Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 اسفند، 2009 ابوذر یادت رفته این تاپیک رو؟ :ws2: یه سوال از امین بپرس دیگه.
setare.blue 23086 ارسال شده در 2 اسفند، 2009 باشه. ....... ابوذر فقط واسه ما سوالات سخت رديف كرده بوديا منتظريم ببينيم واسه امين چيكار ميكني؟
Amin 6457 ارسال شده در 2 اسفند، 2009 خوب این سوال مربوط به متالورژی میشه و من زیاد تو کارش نیستم اما فعلا یه چیزایی میگم . سخت کاری القایی سطحی دیگه عرض کنم سخت کردن کربنی یا کربونیزه سخت کاری شعله ایی اید هم اسمش حرارتی باشه خلاصه تو این تیریپاس.اگ قبول نیست یه 1 روز وقت بده تا جواب بدم :ws2: 3
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2009 سجاد جان قديمي ترين شهر تاريخي ايران كدام است؟ تخت جمشيد شوش پاسارگاد ليدوما
S.F 24932 ارسال شده در 3 اسفند، 2009 راستش خیلی سوال غیر منتظره ای بود _ انتظار یه سوال تخصصی داشتم _ قدیمی ترین شهر دنیا _ البته 100 % نیست _ بابيلوس است مال ایران هم فکر می کنم هگمتانه ( همدان باشه )_ پایتخت مادها_ البته اگه قرار باشه حتما یکی از گزینه ها روجواب بدم من شوش رو انتخاب می کنم 4
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2009 شرمنده يه لحظه ديدم آنلاين شدي هر چي گشتم سوال مكانيكي گير بيارم پيدا نكردم. خلاصه اون سوال رو پرسيدم. انشاالله دفعه بعد سوال تخصصي مكانيك ميپرسم. من ايران رو گفتم ايران تاريخي با ايران امروزي فرق داره. ممنون از جوابگوييت مي پذيريم. سوال بعد رو از كي بپرسم؟
S.F 24932 ارسال شده در 3 اسفند، 2009 سلام بالاخره جواب درست کدومه ؟ سوال بعدی رو از آقای جان نثاری بپرسید 1
Prof.Eng 1862 ارسال شده در 4 اسفند، 2009 مکانیک کلاسیک همان مکانیک نیوتنی بر مبنای قوانین سه گانه نیوتنی است. این هم جواب کاملتر سوال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم سوال من: مکانیک کوانتومی چیست؟ یک نفر برای پاسخ دادن داوطلب شود. 4
Abo0ozar 8637 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2009 مرسي عليرضا جان. مجبوريم اين سوال رو از امين بپرسيم. امين جان مكانيك كوانتومي چيست؟
Amin 6457 ارسال شده در 4 اسفند، 2009 مکانیک کوانتومی تو سیستم های ریزه پیزه کار می کنه مثل اتمو کوچولو تر از اتمو .........فنگ این شاخه از فیزیک را هم پلانک و هایزنبرگ و یه مشت دانشمند دیگه انداختن و این شاخه از فیزیک بسیار دقیق و خفنه در واقع برای ساختارهای اتمی به پایین شاخه جایگزین مکانیک کلاسیک میشه . اگر جوابم درست بود که سوال بعدو از روشن فکر جوان بپرس . 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 اسفند، 2009 سلام.اين تاپيك تعريفشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده