها گزینه هایی رو که بهشون رای دادیم بعد رای دادن ستاره دار بشن؟ برای نظر دهی تو الکسا هم یه لوگو بذارین پایین صفحه اصلی انجمن لینک به الکسا.... ممنون... برای نظرسنجی الان توجه کنی اون گزینه ای که بهش رای دادی بصورت کج (Italic) نوشته شده 6 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه اینو ببینین یه هکی هست که میتونه این فرمول ها را بنویسه اگر به سایت اضافه کنید خیلی خوب می شود 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همهاینو ببینین یه هکی هست که میتونه این فرمول ها را بنویسه اگر به سایت اضافه کنید خیلی خوب می شود هک؟ مگه نمیدونی محمد آلرژی داره ؟ الان حالش بد میشه 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ هک؟ مگه نمیدونی محمد آلرژی داره ؟ الان حالش بد میشه اگه محمد به هک حساسه خب میتونیم اسمش رو بذاریم قابلیت 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همهاینو ببینین یه هکی هست که میتونه این فرمول ها را بنویسه اگر به سایت اضافه کنید خیلی خوب می شود ممنون. با توجه به کاربردی که واسه دوستان میتونه داشته باشه، اضافه می کنیم. 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ممنون. با توجه به کاربردی که واسه دوستان میتونه داشته باشه، اضافه می کنیم. محمد خوتی؟ بالاخره درست شدی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ امکان دریافت بصورت pdf رو به مطالب اضافه کنید لطفاً بطوری که فقط اون متن رو بشه پرینت گرفت و با ساختار درست نه اینکه کل سایت با جزئیات این امکان خیلی جاها بدرد میخوره. بعضی جاها امکان کپی پیست کردن در ورد نیست (حالا به هر دلیلی). ولی با این امکان با ساختار درست متن رو میشه بصورت pdf گرفت ازش. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ برای بیشتر شدن فروش کارت شارژ از درگاه نواندیشان، اگه بتونید قرعه کشی برگزار کنید بین خریداران خیلی خوب میشه. که مثلا هر 1000 تومنی که خریداری میشه 1 امتیاز باشه. هر کسی که امتیازش به 15 برسه وارد قرعه کشی میشه. اینطوری خیلی ها تشویق میشن از اینکه از نواندیشان شارژ خریداری کنند. 6 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ بازی حکم را بندازین با بچه ها حکم بزنیم سرگرم شیم ، اوقات فراغتمون غنی شه ... هفت خبیثم خوب جواب میده ... 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام وخداقوت خدمت شما. مدت زیادی نیست تواین انجمن عضو شدم وقبلا هم عرض کردم اگه صلاح بدونید یه تاپیک برای آموزش سرعت مطالعه (تند خوانی )وتقویت حافظه تواین انجمن داشته باشم شاید تا حدودی برای دوستان مفید باشه مخصوصا جهت استفاده بهینه از وقت وقسمتهای مختلف این انجمن.محلی که خودم در نطر دارم توی تالار صنایعه یا هرجای دیگه که شما صلاح بدونید اما من روش شروع کار رو برای ساختن این تاپیک بلد نیستم ..منتظرنظروراهنمایی شما هستم. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پیشنهاد میکنم که تاریخ شمسی ارسال پست به بالای پست ها اضافه بشه. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام وخداقوت خدمت شما.مدت زیادی نیست تواین انجمن عضو شدم وقبلا هم عرض کردم اگه صلاح بدونید یه تاپیک برای آموزش سرعت مطالعه (تند خوانی )وتقویت حافظه تواین انجمن داشته باشم شاید تا حدودی برای دوستان مفید باشه مخصوصا جهت استفاده بهینه از وقت وقسمتهای مختلف این انجمن.محلی که خودم در نطر دارم توی تالار صنایعه یا هرجای دیگه که شما صلاح بدونید اما من روش شروع کار رو برای ساختن این تاپیک بلد نیستم ..منتظرنظروراهنمایی شما هستم. سلام واسه تاپیک زدن امیدوارم این دوتا لینک آموزشی خوب باشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread2119.html http://www.noandishaan.com/forums/thread72450.html اگه ناقص بود، بگین توضیح بهتری بدیم اگه به نظرتون تالار صنایع بهتر هستش. با مدیر این تالار (مهندس خوش فکر) هم می تونید هماهنگی کنید که در صورت نیاز تبلیغش رو هم انجام بدن سلامپیشنهاد میکنم که تاریخ شمسی ارسال پست به بالای پست ها اضافه بشه. سلام. تاریخ شمسی خوبه. اما این احتمال هست که شاید بعداً واسه آپدیت به مشکل بخوره. 6 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام انجمن به نظرم خيلي خوبه او من كاملا ازش راضيم با تشكر از مديران 7 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام اگه دریافت پیغام ها همراه با تک صدا (مثل دریافت پیام در فیس بوک) باشه فکر میکنم جالبتره! 6 لینک به دیدگاه
digitalsnake 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام. ضمن تشکر از سایت خوبتون. از مدیران محترم درخواست دارم تا امکان ویرایش و حذف پست رو برای بخش درخواست مقاله برای کاربران عادی نیز فراهم کنند. حداقل به صورتی که محدودیت زمانی داشته باشه ، مثلا تا بعد از دو دقیقه از ارسال پست ، امکان حذف یا ویرایشش برای کاربر وجود داشته باشه. با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.ضمن تشکر از سایت خوبتون. از مدیران محترم درخواست دارم تا امکان ویرایش و حذف پست رو برای بخش درخواست مقاله برای کاربران عادی نیز فراهم کنند. حداقل به صورتی که محدودیت زمانی داشته باشه ، مثلا تا بعد از دو دقیقه از ارسال پست ، امکان حذف یا ویرایشش برای کاربر وجود داشته باشه. با تشکر سلام امکان ویرایش پست ها معمولا" تا 24 ساعت وجود داره و میشه پستتونو ویرایش کنید . . . . . . . من تا حالا گزینه ویرایش پست رو در کنار پست هام ندیدم. این پست شما بود که پستمو ویرایش کردم و اونو اینجا گذاشته پس میبینید که میشه پستهارو ویرایش کرد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده