Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۸ درسته كاميار جان از كي بپرسم؟ 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۸ درسته كاميار جان از كي بپرسم؟ از امین بپرس 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ ابوذر یادت رفته این تاپیک رو؟ :ws2: یه سوال از امین بپرس دیگه. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ باشه. ....... ابوذر فقط واسه ما سوالات سخت رديف كرده بوديا منتظريم ببينيم واسه امين چيكار ميكني؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ امين روش هاي سخت كردن فولاد رو بگو عزيزم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ خوب این سوال مربوط به متالورژی میشه و من زیاد تو کارش نیستم اما فعلا یه چیزایی میگم . سخت کاری القایی سطحی دیگه عرض کنم سخت کردن کربنی یا کربونیزه سخت کاری شعله ایی اید هم اسمش حرارتی باشه خلاصه تو این تیریپاس.اگ قبول نیست یه 1 روز وقت بده تا جواب بدم :ws2: 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ سجاد جان قديمي ترين شهر تاريخي ايران كدام است؟ تخت جمشيد شوش پاسارگاد ليدوما لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ راستش خیلی سوال غیر منتظره ای بود _ انتظار یه سوال تخصصی داشتم _ قدیمی ترین شهر دنیا _ البته 100 % نیست _ بابيلوس است مال ایران هم فکر می کنم هگمتانه ( همدان باشه )_ پایتخت مادها_ البته اگه قرار باشه حتما یکی از گزینه ها روجواب بدم من شوش رو انتخاب می کنم 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ شرمنده يه لحظه ديدم آنلاين شدي هر چي گشتم سوال مكانيكي گير بيارم پيدا نكردم. خلاصه اون سوال رو پرسيدم. انشاالله دفعه بعد سوال تخصصي مكانيك ميپرسم. من ايران رو گفتم ايران تاريخي با ايران امروزي فرق داره. ممنون از جوابگوييت مي پذيريم. سوال بعد رو از كي بپرسم؟ لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ سلام بالاخره جواب درست کدومه ؟ سوال بعدی رو از آقای جان نثاری بپرسید 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ شوش ديگه. چشم سوال بعد از عليزضاجان نثار لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ عليرضا جان مكانيك كلاسيك چيه؟ 1 لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ مکانیک کلاسیک همان مکانیک نیوتنی بر مبنای قوانین سه گانه نیوتنی است. این هم جواب کاملتر سوال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم سوال من: مکانیک کوانتومی چیست؟ یک نفر برای پاسخ دادن داوطلب شود. 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ مرسي عليرضا جان. مجبوريم اين سوال رو از امين بپرسيم. امين جان مكانيك كوانتومي چيست؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ مکانیک کوانتومی تو سیستم های ریزه پیزه کار می کنه مثل اتمو کوچولو تر از اتمو .........فنگ این شاخه از فیزیک را هم پلانک و هایزنبرگ و یه مشت دانشمند دیگه انداختن و این شاخه از فیزیک بسیار دقیق و خفنه در واقع برای ساختارهای اتمی به پایین شاخه جایگزین مکانیک کلاسیک میشه . اگر جوابم درست بود که سوال بعدو از روشن فکر جوان بپرس . 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۸ سلام.اين تاپيك تعريفشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ سوال بعدی رو از روشنفکر بپرس ابوذر جان. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده