رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

http://www.noandishaan.com/forums/forum1152.html

خواستم بگم تو این انجمن به جای ایران قبل و بعد اسلام از واژه تاریخ قبل و بعد اسلام استفاده بشه بهتره......بعدش داخل این زیر بخش بیایم از ایران قبل و بعد اسلام استفاده کنیم....:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
http://www.noandishaan.com/forums/forum1152.html

خواستم بگم تو این انجمن به جای ایران قبل و بعد اسلام از واژه تاریخ قبل و بعد اسلام استفاده بشه بهتره......بعدش داخل این زیر بخش بیایم از ایران قبل و بعد اسلام استفاده کنیم....:icon_redface:

الان منظورتو نفهمیدم مثلا الان ایران قبل اسلام بشه تاریخ قبل اسلام؟؟؟پس ایرانش چی شد؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان منظورتو نفهمیدم مثلا الان ایران قبل اسلام بشه تاریخ قبل اسلام؟؟؟پس ایرانش چی شد؟

ایرانشو یه زیر بخش داخل تاریخ قبل از اسلام تعریف کنیم....

مثلا من اگه بخوام در مورد اسلام در کشورهای مختلف مطلب بزارم یا کلا در مورد اسلام مطلب بزارم جا پیدا نمیکنم که بزارم واسه همین گفتم اگه یه زیربخش باشه که بشه این کارو کرد بهتر باشه....اینجوری به نظرم منظم تر اومد...

• Like 3
لینک به دیدگاه

ینی همین زیر بخشی که واسه ایران هست بیاد بره زیر گروه تاریخ قبل و بعد اسلام بشه.......

مثلا من اگه بخوام در مورد اسلام مطلب بزارم ولی به ایران ربطی نداشته باشه جایی نیست واسه همین مجبوری تو صفحه اول تاریخ ایران و جهان بزاری...به نظرم اینجوری بهتر اومد،بازم هر جور خودتون صلاح میدونید من فقط نظر دادم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
ایرانشو یه زیر بخش داخل تاریخ قبل از اسلام تعریف کنیم....

مثلا من اگه بخوام در مورد اسلام در کشورهای مختلف مطلب بزارم یا کلا در مورد اسلام مطلب بزارم جا پیدا نمیکنم که بزارم واسه همین گفتم اگه یه زیربخش باشه که بشه این کارو کرد بهتر باشه....اینجوری به نظرم منظم تر اومد...

آهان باشه داداش بررسی میشه حتما درست میشه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام.

من میگم یه چیزی شبیه موتور جستجو بذارید که زمانیکه اسم تاپیکی رو وارد کردیم اون تاپیکو برامون پیدا کنه.:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام.

من میگم یه چیزی شبیه موتور جستجو بذارید که زمانیکه اسم تاپیکی رو وارد کردیم اون تاپیکو برامون پیدا کنه.:ws38:

سلام اون بالا سمت چپ جست جوی پیشرفته همچین امکاناتی رو که میخوای بر آورده می نوماید:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا تالار دامپزشكي نداريم؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

خيلي ناراحتم.

دامپروري هست ميدونم ولي حالا يكي بخواد يه مقاله درمورد بيماريهاي سگ گير بياره كه اونجا نيست

ميره يه سايت ديگه!

دام كوچك و حيووناي خونگي به دامپروري مربوط نيستن.

چرا تو ايران دامپزشكي انقد ناشناخته مونده؟شما چرا محدودش كردين؟ شما ديگه چرا؟:4564::4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خيلي ناراحتم.

دامپروري هست ميدونم ولي حالا يكي بخواد يه مقاله درمورد بيماريهاي سگ گير بياره كه اونجا نيست

ميره يه سايت ديگه!

چرا تو ايران دامپزشكي انقد ناشناخته مونده؟شما چرا محدودش كردين؟ شما ديگه چرا؟:4564::4564:

شرط لازم برای وجود هر تالار، کاربرانی فعال در همون حوزه هست.

مثلا مکانیک این سایت که خیلی هم پربار هست به خاطر کاربرهاش بوده، اگر کاربر مکانیکی نبود، تالار مکانیکی هم نبود.

مثلا من خودم در گذشته و جوانی تونستم تالار ریاضیات عمومی و تخصصی رو جدا کنم، یکی از دوستان جدیدا تونست تالار شیمی رو جدا کنه، شما هم میتونین تالار دامپزشکی رو جدا کنین با فعالیت البته. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

كاربر فعال از كجا گير بياريم ؟

تالار باشه كاربرم مياد خب.

باور كنيد من به هركي ميگم بيا نوانديشان ميگه نه برو فلان انجمن دامپزشكيش خيلي فعاله.

ولي من به نوانديشان وفادارم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خيلي ناراحتم.

ميره يه سايت ديگه!

سلام دقیقا حرف های شما درسته مشکلی که وجود داره الان خیلی از تالارهای ما جدا شده و با اینکه میگید تالار باشه کاربرشم میاد موافق نیستم

باید یه تقاضایی باشه تا کالایی عرضه شه زمانی که کالا فراوان باشه بازهم کسی که دنباله کیفیته میره سراغ سایتی که فعالیت بیشتری داره ما هم مشکلی نداریم اگر واقعا تو یه بخش هایی ضعیفیم این رو قبول داریم ولی شما تو همون تالار دامپروری فعالیت انجام بده اصلا ببین کسی تقاضای داره مثل شما که بخواد حداقل 2 نفر کاربر داشته باشه بعد اگز دیدیم ظرفیت این رو داریم که تالار جدا بزنیم چشم چرا ایجاد نکنیم و باید شما حداقل اندازه یه تالار معمولی تاپیک ومقاله بزاری که ما بتونیم اونارو جدا کنیم بفرستیم یه تالار با عنوان دامپزشکی و بازهم میتونید با تشویق دوستانتون تو همون تالار دامپروری تاپیک و مقاله بزارید در صورت مشاهده فعالیت تالار جدا میشه ولی اینکه یه تالار بخواد زده شه که نهایتا بخواد 5 تا تاپیک توش قرار بگیره به نظر هیچ کسی جالب نیست:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب با اين حساب من هرچي دلم ميخواد تو تالار دامپروري ميذارم مشكلي كه نيست؟بيربط بشه تقصير من نباشه لطفا

خب من چيكار كنم گناه دارم.

كاربرشم خودم جور ميكنم

اين محدوديت دامپزشكي برامون عقده شده كلا.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب با اين حساب من هرچي دلم ميخواد تو تالار دامپروري ميذارم مشكلي كه نيست؟بيربط بشه تقصير من نباشه لطفا

خب من چيكار كنم گناه دارم.

كاربرشم خودم جور ميكنم

اين محدوديت دامپزشكي برامون عقده شده كلا.

شما تو [h=1]انجمن: علوم دامی[/h]

بخش[h=1]دامپروری و صنایع وابسته[/h]

قرار بدین مشکلی پیش نمیاد :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بخش دامپروري!

تو انجمن علوم دامی هر بخشی که فکر میکنید به عنوان تاپیک مربوطه اگه دامپزشکیه که تو همون تالار میشه یه بخش به عنوان دامپزشکی اضافه کرد:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو انجمن علوم دامی هر بخشی که فکر میکنید به عنوان تاپیک مربوطه اگه دامپزشکیه که تو همون تالار میشه یه بخش به عنوان دامپزشکی اضافه کرد:a030:

:w000::w000:

بخش دامپزشكي در علوم دامي!!!!؟

دامپزشكي چيست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w000::w000:

بخش دامپزشكي در علوم دامي!!!!؟

دامپزشكي چيست؟

علم مربوط به دام ها :ws3:

پرو بازی در بیاری همین یه جارم میگیریم ازت میری تالار ورزش:ws3:

گفتم این یه بار دیگه فعلا شما فعالیت کن تا بخشش ایجاد شه:a030:

• Like 2