SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ مرا به خیر تو امید نیست .... شر مرسان ... شما فعلا جواب بده بعدا امر کن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ این مسابقه برای عموم آزاده. هرکی جواب میده، نفر بعدی رو تعیین میکنه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ با سلااااااااااااااااااااام.....:icon_gol: از اوونجایی که نصف تاپیکا دارن خاک میخورن بر آن شدیم که دوباره راهشون بندازیم..... به خاطر همینم دلم میخواد ..میتونم...دوست دارم راهش میندازم..... اولین سوالم خودم به شخصه اززززززززززززز.....محمد حسین میپرسم... تعریفت از طراحی شهری چیه؟(گیر دادم اساسی) 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من جواب سوال قبلی رو بدماخه کسی جوابش رو نداد فکر کنم میس وندرو باشه !! 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من جواب سوال قبلی رو بدماخه کسی جوابش رو ندادفکر کنم میس وندرو باشه !! :jawdrop:میس وندروهه چیههههههههههههههه..........طراحی شهریه هاااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من که نفهمیدم اینجا چه خبره پارمیس جان سلام.... اینجا هیچی..خبر سلامتیه... اینجا یه سوال طرح میکنیم بعد مشخص میکنی کی جوابش بده...بعد اوونی که جواب داد باز یه سوال طرح میکنه و میگه کی جوابش بده و همین طوری.... 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ با سلااااااااااااااااااااام.....:icon_gol:از اوونجایی که نصف تاپیکا دارن خاک میخورن بر آن شدیم که دوباره راهشون بندازیم..... به خاطر همینم دلم میخواد ..میتونم...دوست دارم راهش میندازم..... اولین سوالم خودم به شخصه اززززززززززززز.....محمد حسین میپرسم... تعریفت از طراحی شهری چیه؟(گیر دادم اساسی) الان منظورت منم؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ الان منظورت منم؟ نه...پسرعممو گفتم... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نه...پسرعممو گفتم... آهان! پس منتظر جوابش میمونیم. :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ آهان! پس منتظر جوابش میمونیم. :smiley (18): جواب بده هااااااااااااااااااااا اینقدم اسپم نکن بچه......:smiley (18): لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ حالا حتما باید الان جواب بدم؟! طراحی شهری، شهر رو طراحی میکنن دیگه! اسمش روشه! اینم سواله آخه! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ حالا حتما باید الان جواب بدم؟!طراحی شهری، شهر رو طراحی میکنن دیگه! اسمش روشه! اینم سواله آخه! بهت میگم تعریفتو چیه...معنی لغویشو همه میدونن...میگم تعریفش کن خلاصه........ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop:میس وندروهه چیههههههههههههههه..........طراحی شهریه هاااااااااااااااااااااا نه من جواب سوال قبلش رو گفتم که نمیدونم هم درست بود یا نه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نه من جواب سوال قبلش رو گفتم که نمیدونم هم درست بود یا نه آره قبلی رو درست گفتی 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ یاد کامیار افتادیم دلمون گرفت یادش بخیر و روحش شاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده