رفتن به مطلب

پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن

ارسال های توصیه شده

اگر میشه یه دو سه هفته این پروفایل کاربران را ببنید ببینم چند کاربر اینجا میمونه

70 تا 80 کاربر آنلاین دریغ از یک پست علمی

یه هفته که هیچی. خیلی وقتا هوس کردم فقط یه روز بسته بشه :ws3:

این تبلیغات که میدن بهتون بیشتر برای آمار بازدید از سایت هست یا پست های علمی؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این تبلیغات که میدن بهتون بیشتر برای آمار بازدید از سایت هست یا پست های علمی؟:banel_smiley_4:

اگه قرار بود به آمار توجه نداشته باشیم که صد در صد می بستیم :ws3: واسه همین گفتم هوس میکنم :ws3:

خودمونو که نمی خوایم گول بزنیم. :banel_smiley_4: ولی واقعاً بعضی وقتا شورش در میاد :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیشه یه کاری کرد وقتی پستتو ویرایش میکنی نقل قولایی که از پستت گرفته شده هم اتومات ویرایش بشه؟:ws38:

پیشنهاد خوبیه. اگه میشد خوب میشد. ولی نمیشه :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به همه مدیران عزیز

یه گلگی داشتم ....

دقت کردید همه بخش ها انجمن ها بین یک تا چندین مدیر داره بجز انجمن شیمی ؟ اشتباه نکنید من مدیریت نمیخوام ... قصدم گرفتن مدیریت برای خودم نیست که این موضوع رو مطرح کردم اما یه کم دقت کنید حداقل این هست که آمار مشاهده مهمانها از طریق سرچ از بخش شیمی کمی بالاتر رفته ... اما این بخش همچنان مظلوم واقع شده .... چرا جدا ؟ چرا ما اینجا در این سایت به این عظمت یک فردی به اسم مدیر انجمن شیمی نداریم ؟ جدا سوال هست برام ممنونم میشم پاسخ بدید ...:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام به همه مدیران عزیز

یه گلگی داشتم ....

دقت کردید همه بخش ها انجمن ها بین یک تا چندین مدیر داره بجز انجمن شیمی ؟ اشتباه نکنید من مدیریت نمیخوام ... قصدم گرفتن مدیریت برای خودم نیست که این موضوع رو مطرح کردم اما یه کم دقت کنید حداقل این هست که آمار مشاهده مهمانها از طریق سرچ از بخش شیمی کمی بالاتر رفته ... اما این بخش همچنان مظلوم واقع شده .... چرا جدا ؟ چرا ما اینجا در این سایت به این عظمت یک فردی به اسم مدیر انجمن شیمی نداریم ؟ جدا سوال هست برام ممنونم میشم پاسخ بدید ...:icon_gol:

ممنون از نگرانی و اهمیتی که بری تالارتون قائلید

اما

[h=5]مدیران این انجمن[/h]

[h=1]mim-shimi user-offline.png
    15.gif
    star.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gif [/h]
    ایشون که هستن چطور میگید مدیر نداره؟

:ws52:

درمورد اینکه تعداد مدیرهای این تالار کمه یا زیاده مدیر خود تالار باید درخواست بده که برای چه بخش چه مدیری لازم داره ومدیر این تالار از غعال ترین مدیران این انجمنم هست چشم اگر ایشون درخواست بدن ثطعا بررسی میشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما

مدیران این انجمن

• mim-shimi user-offline.png
    15.gif
    star.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gif

درمورد اینکه تعداد مدیرهای این تالار کمه یا زیاده مدیر خود تالار باید درخواست بده که برای چه بخش چه مدیری لازم داره ومدیر این تالار از غعال ترین مدیران این انجمنم هست چشم اگر ایشون درخواست بدن ثطعا بررسی میشه:a030:

احترام ایشون سر جاش اما ایشون میم شیمی هستند نه شیمی !!!! فکرنمیکنید هر تالاری مدیری از رشته خودش رو میخواد ؟ :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما

مدیران این انجمن

• mim-shimi user-offline.png
    15.gif
    star.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gifstar.gif

:w58::w58::w58::w58:

زشته یه مهندس عمران فعلی (مهندس معدن سابق!) فرق بین شیمی و مهندسی شیمی رو ندونه:w58:

از اون زشت تر اینه که ندونه تو انجمن بخش هاش از هم جداس:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
احترام ایشون سر جاش اما ایشون میم شیمی هستند نه شیمی !!!! فکرنمیکنید هر تالاری مدیری از رشته خودش رو میخواد ؟ :a030:

به شما دسترسی های این تالار داده شده و برای مدیریت این تالار تنها رنگ مشکل داره که اونم بررسی میشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به شما دسترسی های این تالار داده شده و برای مدیریت این تالار تنها رنگ مشکل داره که اونم بررسی میشه:a030:

مرسی من نگفتم که بشم مدیر ...:w58: مدیر از بچه های شیمی باشه به نظرم امین (( pesare baba ) گزینه بسیار خوبی برای مدیریت تالار هست مرسی :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

درود..خسته نباشید به همگی مدیران و کاربران خوب:icon_gol:

یک انتقاد سخت!!!!!!!!!!:w58:

چرا توی صفحه اول سایت یا وقتی توی گوگل اسم انجمن رو سرچ میکنیم هیچ اسمی از تالارمهندسی نساجی نبردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

درسته که کاربرا اصلا فعالیت نمیکنند و فقط استفاده میکنند و میرند اما من همیشه تلاش کرده ام تالار راکد و بی جونی نباشه،بعد شما اسم بیشتر تالارا رو میزارید صفحه اول بجز مهندسی نساجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود..خسته نباشید به همگی مدیران و کاربران خوب:icon_gol:

یک انتقاد سخت!!!!!!!!!!:w58:

چرا توی صفحه اول سایت یا وقتی توی گوگل اسم انجمن رو سرچ میکنیم هیچ اسمی از تالارمهندسی نساجی نبردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

درسته که کاربرا اصلا فعالیت نمیکنند و فقط استفاده میکنند و میرند اما من همیشه تلاش کرده ام تالار راکد و بی جونی نباشه،بعد شما اسم بیشتر تالارا رو میزارید صفحه اول بجز مهندسی نساجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

:icon_pf (34):آره دیدم گوگل نامردمعدنم نیست از طرفی یه ظرفیتی داره نمیتونه که کل صفحه اولشو تمام تالارهای انجمن بزاره

تو صفحه اصلی هم هستا اما مسکل فنی داره باید درست شه اونم بازم یه ظرفیتی داره اونی که طالب علمه راهشو پیدا میکنه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):آره دیدم گوگل نامردمعدنم نیست از طرفی یه ظرفیتی داره نمیتونه که کل صفحه اولشو تمام تالارهای انجمن بزاره

تو صفحه اصلی هم هستا اما مسکل فنی داره باید درست شه اونم بازم یه ظرفیتی داره اونی که طالب علمه راهشو پیدا میکنه:w16:

خوب برای همه شرایط برابر باشه...چرا برا بعضی تالارا ظرفیت هست برا بقیه نیست؟؟؟؟:ws3:اصلا نوبتی کنید....

طالب علم کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه راحت طلبند.....اگه ندیدن حالشو ندارن بگردن!!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو صفحه اصلی شاخه بندیش زمانی شده بود که هنوز تالار مهندسی نساجی جدا نشده بود، واسه همین.

الان اضافه شد، البته تا مطلبی تو اون شاخه گذاشته نشه نشون داده نمیشه.

نمایش تصویری رشته ها هم شامل رشته هایی هست که تو صفحه اصلی فعالتر هستن و مطالب بیشتری تو اونجا دارن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

آموزش های مجازی در حال گذر از حالت متن به حالت ویدئوست

آموزشهای متنی نیاز به صرف وقت زیاد و دنگ و فنگ های خاص خودش داشت ولی آموزش های ویدئوی هم راحت تره هم بازدهی بیشتر داره و کاربر بیشتر جذب می کنه

انجمن ها و سایت اینترنتی دارن کم کم دارن میرن به این سمت

اگر در زمینه تهیه آموزش های ویدئویی کاربران گام بردارن خیلی خوبه

نحوه تهیه(ضبط) فیلم آموزشی را از طریق آموزش یه نرم افزار ضبط کننده فیلم را در سایت قرار بدید

• Like 10
لینک به دیدگاه
آموزش های مجازی در حال گذر از حالت متن به حالت ویدئوست

آموزشهای متنی نیاز به صرف وقت زیاد و دنگ و فنگ های خاص خودش داشت ولی آموزش های ویدئوی هم راحت تره هم بازدهی بیشتر داره و کاربر بیشتر جذب می کنه

انجمن ها و سایت اینترنتی دارن کم کم دارن میرن به این سمت

اگر در زمینه تهیه آموزش های ویدئویی کاربران گام بردارن خیلی خوبه

نحوه تهیه(ضبط) فیلم آموزشی را از طریق آموزش یه نرم افزار ضبط کننده فیلم را در سایت قرار بدید

با این نرم افزار میشه از اسکرین فیلم و عکس گرفت و صدا هم ضبط کرد

کلا برای این جور آموزش ها خیلی مناسب و مفیده

http://www.noandishaan.com/forums/thread9496.html

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...