ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی رو از داش سهند میپرسیم:gnugghender: فرق موتورهای دو زمانه و چهار زمانه چیست مجید همه میدونیم که دوزمانه سوپاپ متحرک نداره مثل چهار زمانه نیستش در ضمن یه سوراخ در سیلندرش وجود داره که هوا و سوخت باهم هنگام بالا رفتن پیستون وارد سیلندر میشه که شمع موتور جرقه رو درون حال میزنه و موجب انفجار میشه و فرق دیگرش اینه که به سوختش روغن اضافه میشه چون سوراخهای سیلندر مانع استفده از رینگ میشه در من دوزمانه روغن و بنزینه بیشتری نسبت به چهار زمانه مصرف میکنه پس آلودگی بیشتری تولید میکنه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ مجید همه میدونیم که دوزمانه سوپاپ متحرک نداره مثل چهار زمانه نیستش در ضمن یه سوراخ در سیلندرش وجود داره که هوا و سوخت باهم هنگام بالا رفتن پیستون وارد سیلندر میشه که شمع موتور جرقه رو درون حال میزنه و موجب انفجار میشه و فرق دیگرش اینه که به سوختش روغن اضافه میشه چون سوراخهای سیلندر مانع استفده از رینگ میشه در من دوزمانه روغن و بنزینه بیشتری نسبت به چهار زمانه مصرف میکنه پس آلودگی بیشتری تولید میکنه :gnugghender: حالا از کی بپرسم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ :gnugghender: حالا از کی بپرسم :gnugghender: از خودت ولی وجدانا یه سوالی که جوابشو ندونی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ از خودت ولی وجدانا یه سوالی که جوابشو ندونی خوب وقتی جوابشو ندونم سوالش بی معنی میشه شما بپرس من جواب میدم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خوب وقتی جوابشو ندونم سوالش بی معنی میشه شما بپرس من جواب میدم بی خیال مهندس از مریم زارع بپرس:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ منم مسابقه دوس دارم:shad: حریف میطلبیم .... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ حریف میطلبیم .... بهترین پیکره تراش دنیا کی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ بهترین پیکره تراش دنیا کی بود؟ میدونم کی بود ...خیلی هم باهاش رفیق بودم ....اصلن اونقده باهم جور بودیم که نگووو ... صندوق پیامهاتون پره ..خواستم اونجا بهتون بگم لااقل تو خصوصی اسم اونارو برام بفرستید بعد اینجا سوال کنید جلوی دوستان کم نیارم ..والا ..مراعات کنید دیگه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ خواستید از پری خانوم سوال کنید منو صدا بزنید رشتش خیلی سخته ها فکر کنم سوالای سخت رو اینجا فقط من بتونم از شما بپرسم اونم شانس آوردین که بیوتکنولوژیم خوب نیست خیلی سخته ژنتیک و بیوتکنولوژیم واقعا بد هست :icon_pf (34): 3 واحد بیوتکنولوژی تو کارشناسی پاس کردم 2 واحدم بیوتکنولوژیه میکروبی تو ارشد سر امتحان هر دو تا تا خود صبح گریه کردم اولی رو 14.50 شدم دومی 16 خوشالم یه زیست شناس دیگه تو انجمن یافتم رحم کن...سوالای سخت بپرسی در میرم جواب نمیدم هااااا منم واقعا خوشحالم که زیست شناسی تو انجمن یافتم چون واقعا تو انجمن زیست شناس نداریم ومثل بقیه رشته ها فعال نیست.....ادم حس تنهایی میکنه از اشناییتون خوشحالم...امیدوارم با هم بیشتر اشنا شیم... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ صبرکنیدببینم نکنه توپیام خصوصی به هم می رسونیدمن اعتراض دارم آقامجیداین چه سوالاتی ازمهندس سهندمی پرسی یه سوال سخت بپرس نتواندجواب بده:gnugghender: ولی بی شوخی خوبه یادمدرسه افتادم .کاشکی اون دوره بودمن الان بانواندیشان مهندسی چیزی می شدم! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ صبرکنیدببینم نکنه توپیام خصوصی به هم می رسونیدمن اعتراض دارم آقامجیداین چه سوالاتی ازمهندس سهندمی پرسی یه سوال سخت بپرس نتواندجواب بده:gnugghender: ولی بی شوخی خوبه یادمدرسه افتادم .کاشکی اون دوره بودمن الان بانواندیشان مهندسی چیزی می شدم! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ واضح بگولطفا چی خب نگاه داره 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ واضح بگولطفا چی خب نگاه داره صبرکنیدببینم نکنه توپیام خصوصی به هم می رسونیدمن اعتراض دارم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ آهان یعنی به هم می رسونید بله دقیقا میخوای از مهندس مجید بپرس 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ بله دقیقا میخوای از مهندس مجید بپرس چی روازمهندس بپرسم یعنی بپرسم کدامین مهندسان به هم میرسوندند این حقیقت خیلی تلخه من تاغت ندارم من اعتراض دارم یعنی کلااعتراض دارم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی او از خانم زارع مدیر تالار مکانیک میکنم در ماشینکاری اسپارک چه عواملی بر سرعت ماشینکاری و صافی سطح قطعه کار تاثیر دارند؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خوب سوال بعدی او از خانم زارع مدیر تالار مکانیک میکنم در ماشینکاری اسپارک چه عواملی بر سرعت ماشینکاری و صافی سطح قطعه کار تاثیر دارند؟؟ یا خدا:th_running1: اینکه مربوط میشه به ساخت و تولید:wht: ماشینکاری اسپارک یا تخلیه الکتریکی با استفاده از الکترود و جریان الکتریکی براده برداری انجام میده...از این روش بیشتر در قالب سازی استفاده میشه ...عمق ماشین کاری کم هست و گرما زیاد فرصت انتقال و تغییر شکل پیدا نمیکنه.البته یکم تنش برشی ایجاد میشه اما خوب قابل اغماض هست. واسه همین هست که از این روش در کارهای ظریف و ماشین کاری فلزات گرانبها استفاده میشه. حتی فلز براده برداری میتونه از فلزی که داریم روش کار میکنیم نرم تر باشه. اگر الکترود و قطعه مورد نظر هر دو از یک جنس باشن بیشترین سایش زمانی هست که الکترود منفی باشه...پس برای جلوگیری از اینکار الکترود را به پایه مثبت و قطعه کار را به پایه منفی وصل میکنیم. صافی سطح هم به جرقه بستگی داره که هر چی بیشتر باشه سطحمون هم خشن تر میشه اما سرعت ماشین کاری بالا میره. حالا چی میشه 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ یا خدا:th_running1: اینکه مربوط میشه به ساخت و تولید:wht:ماشینکاری اسپارک یا تخلیه الکتریکی با استفاده از الکترود و جریان الکتریکی براده برداری انجام میده...از این روش بیشتر در قالب سازی استفاده میشه ...عمق ماشین کاری کم هست و گرما زیاد فرصت انتقال و تغییر شکل پیدا نمیکنه.البته یکم تنش برشی ایجاد میشه اما خوب قابل اغماض هست. واسه همین هست که از این روش در کارهای ظریف و ماشین کاری فلزات گرانبها استفاده میشه. حتی فلز براده برداری میتونه از فلزی که داریم روش کار میکنیم نرم تر باشه. اگر الکترود و قطعه مورد نظر هر دو از یک جنس باشن بیشترین سایش زمانی هست که الکترود منفی باشه...پس برای جلوگیری از اینکار الکترود را به پایه مثبت و قطعه کار را به پایه منفی وصل میکنیم. صافی سطح هم به جرقه بستگی داره که هر چی بیشتر باشه سطحمون هم خشن تر میشه اما سرعت ماشین کاری بالا میره. حالا چی میشه درسته به طور خلاصه میشه اینجور گفت - فاصله ی گپ 2 - زمان توقف پالس 3 - زمان تخلیه 4 - شدت جریان جریان دی الکتریک 5 - نوع دی الکتریک حالا از کی بپرسم :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده